Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:Irma- allegro nie wiem kto zrobi-szukamy chetnego![]()
ale jesli trzeba dodac do stronki to wyslij albo Loli , albo mika xx opis kota ze zdjerciami na pw
tutaj ta prosba moze umknąć
sabina_7 pisze:no i ... pojechał Stefcio... a właściwie osobiście go zawiozłam.
przyjechali córka i syn Pani, która wypatrzyła go na allegro i do mnie dzwoniła. Stefan oczywiście wyszedł się przywitać i zaczął się przymilać ...![]()
ale pojawił się problem, bo nie mieli ze sobą transportera, więc nie było mowy żebym go im wydała. ale z kolei nie chciałam żeby stracił szansę na dom, więc postanowiłam dostarczyć go sama i poznać nowy domek Stefcia. po spisaniu umowy i długiej rozmowie ... pojechaliśmy. a tam - wieeeelkie cieplutkie mieszkanie, a w nim ciepli, serdeczni ludzie. od razu została pokazana Stefciowi kuwetka...zrobił do niej co trzeba ku wielkiej radości obecnych.po czym zaczął zwiedzać mieszkanie, zaglądał we wszystkie kąty... myślę że jeszcze zwiedza.
wszyscy są nim zachwyceni i nie planują mieć więcej kotów. a nowa Pani zarezerwowała dla niego miejsce w swoim w łóżku.
Mam nadzieję, że to TEN domek. będę z nimi w kontakcie. obiecali przysłać zdjęcia i w razie czego dzwonić, pisać....
Dzięki za mocne kciuki ...na pewno mu pomogły. I allegro zrobiło swoje - bettysolo
.
Stefcio ma domek i kochających Dużych tylko dla siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot], Szymkowa i 1462 gości