Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 01, 2009 22:31 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

alus1 pisze:
kalair pisze:A ja uwielbiam owoce kaki! 8)

oj tak pyszne są :D

Tyzmus wiesz jakie to proste
kupujesz gotowe ciasto w świeże lub mrożone
smarujesz czyms np nutellą albo dzemem kroisz na ciastka skladasz dwie połowki do pieca na 220C 10-15 minut i już :mrgreen:

:) jak będę miała wenę to spróbuję - najbardziej lubię jak się mnie karmi - znaczy gotuje mi :oops:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto gru 01, 2009 22:47 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

No proszę, a ja też! I czasem mi TŻ gotuje! Ma talent. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro gru 02, 2009 6:56 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair, TŻa do TVNu wyślij :mrgreen:

bry puszystym kotkom i pracowitej alus :D

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro gru 02, 2009 7:48 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

:mrgreen: :mrgreen: Ale ja Go potrzebuję. :kotek:
Witanko Ali i koteczkom.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 02, 2009 9:41 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:
kussad pisze:Nawet nie mam czasu nadrobić zaległości... chociaż tutaj jest pogodnie i spokojnie :)

A gdzieś nie jest? :lol: :lol:

Jestem też na wątkach, na których są częste tragedie... chociażby ten w podpisie, teraz czekamy na diagnozę czy to napewno nowotwór... w nóżce sportowca ... na wątku Koleżanka nie pisze nic tylko na PW albo króciutkie wzmianki u kogoś innego :evil:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 02, 2009 9:44 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kussad pisze:
kalair pisze:
kussad pisze:Nawet nie mam czasu nadrobić zaległości... chociaż tutaj jest pogodnie i spokojnie :)

A gdzieś nie jest? :lol: :lol:

Jestem też na wątkach, na których są częste tragedie... czeraz czekamy na diagnozę czy to napewno nowotwór... w nóżce sportowca ... na wątku Koleżanka nie pisze nic tylko na PW albo króciutkie wzmianki u kogoś innego :evil:

Aj nie nie..Nie takie wątki mialam na myśli. To oczywiste,że tam raczej pogodnie nie jest, chociaż i szczęśliwe chwile też bywają.
Koleżanka powinna jednak takie info dawać w wątku, przeciez na pewno wszyscy się martwią i czekają na wieści... :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro gru 02, 2009 9:58 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

kalair pisze:Aj nie nie..Nie takie wątki mialam na myśli. To oczywiste,że tam raczej pogodnie nie jest, chociaż i szczęśliwe chwile też bywają.
Koleżanka powinna jednak takie info dawać w wątku, przeciez na pewno wszyscy się martwią i czekają na wieści... :roll:

Jeszcze do tego nie dojrzała – to usłyszała wczoraj. Na wątku kotka do adopcji o psie ledwo wspomina... u mnie i u Koleżanki na otwartym forum na pytanie nie odpowiedziała. Psy nie mają nigdzie własnego wątka i na forum jest właściwie nowa a problemu z psem i tak prawie nikt nie zauważył. W każdej wolnej chwili siedzą u weta.... Wstępnie obiecała że odezwie się wieczorem...więc oficjalnie czekamy żeby nie skłaniać do dodatkowego płaczu :(

Na pytania odpoweidział narazie tak:
"Mam duzy problem z łapka mojej suczki i zupelnie nie moge o niczym innym myslec."
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 02, 2009 10:26 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Zapomniałam wczoraj napisać :oops: ta miotełka którą poleca Aluś to mistrzostwo świata :mrgreen: raz dwa i kurzu brak 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro gru 02, 2009 10:51 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

A czy ktoś wytłumaczy zacofańcowi co to za owoce i gdzie można ich spróbować w realu? [ te od kalair też..] :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro gru 02, 2009 10:53 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Agata&Alex pisze:Zapomniałam wczoraj napisać :oops: ta miotełka którą poleca Aluś to mistrzostwo świata :mrgreen: raz dwa i kurzu brak 8O

To ja dziś sobie kupię :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro gru 02, 2009 10:58 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

AYO pisze:A czy ktoś wytłumaczy zacofańcowi co to za owoce i gdzie można ich spróbować w realu? [ te od kalair też..] :oops:

kupiłam w lidlu wczoraj u mnie w warzywniaku też są ale droższe a o owocach poczytaj tutaj :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro gru 02, 2009 10:59 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

amyszka pisze:
Agata&Alex pisze:Zapomniałam wczoraj napisać :oops: ta miotełka którą poleca Aluś to mistrzostwo świata :mrgreen: raz dwa i kurzu brak 8O

To ja dziś sobie kupię :mrgreen:

no normalnie czułam, że potwierdzenia potrzebujesz :mrgreen:

alus1

Post » Śro gru 02, 2009 10:59 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

:?:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro gru 02, 2009 11:02 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

AYO pisze::?:

nei wkleił się link http://www.atlas-roslin.com/persymna-ka ... hurma.html :oops: :oops: :oops:

alus1

Post » Śro gru 02, 2009 11:04 Re: Mysia i Neron*kotowanie z Alą*czyli wątek kocio-kulinarny II

Dzięki :wink:
A do czego podobne w smaku?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]