Przepraszam za offtopik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katanga pisze:Magpie, ale wyśliczniała Twoja kocinka
Przepraszam za offtopik
carmella pisze:NOWE PYTANIE WLASNIE ZRODZONE :
jezeli kota spokojnie potrafilaby wtrabic 4 saszetki karmy "supermarketowej"(=400g), a jezeli nie daje jej tego a tylko miesko to wtedy zjada jakies 100 - 130 g. (na dzien) Czy ona zjada tyle, bo jej tyle wystarcza. czy zjada tylko tyle, bo zjada byle troche oszukac zoladek??
Wiem, ze miesko to miesko, a whiskas +KK itp to takie puste "fast foody", ale czy te 130 g miesa na dzien 7miesiecznemu kotu wystarcza na caly dzien??????????? Ma na spodeczki tez suche RC, ale nie zajada sie tym
Polina jest bardzo kruchutka panienka, tylko wigoru ma za to pod dostatkiem
mysikluliczek pisze:Oj Carmellko, ja mam podobne problemyAle zauważyłam, że jak daje jej coś, czego nie lubi - np. wołowinkę to zje może 3 kąski, a potem dożywia się suchym z miseczki. A jak dostaje kurczaka (w miarę lubi) to suche jest nietknięte. I tak się cieszę, że chociaż tego kurczaka lubi
katanga pisze:Magpie, ale wyśliczniała Twoja kocinka
carmella pisze:Ja nie wiem jak wygldala koteczka Maqpie wczesniej
G.N. pisze:Jeszcze tak zapytam bo mi umknęło ile ona mniej więcej waży?
carmella pisze:UDALO CI SIE ZALOGOWAC
mysikluliczek pisze:carmella pisze:Ale zauważyłam, że jak daje jej coś, czego nie lubi - np. wołowinkę to zje może 3 kąski, a potem dożywia się suchym z miseczki. A jak dostaje kurczaka (w miarę lubi) to suche jest nietknięte. I tak się cieszę, że chociaż tego kurczaka lubi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, irissibirica i 561 gości