Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 19:05 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Widzę, ze skarpetki TZta żyją własnym życiem :mrgreen:

Moja bajka okazała się "zadupiem" z nieciekawymi ludźmi pełnymi niczym czara goryczy, zawiści i kłamstwa, 3 sklepikami z marnym zaopatrzeniem i sprzedawczyniami złodziejkami co to bidnego na kasę rżną jak zawodowe pokerzystki oraz drogami pełnymi dziur, które w deszczowe dni zamieniają się w błotne bajora, na dnie których nie wiadomo jaki potwór czyha...zresztą bajora widziałaś :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto gru 01, 2009 19:12 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Postanowilam zajrzec co tam u Zuluska, bo dawno nie podczytywałam i nawet sie nie spodziewałam, ze tak sie usmieje :ryk:

Widzę, że problem skarpetkowy nie dotyka tylko mnie :wink:

Moc głasków dla Zuluska! Asia_Siunia Zuzlusek ma u ciebie super domuś!
Ucałuj go prosze ode mnie w sam czubek czarnego nochalka
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto gru 01, 2009 19:45 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Karotka pisze:Postanowilam zajrzec co tam u Zuluska, bo dawno nie podczytywałam i nawet sie nie spodziewałam, ze tak sie usmieje :ryk:

Widzę, że problem skarpetkowy nie dotyka tylko mnie :wink:

Moc głasków dla Zuluska! Asia_Siunia Zuzlusek ma u ciebie super domuś!
Ucałuj go prosze ode mnie w sam czubek czarnego nochalka

Ucałowany :!:

Asia_Siunia

Post » Wto gru 01, 2009 20:56 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Dzięki! :D
Pewnie nie był uradowany z tego objawu uczuc :twisted:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Wto gru 01, 2009 21:06 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Zulusek akurat lubi być calowany Ciociu Karotko :mrgreen:

ja ze skarpetkami mam spokój :D za to nie opuszczana deska od toalety w wykonaniu tżta i syna doprowadza mnie do szału :evil:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto gru 01, 2009 21:09 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:
Moja bajka okazała się "zadupiem" z nieciekawymi ludźmi pełnymi niczym czara goryczy, zawiści i kłamstwa, 3 sklepikami z marnym zaopatrzeniem i sprzedawczyniami złodziejkami co to bidnego na kasę rżną jak zawodowe pokerzystki oraz drogami pełnymi dziur, które w deszczowe dni zamieniają się w błotne bajora, na dnie których nie wiadomo jaki potwór czyha...zresztą bajora widziałaś :wink:

oj tam, oj tam, nasze ranczo to dopiero zadupie, do najbliższych kilku sklepików - 3,5 km. I w tej sklepikowej metropolii jest tez kiosk, a raczej był, bo chyba już nie ma. Pojechałam kiedyś coś zanabyć w tymże kiosku. Podchodzę, a Pani Kioskarka konspiracyjnym szeptem - widząc mnie pierwszy raz na oczy - zaczęła mi opowiadać najnowsze ploty ze świata miejscowych celebrytów :roll: w pewnym momencie mówi:
"a wie Pani, ten młody "Kowalski", no ten najmłodszy z rodzeństwa, co to w Niemczech tak długo był, wie Pani, on się ożenił! i to jak! Pannę z miasta sobie wziął, naszymi pogardził, a przecież "Kowalscy" od dawna tu w okolicy mieszkali, stąd pochodzą... Ale chyba się zawstydził, że tak postąpił, bo ślub w Paryżu wzięli... rozumie Pani: w Paryżu!!! I nic się nie przyznał nikomu, nie zaprosili nikogo..."
słucham tej baby jednym uchem i nagle do mnie dotarło, że ona mówi o mnie i TŻ-cie 8O W życiu w Paryżu nie byłam, ślubu też w życiu nie brałam... Uciekłam od tego kiosku, bo już nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto gru 01, 2009 21:12 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

magdaradek pisze:Zulusek akurat lubi być calowany Ciociu Karotko :mrgreen:

ja ze skarpetkami mam spokój :D za to nie opuszczana deska od toalety w wykonaniu tżta i syna doprowadza mnie do szału :evil:

Coś za coś, nie ma lekko :D Albo problem deska, albo skarpetkowy
U mnie zdecydowanie dominuje skarpetkowy, Ech te chłopy! :ryk:
Obrazek

Karotka

Post » Śro gru 02, 2009 12:29 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:Widzę, ze skarpetki TZta żyją własnym życiem :mrgreen:

potffora nie pokazałaś... :twisted:
fakt, moje zadupie co prawda za blisko Rydza i oczyszczalni ścieków :twisted: (czy można w toronto trafić gorzej???) ale za to pobudowali na osiedlu piotraipaweła z zaopatrzeniem, zaś panie w mięsnym i pan kioskarz to kumple moi najlepsi... 8) i do pracy mam blisko, najbliżej... (Bydgoszcz, pekaes, dzień w dzień, ha! :twisted: )

ale ja to zawsze miałam gust bardziej industrialny niż etno, a z bajek najbardziej lubie Lema... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt gru 04, 2009 16:21 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

No powiedzcie...czy ja nie mam w domu baaardzo cennego kota rasy Egyptian Mau ....Spójrzcie tylko :mrgreen: http://www.emau.webpark.pl/nk_aalspotz.html

teraz Magda się przyznaj gdzie schowałaś papiery Zulusa :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 16:40 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:No powiedzcie...czy ja nie mam w domu baaardzo cennego kota rasy ....Spójrzcie tylko :mrgreen: http://www.emau.webpark.pl/nk_aalEgyptian Mau spotz.html

Jasne, ale jakieś 3 kilo temu......... :smokin:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt gru 04, 2009 18:19 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

magdaradek pisze:
Asia_Siunia pisze:No powiedzcie...czy ja nie mam w domu baaardzo cennego kota rasy ....Spójrzcie tylko :mrgreen: http://www.emau.webpark.pl/nk_aalEgyptian Mau spotz.html

Jasne, ale jakieś 3 kilo temu......... :smokin:

złośliwiec jeden no...miłość tuczy :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 21:12 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

LOVE, LOVE, LOVE ....... LOVE SEES NO COLOR :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt gru 04, 2009 21:19 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:No powiedzcie...czy ja nie mam w domu baaardzo cennego kota rasy Egyptian Mau ....Spójrzcie tylko :mrgreen: http://www.emau.webpark.pl/nk_aalspotz.html

O jaaa! Patrze i oczom nie wierze! Toz ja tez mam w domu Egyptian Mau :ryk:
Właśnie tu biega i wypisz wymaluj wyglada jak to cudo na zdjeciach, tylko nieco krótszy tułów ma, ale mordka ta sama :D
Obrazek

Karotka

Post » Pt gru 04, 2009 21:39 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Karotka pisze:
Asia_Siunia pisze:No powiedzcie...czy ja nie mam w domu baaardzo cennego kota rasy Egyptian Mau ....Spójrzcie tylko :mrgreen: http://www.emau.webpark.pl/nk_aalspotz.html

Właśnie tu biega i wypisz wymaluj wyglada jak to cudo na zdjeciach, tylko nieco krótszy tułów ma, ale mordka ta sama :D

no widzisz jakie my cuda w domu mamy! No ale sama powiedz - rasowce pełną gębą! :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Pt gru 04, 2009 21:50 Re: Zulusek i Nikita - Nikita po kastracji, Zulus mądrala :)

Asia_Siunia pisze:
Karotka pisze:

no widzisz jakie my cuda w domu mamy! No ale sama powiedz - rasowce pełną gębą! :mrgreen:

Gdzieś Ty je wyszukała?! Zawsze się mnie pytają u weta co to za rasa a ja zawsze mówiłam, że to "Kot Półwiejski" (od ulicy Półwiejskiej na ktorej ja znalazłam) Teraz to juz mam ściemę jak sie patrzy, bez mrugniecia oka bede głosiła ze to Egyptian Mau :ryk:

Magda mówila, że Twoj Egyptian bardzo kochany i mily, az zazdroszcze, bo moja to prawdziwy łobuz wcielony-gryzie, drapie i pyskuje jak jej sie cos nie spodoba
Obrazek

Karotka

[poprzednia][następna]