Tymczasowe Niekochane III-czekają

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2009 12:11 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

ja mogę zrobić allegro

tylko proszę na mail zdjęcia i krótki opisik

arwena69@o2.pl
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro gru 02, 2009 13:28 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

viewtopic.php?f=1&t=104287&start=15
Maluchy są szt.3,wczoraj wieczorem było ich 5.Podchodzą tylko do Pana Karmiciela,ale mieszkają w szałasiku na terenie szkoły,więc wiecie jak to jest :cry: .Jeden przepiękny buraś,jeden elegancik,jedna krówka.Prze-pięk-ne!Upasione,błyszczące,puchate kulki-tylko kokardkę i na pocztówkę.Dla mnie niedotykalskie,więc nie wiem,jaka płeć,ale na pewno nie mają więcej,niż 2,5m-ca.Mają dwie matki-krówkę i elegancikowatą,oraz młodego brata-podobnego do Hunika,ale z pomarańczowymi centkami.Pan Karmiciel udostępnił swój nr telefonu,ale jednak zainteresowanych proszę o pw.Kotki znajduję się w Czeladzi ,oś 35-lecia,naterenie szkoły podstawowej,naprzeciwko bloku nr4(ul.35-lecia nr 4)
Zdjęcia mam z komórki,wkleję wieczorem!

Tymczas,a jeszcze lepiej DS!
PS.Pan jest uświadomiony co do sterylizacji koteczek,dysponuje miejscem na czas rekonwalescencji.To dobry człowiek.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro gru 02, 2009 14:05 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

Mała1 pisze:Irma- allegro nie wiem kto zrobi-szukamy chetnego :wink:
ale jesli trzeba dodac do stronki to wyslij albo Loli , albo mika xx opis kota ze zdjerciami na pw
tutaj ta prosba moze umknąć

mam Igorka, dodam na stronke opisy wszytkich tymczasow ktore dostalam do ogloszen na akcje
tylko kiedy? :oops:
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Czw gru 03, 2009 11:40 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

U Rufusa.

Napewno nie ma teraz powiększonych węzłów chłonnych ani w okolicy gdzie, wydaje mi się, powinna byc tarczyca nie ma guza.
Obmacałam go dośc dokładnie. Tylko, że to bardzo trudne, bo Rufus sobie tego nie życzy i pokazał mi jak bardzo sobie nie życzy opazurzoną łapką. Ale sama się napraszałam na taka reakcję. Tkliwy dalej jest cały tył, łącznie z ogonem. Zresztą ogonek Rufus ma prześmieszny, o połowę conajmniej cieńszy niż moje pozostałe koty taki szczurzy. Może dlatego pacnął mnie, że sie go wstydził:))
Je w kratkę, pewnie dlatego, żebym sie za bardzo nie cieszyła. I codziennie mam niespodzianki na podłodze. Pewnie kuweta za mała.
Wydaje mi sie, że on wogóle nie wychodzi, chyba nawet nie wchodzi na wyższe legowiska. Ale za to zaakceptował legowisko w niskim pudle styropianowym wyłożonym polarem. Napewno mu tam ciepło, bo oprócz tego, że generalnie tam jest ciepło to dostaje jeszcze butle z goraca wodą na noc.

Oprócz betaglukanu nic więcej mu nie daję.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw gru 03, 2009 15:35 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

Dziś miałam telefon w sprawie Stefcia, z allegro. :D Państwo się w nim zakochali :-)
jest nadzieja że może już dziś będzie miał swój domek, fajny, odpowiedzialny, świadomy i kochający domek. Takie mam wrażenie. I wiele rąk do głaskania.I zero innych kotów. :wink: Pani mnie wypytała o mnóstwo rzeczy, ja Panią również. Dziś mają przyjechać i być może od razu zabrać Stefcia.
Obrazek

sabina_7

Od: Wto wrz 01, 2009 12:23

Post » Czw gru 03, 2009 17:30 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

to trzymam kciuki :ok:
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Czw gru 03, 2009 17:52 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

Za Stefcia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Czw gru 03, 2009 19:08 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

:ok: mocno

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw gru 03, 2009 21:05 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

sabinko, alez wiadomosci :D

mocne kciuki za Stefanka :ok:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw gru 03, 2009 21:34 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

no i ... pojechał Stefcio... a właściwie osobiście go zawiozłam.
przyjechali córka i syn Pani, która wypatrzyła go na allegro i do mnie dzwoniła. Stefan oczywiście wyszedł się przywitać i zaczął się przymilać ... :wink:
ale pojawił się problem, bo nie mieli ze sobą transportera, więc nie było mowy żebym go im wydała. ale z kolei nie chciałam żeby stracił szansę na dom, więc postanowiłam dostarczyć go sama i poznać nowy domek Stefcia. po spisaniu umowy i długiej rozmowie ... pojechaliśmy. a tam - wieeeelkie cieplutkie mieszkanie, a w nim ciepli, serdeczni ludzie. od razu została pokazana Stefciowi kuwetka...zrobił do niej co trzeba ku wielkiej radości obecnych. :lol: po czym zaczął zwiedzać mieszkanie, zaglądał we wszystkie kąty... myślę że jeszcze zwiedza. :wink: wszyscy są nim zachwyceni i nie planują mieć więcej kotów. a nowa Pani zarezerwowała dla niego miejsce w swoim w łóżku.
Mam nadzieję, że to TEN domek. będę z nimi w kontakcie. obiecali przysłać zdjęcia i w razie czego dzwonić, pisać....

Dzięki za mocne kciuki ... :ok: na pewno mu pomogły. I allegro zrobiło swoje - bettysolo :1luvu:.
Stefcio ma domek i kochających Dużych tylko dla siebie :piwa:
Obrazek

sabina_7

Post » Czw gru 03, 2009 21:37 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

sabina_7 pisze:no i ... pojechał Stefcio... a właściwie osobiście go zawiozłam.
przyjechali córka i syn Pani, która wypatrzyła go na allegro i do mnie dzwoniła. Stefan oczywiście wyszedł się przywitać i zaczął się przymilać ... :wink:
ale pojawił się problem, bo nie mieli ze sobą transportera, więc nie było mowy żebym go im wydała. ale z kolei nie chciałam żeby stracił szansę na dom, więc postanowiłam dostarczyć go sama i poznać nowy domek Stefcia. po spisaniu umowy i długiej rozmowie ... pojechaliśmy. a tam - wieeeelkie cieplutkie mieszkanie, a w nim ciepli, serdeczni ludzie. od razu została pokazana Stefciowi kuwetka...zrobił do niej co trzeba ku wielkiej radości obecnych. :lol: po czym zaczął zwiedzać mieszkanie, zaglądał we wszystkie kąty... myślę że jeszcze zwiedza. :wink: wszyscy są nim zachwyceni i nie planują mieć więcej kotów. a nowa Pani zarezerwowała dla niego miejsce w swoim w łóżku.
Mam nadzieję, że to TEN domek. będę z nimi w kontakcie. obiecali przysłać zdjęcia i w razie czego dzwonić, pisać....

Dzięki za mocne kciuki ... :ok: na pewno mu pomogły. I allegro zrobiło swoje - bettysolo :1luvu:.
Stefcio ma domek i kochających Dużych tylko dla siebie :piwa:

:ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw gru 03, 2009 21:52 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

Tak się cieszę że mogłam pomóc z allegro
i tak myśle sobie czy zdjąć ogłosznie czy zostawić
Czy Sabinka ma jeszcze jakieś tymczasy ?

Z drugiej strony jakby był ktoś zainteresowany to można odesłać go do schronu wszak jest tam pare czarnych kotów

a teraz czekam na kontakt od Irmy :wink:
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Czw gru 03, 2009 22:02 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

bettysolo - patrz jakie skuteczne było Twoje allegro, zaledwie parę dni od wystawienia znalazł się domek. a ja ogłaszałam, ogłaszałam i nic. :?
w tej chwili nie mam już tymczasów. ale masz rację niech może jeszcze wisi, w razie czego będę odsyłać do schroniska ,np. Jaszczurek jest bardzo podobny do Stefcia.
chyba że Stefcia zastąpiłby inny potrzebujący kociak...
Obrazek

sabina_7

Post » Czw gru 03, 2009 22:11 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

Sabinko-bardzo się cieszę z domku Stefcia :D
W schronisku owszem jest podobny Jaszczurek,ale On płochliwy i niestety pomału dziczeje :(
Ja mam Ramzesa-czarnego pięknego,jest u mnie rok,ale nie potrafię się z Nim rozstać :oops: ,nie nadaję się na DT :|

Sabinko-jak będziesz miała jeszcze telefon w sprawie czarnego kota to mój sąsiad(p.Adam) ma na tymczasie czarną kotkę 8-miesięczną,przylepa i miziak,2 dni po sterylce,gotowa do adopcji :wink:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Pt gru 04, 2009 7:54 Re: Tymczasowe Niekochane III-czekają

sabinko, alez sie cieszę z domu Stefanka :D
powodzenia koteczku :ok:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

[poprzednia][następna]