Moderator: Estraven
MIKUŚ pisze:Chciałabym zgłosić do konkursu NADZIEJĘ NA DOM vel. Kocią Chatkę Sosnowiec. Jak zawsze przepełnienie full.....i brak kasy i żarcia nam doskwiera, ale to normaSzara rzeczywistość
Bardzo prosimy o przyjęcie
![]()
Strona internetowa :
http://www.nadziejanadom.org
mail: nadziejanadom.koty@gmail.com
wątek Sosnowiecki: viewtopic.php?f=1&t=102267
2em pisze:Witajcie, mam na imię Marek, wraz żoną mieszkam w Sosnowcu - Pogoni. Mamy jedną śliczną kotkę. Coraz poważniej zastanawiamy się nad stworzeniem domu tymczasowego dla 1,2 kociaków, zaporowe są dla nas ewentualne koszty weterynaryjne dla dodatkowych kociaków, napiszcie proszę czy można się podpiąć w formie wolontariatu (dom tymczasowy) pod jakąs sosnowiecką organizację, gdzie jest możliwość zwrotu kosztów weterynaryjnych? Mam też pytanie czy na terenie Sosnowca są jacyś weci, którzy chętnie świadczą usługi dla tymczasów po obnizonych cenach a przy tym są kompetentni.
Serdeczne pozdrowienia, M.
MIKUŚ pisze:I już czuję atmosferę świąt..........od rana wypieki......w końcu grudzień
Kleo pisze:Wreszcie udało mi sie odebrać mój cynamonik od Marty - ale pachnie![]()
Teresa my tu czekamy na bazarki od ciebie tego co przemyciłaś z Egiptu , a tu cały czas cisza
MIKUŚ pisze:Magda i co z tą kotką od Bogusi
bubor pisze:Do góry Kocia Chatko![]()
Fajnie że szylkretowa panna załapała o co z kuwetką chodzi![]()
aniaf pisze:witam,jestem Waszym sympatykiem i podczytywaczem i chciałabym przesłać futerkom jedzonko w prezencie mikołajkowym.Poproszę tylko o podanie adresu dostawy,nazwiska i telefonu do osoby kontaktowej, dla kuriera.pozdrawiam, życzę siły i wytrwałości, bo to co robicie jest niezwykłe
2em pisze:Witajcie, mam na imię Marek, wraz żoną mieszkam w Sosnowcu - Pogoni. Mamy jedną śliczną kotkę. Coraz poważniej zastanawiamy się nad stworzeniem domu tymczasowego dla 1,2 kociaków, zaporowe są dla nas ewentualne koszty weterynaryjne dla dodatkowych kociaków, napiszcie proszę czy można się podpiąć w formie wolontariatu (dom tymczasowy) pod jakąs sosnowiecką organizację, gdzie jest możliwość zwrotu kosztów weterynaryjnych? Mam też pytanie czy na terenie Sosnowca są jacyś weci, którzy chętnie świadczą usługi dla tymczasów po obnizonych cenach a przy tym są kompetentni.
Serdeczne pozdrowienia, M.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Jacex123 i 336 gości