Cameo pisze: Senioor powiedział że umowa wysłana
a na jaki adres ?
Niestety do mnie nic nie dotarło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze: Senioor powiedział że umowa wysłana
iskra666 pisze:oj Cameo.. nie pamiętam...
tzn jak mu 'wetka' pobierała krew to oglądała zęby i mówiła, że wszystko jest ok..
ale wiesz jak to bywa..![]()
Ale tą umowę to skanowaliście i wysyłaliście mi mailem czy pójdzie pocztą?
Witam
Nie pisałam bo koniec roku i pracy więcej. Z Guciem wszystko dobrze. Apetyt ma rewelacyjny, wystarczy poruszyć lodówką albo zaszeleścić torebką, czasem wystarczy sam zapach jedzenia by wyrwać Go z najgłębszego snu - melduje się w kuchni, ociera o nogi i głośno mruczy - trzeba Go poczęstować. Jak je można Go czesać szczotką i głaskać, w innych sytuacjach raczej nie Nie można zostawiać wędliny na wierzchu bo kradnie i ucieka do pokoju, przeważnie biegnie za nim Funia i robi raban stąd wiadomo,ze trzeba interweniować - chyba że udało już im się pożreć wszystko. Nie mogę Go straszć, muszę się pilnować i nie zostawiać nic na wierzchu. Je wszystko, lubi gotowane mięso i Bielucha. Bardzo ładnie się bawi sam, zaczepia żeby go zabawiać. Bardzo lubią się z Bobkiem. Gabi go lekceważy jako małolata i niepoważne, lubiące się bawić stworzenie. Gutek zaczepia Gabi z gracją słonia, nie podoba się jej to i ucieka. Gutek wygląda dostatnio. Lada dzień kupię nowy aparat fotograficzny - zrobię im zdjęcia i prześlę . Jakie postępy robi nowa poodopieczna ? Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], muza_51 i 70 gości