Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-2 już po..kto pomoze łapać???

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 16:56 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

ah babajago jeszcze zapomnialam napisac ze przez to łapanie kotow ludzie jakos do mnie pzyłaza i mowia gdzie koty sa-np.jedna pani pytala mnie czy moge wysterylizowac koty ktyore przychodza do niej pod brame ona je dokarmia...wszystko super tylko ze ich jest ok 14 !!!!!!
co rok kocięta :!:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw lis 26, 2009 22:07 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

Bo to zawsze tak jest. Jak luzie zobaczą, że działasz to ci będą te koty najpierw pokazywać a potem podrzucać pod drzwi. Taka zależność dziwna. Bazarek dobiegl końca, jutro sie rozliczymy, co? Dzis zasypiam na stojąco.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lis 26, 2009 22:10 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

babajaga pisze:Bo to zawsze tak jest. Jak luzie zobaczą, że działasz to ci będą te koty najpierw pokazywać a potem podrzucać pod drzwi. Taka zależność dziwna. Bazarek dobiegl końca, jutro sie rozliczymy, co? Dzis zasypiam na stojąco.

nie ukrywam ze ta kotke z małymi bede poszukiwac ;)

z bazarkiem spoko niema problemu ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt lis 27, 2009 23:10 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

koty niestety odchodza narazie na drugi plan-nie rozdwoje sie poprostu bo:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
viewtopic.php?f=13&t=104126
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Nie lis 29, 2009 13:43 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

Zaglądnęłam na chwile na forum a tu takie niedobre wieści. To o tę kotkę chodziło w sms'ie którego do mnie pisalaś? kurde, kurde, kurde :(
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Nie lis 29, 2009 14:21 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

babajaga pisze:Zaglądnęłam na chwile na forum a tu takie niedobre wieści. To o tę kotkę chodziło w sms'ie którego do mnie pisalaś? kurde, kurde, kurde :(

tak ale znalazłam transport takze bez poblemu tylko biedulka nie dała rady :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Nie lis 29, 2009 14:34 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Nie lis 29, 2009 17:38 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

Kiedyś pytałaś czy nie wzięłabym kotków do stajni,wtedy właściciel odmówił,ale dziś mi powiedział że przydałyby się koty dodatkowe w stajni ,więc jak macie jakieś młode nie dzikie kotki to my przygarniemy:)
Gosiara

Post » Nie lis 29, 2009 22:38 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

Gosiara pisze:Kiedyś pytałaś czy nie wzięłabym kotków do stajni,wtedy właściciel odmówił,ale dziś mi powiedział że przydałyby się koty dodatkowe w stajni ,więc jak macie jakieś młode nie dzikie kotki to my przygarniemy:)

dziekuje alenie skozystam chyba bo te koty musza wrocic tam gdzie sa obiecałam to kamicielce
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro gru 02, 2009 13:32 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

viewtopic.php?f=1&t=104287&start=15

Maluchy są szt.3,wczoraj wieczorem było ich 5.Podchodzą tylko do Pana Karmiciela,ale mieszkają w szałasiku na terenie szkoły,więc wiecie jak to jest .Jeden przepiękny buraś,jeden elegancik,jedna krówka.Prze-pięk-ne!Upasione,błyszczące,puchate kulki-tylko kokardkę i na pocztówkę.Dla mnie niedotykalskie,więc nie wiem,jaka płeć,ale na pewno nie mają więcej,niż 2,5m-ca.Mają dwie matki-krówkę i elegancikowatą,oraz młodego brata-podobnego do Hunika,ale z pomarańczowymi centkami.Pan Karmiciel udostępnił swój nr telefonu,ale jednak zainteresowanych proszę o pw.Kotki znajduję się w Czeladzi ,oś 35-lecia,naterenie szkoły podstawowej,naprzeciwko bloku nr4(ul.35-lecia nr 4)
Zdjęcia mam z komórki,wkleję wieczorem!

Tymczas,a jeszcze lepiej DS!
PS.Pan jest uświadomiony co do sterylizacji koteczek,dysponuje miejscem na czas rekonwalescencji.To dobry człowiek.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro gru 02, 2009 15:53 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

Śpimy sobie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro gru 02, 2009 19:47 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

ja tam nie chcę wieszczyć ale cosik mi sie widzi, że Lucynka już znalazła dom :D
Obrazek

babajaga

Post » Pt gru 04, 2009 0:13 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

babajaga pisze:ja tam nie chcę wieszczyć ale cosik mi sie widzi, że Lucynka już znalazła dom :D

eeee przeca ona tylko śpi :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt gru 04, 2009 9:37 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pt gru 04, 2009 17:22 Re: Koty z ulicy/ŁAPIEMY!!-potzebne wspacie finansowe 2 już po..

hello takie mam jeszcze od dzis komu komu??

viewtopic.php?f=21&t=104423
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

[poprzednia][następna]