Ja-Ba kciuki nieustające!!!

A teraz ja też uciekam spać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:norman
a ja bym jeszcze dodała
1. ciekawe dlaczego czytając Twoje posty mam nieodparte wrażenie że identyczne zdania już czytałam tyle że pod innym nickiem
2. ciekawe dlaczego ta przeokropna Iza nigdy, przenigdy gdy na jej wątku ktoś zaczynał robić zadymę nie napisała mi na pw że taka czy inna osoba jest beee
3. ciekawe dlaczego za każdym razem gdy na wątku Izy zaczynały skupiać się osoby jej życzliwe i wydawało się że udzielana jej pomoc będzie większa - ja otrzymywałam na pw od Zyczliwych informację o tym jaka to Iza jest beee i że nie warto jej pomagac. O mało nie dałam się wmanewrować..
Ciekawe, no ciekawe dlaczego
podpisano
zmanipulowana członkini sekty
Ja-Ba
Ja-Ba pisze:norman
a ja bym jeszcze dodała
1. ciekawe dlaczego czytając Twoje posty mam nieodparte wrażenie że identyczne zdania już czytałam tyle że pod innym nickiem
2. ciekawe dlaczego ta przeokropna Iza nigdy, przenigdy gdy na jej wątku ktoś zaczynał robić zadymę nie napisała mi na pw że taka czy inna osoba jest beee
3. ciekawe dlaczego za każdym razem gdy na wątku Izy zaczynały skupiać się osoby jej życzliwe i wydawało się że udzielana jej pomoc będzie większa - ja otrzymywałam na pw od Zyczliwych informację o tym jaka to Iza jest beee i że nie warto jej pomagac. O mało nie dałam się wmanewrować..
Ciekawe, no ciekawe dlaczego
podpisano
zmanipulowana członkini sekty
Ja-Ba
Afatima pisze:Jeszcze jedno, niepojęte jest jak ludzie chcieliby zajrzeć innym do kieszeni i decydować o tym na co mam wydać moje pieniądze, żebrząc jednocześnie o środki dla siebie wśród innych.
Edit: literówki
Afatima pisze:A pisałam do Ciebie? Do widzenia Agiis-s.
Afatima pisze:Strasznie do siebie wszystko bierzesz... ojej....
Na tym kończę tę czarowną dyskusję i nie zamierzam dłużej zajmować wątku takimi sprawami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 776 gości