Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:W imieniu Izy, która zrobiła właśnie to, do czego dążyłyście, czyli poddała się, proszę wszystkie osoby , które nie chcą i nie zamierzają pomagać kotom wolnożyjącym, którymi opiekowała się Iza, powtarzam: kotom wolnozyjącym, bo o nich jest wątek, aby nie wyładowywały swoich emocji, nie wyrażały pretensji, nie obrażały ani nie wyśmiewały zarówno autorki wątku jak i osób ją wspierających.
Te działania przyniosły już wiele złego, powtarzają się cyklicznie i nie z inicjatywy Izy. Ten wątek nie jest o jej mieszkaniu ani o kotach, które w tym mieszkaniu przebywają. Wszelkie spory i wątpliwości, któe nie dotyczą tematu wątku proszę rozwiązywać innymi drogami. Taki jest regulamin forum, tu nie mam miejsca na śmiecenie ani pisanie nie na temat. Osoby, które wspierają działania Izy, sponsorują koty wolnożyjące, a nie ją samą czy jej dom. I nie życzą sobie słuchać ani czytać o niczym innym.
Post ten wysyłam również do moderatorów jako postulat uzytkowników forum i czynnych uczestników wątku, który wspólnie go z Izą tworzyli.
kya pisze:Afatima pisze:W imieniu Izy, która zrobiła właśnie to, do czego dążyłyście, czyli poddała się, proszę wszystkie osoby , które nie chcą i nie zamierzają pomagać kotom wolnożyjącym, którymi opiekowała się Iza, powtarzam: kotom wolnozyjącym, bo o nich jest wątek, aby nie wyładowywały swoich emocji, nie wyrażały pretensji, nie obrażały ani nie wyśmiewały zarówno autorki wątku jak i osób ją wspierających.
Te działania przyniosły już wiele złego, powtarzają się cyklicznie i nie z inicjatywy Izy. Ten wątek nie jest o jej mieszkaniu ani o kotach, które w tym mieszkaniu przebywają. Wszelkie spory i wątpliwości, któe nie dotyczą tematu wątku proszę rozwiązywać innymi drogami. Taki jest regulamin forum, tu nie mam miejsca na śmiecenie ani pisanie nie na temat. Osoby, które wspierają działania Izy, sponsorują koty wolnożyjące, a nie ją samą czy jej dom. I nie życzą sobie słuchać ani czytać o niczym innym.
Post ten wysyłam również do moderatorów jako postulat uzytkowników forum i czynnych uczestników wątku, który wspólnie go z Izą tworzyli.
A ja wyslalam post do moderatora z prosba o zablokowanie wiory, ktora obraza publicznie forumowiczow.I oswiadczam,ze jesli w przeciagu 2 tygodni adopcje kotow nie rusza wroce tu i zapewniam ,ze nie po to by zasmiecac, ale stanac wlasnie w obronie kotow wolnozyjacych .Howgh!
reddie pisze:Ok, w takim razie szanując Wasze postanowienie, nie wyślę już posta ze sprostowaniem tego, co zostało napisane na mój temat. Choć nie ukrywam, że zrobiło mi się przykro, czytając, co Iza napisała. Widzę, że zręcznie manipulując słowem, można naprawdę nagiąć fakty w wygodny dla siebie sposób. No, cóż, życzę powodzenia Izie i wszystkim wspierającym koty wolno żyjące pozostające pod Jej opieką.
Afatima pisze:Iza nie będzie tu pisać, więc przestańcie nękać ją i resztę. Proszę jeszcze raz o nie wszczynanie na cudzym wątku awantur.
reddie pisze:Nifredil, nie ma sprawy, nie czuję się urażona. Szczerze mówiąc pisząc o manipulacji słowem i naginaniu faktów odniosłam się do wypowiedzi Izy o tym, że odwlekałam wzięcie od niej kotka na tymczas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Gosiagosia, squid, uga i 176 gości