Tweety pisze:Akima pisze:Tweety pohandlowalaś ? Co z maluchami ?
Pan Daniel w tej chwli ograniczył poszukiwania do; Bono, Coco i Rufiego. Nie sprzedałam chyba nic swojego.
Przecież Coco Twoja![]()
Maluchy w zawieszeniu na dwa dni, potem decyzja czy dwa czy jeden a jeżeli jeden to który
Patka_, macie Borutę? Andrzej porobił zdjęcia nowym?
Kosma, szykuj, proszę, czapkę mikołajkową na weekend, Patka - Ty też może uwzględnij mikołajkowe żebranie (gdybyś mogła oczywiście), Noemik - jakie plany weekendowe? Anna09?. Będzie też Akima i Lutra. Szczegóły w piątek wieczorem. Jako, że life is brutal i full of zasadzkas to rzucamy na pierwszą linię frontu najmłodszą i najładniejszą część AFN-u, będą robić za Śnieżynki, dojrzalsza część (nie znaczy, że jakoś tak mniej urodziwa oczywiście) mogłaby się stawić jako pomocnicy.
Generalnie będzie rządzić Lutra (w tym wypadku nie wysyłaj mnie na szczaw, bo musisz się tym zająć, bo po pierwsze primo Wrocław i Natalka wzywa sobotnio, a po drugie primo - podrzuciłaś mi kukułcze jajo w postaci małych ogonów nie dających mi spać więc daję Ci szansę zadośćuczynienia)
Bij mnie zabij zapomnielismy wczoraj o tych fotach

Ja nie pisalam o mikolajkach bo mam uczelnie caly weekend;(
Czy moglabym jutro ew.w piatek z kocimskiej wziasc ta puche do beverly hills?
Boruta juz u nas. Chowa sie wszedzie ale jak go wyciagne to wlacza traktor:] tlyko malo je, kupie mu dzisiaj Juniora.