Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Kluski juz w DS - FOTY str 85

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 20:30 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Zowisia pisze:O jaki ranny ptaszek .. witamy Elwirke,
u nas juz po sniadaniu ..
:)

Ranny ptaszek to ja muszę być codziennie :evil:

ale nie codziennie niestety jest szczęśliwy dzień, że nie ma szefowej :twisted: :twisted:

Głaski dla Franusia - rodzynka i całej żeńskiej ferajny.

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Śro gru 02, 2009 16:44 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

w nocy napisalam dluga odpowiedz, ale amba zezarla, bo jakies serwery chcialy spac (albo miau, albo neostrada, albo nie wiem co :( :evil: )

w skrocie juz zatem:
Krowki wyniki dostalam przez tel z omowieniem - sa dobre, lepsze niz norma
lub w normie. UFF - widmo operacji oddalone. W piatek jeszcze zastrzyk.

Pinia przyjmowala dzis kandydatke na DS - bardzo mila mloda osoba, potwierdzila decyzje - moze pojdzie dwupak z Kryza ?? oby ... dobrze by im
bylo razem

Franio i reszta kwitna i bez przerwy żądaja JEDZENIA ! Franio siada w kuchni,
podnosi ryjek do gory i piszczy. Moze niedlugo zacznie jeszcze wskazywac palcem, jak kot Simona ... :)

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Śro gru 02, 2009 17:31 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Zowisia pisze: Franio siada w kuchni,
podnosi ryjek do gory i piszczy. Moze niedlugo zacznie jeszcze wskazywac palcem, jak kot Simona ... :)

Zosiu - wypluj te słowa, skasuj, odpukaj, spluń prze lewe i prawe ramię na raz :!: :!: :!:
Tylko kota Simona Ci do szczęścia brakuje :strach:
Cieszę się z wyników Krówki :ok:
No i za domek dla smarkul :ok: :ok:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro gru 02, 2009 18:03 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Bungo pisze:
Zowisia pisze: Franio siada w kuchni,

Zosiu - wypluj te słowa, skasuj, odpukaj, spluń prze lewe i prawe ramię na raz :!: :!: :!: Tylko kota Simona Ci do szczęścia brakuje :strach:
Cieszę się z wyników Krówki :ok: No i za domek dla smarkul :ok: :ok:

Bungo, alez ja juz mam SAME WYŁĄCZNIE koty Simona .... :ryk: :lol: itp ...
w liczbie oficjalnej 4,5 jak Ci wiadomo.
Rano nie uzywaja co prawda kija do baseballa, za to skacza po mnie i tupia,
pazurzastymi lapiszczonami odbijaja sie od twarzy .. ciagniecie za uszy jeszcze przede mna.
Wieczorem rozwalaja dom, a przy podawaniu im kolacji wytracaja mi miski z rak, w ten sposob i one i ja rzucamy miesem ... ;) :mrgreen: ..

Wlasnie sie dowiedzialam, ze dwupak calkiem prawdopodobny :)) bardzo mnie to cieszy, ale szczegolnie ze Pinia idzie - bo ona juz do liceum pasuje, i z adopcjami byloby coraz trudniej ..
Krowka wraca do normalnosci, to wielka sprawa ... Duza pochwala dla lek RM z Krakvetu. :)

Zowisia

Post » Śro gru 02, 2009 19:17 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Tak, Franio tak już ma :D artykułuje swoje potrzeby :wink: i tak szczęście, że nie nauczył się od mojego Gatto otwierania wszystkiego łącznie z lodówką :roll: , bo wczoraj zrobiłam kolację zjedliśmy, a mojemu małżonkowi zachciało się jeszcze twarożku na słodko, poszedł sobie szykować i za chwilę mnie woła "choć, choć coś zobaczysz" Poszłam...patrzę a tam mój Gatto-Capello siedzi sobie w lodówce i liże masło 8O normalny gangster nie kot :ryk:
Cudnie, że z Krówką lepiej :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw gru 03, 2009 20:45 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Zosiu za wszystko :ok: :ok: :ok:
łomatko tyle Simonów w domu
cienko to widzę :lol:
Trzymamy za domek dla smarkul mocno

uściski Wam posyłamy

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw gru 03, 2009 21:00 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Kciuki bardzo pomogly - bo wlasnie dzis po poludniu zadzwonila KandyDS ;)
do Pinii, i powiedziala, ze biora dwupak (Pani Mama zgodzila sie) !!
Czyli Pinia i Kryza siostry mleczne ida do domu i beda w Krakowie,
gdybym chciala, moze bede mogla je zobaczyc kiedys.

Poza tym to co zwykle, czyli siku w tapczanie (na drewniane dno) :(
podejrzewam Fumiszcze :evil: - chyba poszukam przepisu na pieczen z kota :?
Powod pewnie jak zwykle: drazni ja, ze musialam sie 'zresetowac" przez kilka godzin po poludniu (prace domowe od 3 rano do 9, potem zlecenie na miescie)

Zowisia

Post » Czw gru 03, 2009 21:03 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Zowisia pisze:Kciuki bardzo pomogly - bo wlasnie dzis po poludniu zadzwonila KandyDS ;)
do Pinii, i powiedziala, ze biora dwupak (Pani Mama zgodzila sie) !!
Czyli Pinia i Kryza siostry mleczne ida do domu i beda w Krakowie,
gdybym chciala, moze bede mogla je zobaczyc kiedys.

Poza tym to co zwykle, czyli siku w tapczanie (na drewniane dno) :(
podejrzewam Fumiszcze :evil: - chyba poszukam przepisu na pieczen z kota :?
Powod pewnie jak zwykle: drazni ja, ze musialam sie 'zresetowac" przez kilka godzin po poludniu (prace domowe od 3 rano do 9, potem zlecenie na miescie)

Super wieści o Dziewuszkach :ok:
Widzę że Fumcia też sika nie tam gdzie powinna gdy ją coś irytuje :roll:
Dzisiaj Nosek zderzył się z mała Muki w przedpokoju
miał taką zniesmaczoną mine
a potem poszedł i nalał w moje trampki

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt gru 04, 2009 8:42 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Cos w ogole powiadomienia nie przychodza, z zadnych watkow ??? dziwne ...
Dzieki za odwiedziny. :) U nas ogolne ofutrzanie i przygotowania do zimy,

No i dwie przedszkolaczki Kryza i Pinia pakuja plecaczki i wiaza trampki .. :( niedlugo wyprowadzka do DS ....ale ogromne pocieszenie to to, ze ida razem.
Jak to bedzie bez nich ... no ale moze Franio sie rozkreci i zacheci Podfruwaje do gonitw. Na razie delektuje sie ostatnimi chwilami kiedy moge obserwowac cala trojke jak sie tluka az pierze leci, albo przelatuja przez mieszkanie jak stado mini bizonow ;) Musze jakies foty strzelic na koniec ...:(

Krowka w dobrym stanie, ufff, zadnych rozowych grudek w kuwecie, dzis jedziemy na zastrzyk i po wyniki (papiery).
Misia zrobila sobie lysinke na glowie - jak 1 grosz - ale strupki odpadly i juz porasta sierscia. Moze ktos ja drapnal ? na razie obserwacja.
Sonia packa mnie pazurami juz bardzo sporadycznie - i zawsze przychodzi na mizianki kiedy ide spac. Strzela fachowe baranki, dopominajac sie o jeszcze, i mocno sie przytula. Moze jeszcze beda z niej ludzie albocos. ;)

Wczoraj mialam telefon o czarnym kocie na Starym Kleparzu ... krecil sie tam
wczoraj 3 grudnia ok 19oo. Moze dzis sprawdze, choc nadzieja juz ledwo sie tli,
mam jeszcze do sprawdzenia okolice ul. Brogi, tam tez podobno kreci sie kot/ka
podobna (?) do Smoczka. Ale 10 stycznia mija 3 lata ...
pozdrawiamy

Zowisia

Post » Sob gru 05, 2009 17:13 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Sob gru 05, 2009 22:26 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Elwirka

Post » Nie gru 06, 2009 6:18 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Znow pobudka o 4 .... udalo mi sie koty przetrzymac do 6, ale wtedy juz MUSIALAM dac im jesc, bo by mnie zezarly z pantoflami ...

WcZoraj paletalam sie po tym Kleparzu, ale raczej kolo 16oo niz 19oo, wiec zadnego kota nie zobaczylam. Nie mialam juz sily jechac tam ponownie.
Na pewno sprobuje innego dnia.

Przedszkolaki ida do DS 11 grudnia, wiec mamy jeszcze kilka dni;
zwazylam wszystkie trzy: Kryza 1000 g, Pinia 1500 g, Franio - 2000 g !!!
wszystkie coraz zdrowsze i mocniejsze. <fanfary> :kotek:
moze wreszcie powiesze jakies foty ... zeby choc na niedziele byly
pozdrawiamy !

Zowisia

Post » Nie gru 06, 2009 8:03 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 06, 2009 9:00 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Czekamy na fotki z utęsknieniem.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie gru 06, 2009 17:10 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5): FOTY LISTOPADOWE s. 5 i 6 NOWY!

Niedzielne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Elwirka

[poprzednia][następna]