Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 02, 2009 7:30 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Magda i co z tą kotką od Bogusi :?:
MIKUŚ

Post » Śro gru 02, 2009 7:42 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

MIKUŚ pisze:Chciałabym zgłosić do konkursu NADZIEJĘ NA DOM vel. Kocią Chatkę Sosnowiec. Jak zawsze przepełnienie full.....i brak kasy i żarcia nam doskwiera, ale to norma :? Szara rzeczywistość :( Bardzo prosimy o przyjęcie :)

Strona internetowa :
:arrow: http://www.nadziejanadom.org
:arrow: mail: nadziejanadom.koty@gmail.com
:arrow: wątek Sosnowiecki: viewtopic.php?f=1&t=102267
MIKUŚ

Post » Śro gru 02, 2009 8:15 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

I już czuję atmosferę świąt..........od rana wypieki......w końcu grudzień :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro gru 02, 2009 8:55 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Witajcie, mam na imię Marek, wraz żoną mieszkam w Sosnowcu - Pogoni. Mamy jedną śliczną kotkę. Coraz poważniej zastanawiamy się nad stworzeniem domu tymczasowego dla 1,2 kociaków, zaporowe są dla nas ewentualne koszty weterynaryjne dla dodatkowych kociaków, napiszcie proszę czy można się podpiąć w formie wolontariatu (dom tymczasowy) pod jakąs sosnowiecką organizację, gdzie jest możliwość zwrotu kosztów weterynaryjnych? Mam też pytanie czy na terenie Sosnowca są jacyś weci, którzy chętnie świadczą usługi dla tymczasów po obnizonych cenach a przy tym są kompetentni.

Serdeczne pozdrowienia, M.
Obrazek

2em

Od: Śro gru 02, 2009 8:49

Post » Śro gru 02, 2009 9:15 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

2em pisze:Witajcie, mam na imię Marek, wraz żoną mieszkam w Sosnowcu - Pogoni. Mamy jedną śliczną kotkę. Coraz poważniej zastanawiamy się nad stworzeniem domu tymczasowego dla 1,2 kociaków, zaporowe są dla nas ewentualne koszty weterynaryjne dla dodatkowych kociaków, napiszcie proszę czy można się podpiąć w formie wolontariatu (dom tymczasowy) pod jakąs sosnowiecką organizację, gdzie jest możliwość zwrotu kosztów weterynaryjnych? Mam też pytanie czy na terenie Sosnowca są jacyś weci, którzy chętnie świadczą usługi dla tymczasów po obnizonych cenach a przy tym są kompetentni.

Marku to nie mogliście lepiej trafić :D my cały czas poszukujemy dla kociaków DT :) DT to jest to czega nam i kociakom którym pomagamy najbardziej potrzeba :) jeśli chodzi o kwestie leczenia my mamy weta, który nam w ten sposób właśnie pomaga bo przy dużej liczbie kociaków niestety nie dałybyśmy rady finansowo, poza tym mogłyby trafiać do Was też kotki zdrowe lub kotki już po leczeniu, które odbyły kwarantannę w naszej Kociej Chatce :D jednak tak czy inaczej Wasza koteczka powinna być zaszczepiona. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro gru 02, 2009 9:24 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

MIKUŚ pisze:I już czuję atmosferę świąt..........od rana wypieki......w końcu grudzień :mrgreen:

A co ty tak pieczesz od rana 8) ? Do świąt jeszcze kawałek :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro gru 02, 2009 9:26 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Wreszcie udało mi sie odebrać mój cynamonik od Marty - ale pachnie 8)

Teresa my tu czekamy na bazarki od ciebie tego co przemyciłaś z Egiptu , a tu cały czas cisza :(
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro gru 02, 2009 9:49 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Kleo pisze:Wreszcie udało mi sie odebrać mój cynamonik od Marty - ale pachnie 8)

Teresa my tu czekamy na bazarki od ciebie tego co przemyciłaś z Egiptu , a tu cały czas cisza :(

Asiu no niestety dopiero w niedzielę odzyskałam aparat :) a w tym tygodniu kiepsko z czasem, ale na sobotę mozna się już szykować :D

terenia1

Post » Śro gru 02, 2009 10:30 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

MIKUŚ pisze:Magda i co z tą kotką od Bogusi :?:

wypuściły ją
wogóle okazało się, że kotka niby przytulaśna ale skakała im do twarzy :( i drapała,
spała na wycieraczce w klatce
mam urwanie w tym tyg. w pracy i szczerze mówiąc zapomniało mi się :oops: ale popytam Bogusi co i jak, czy ma jakies wiadomości.
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro gru 02, 2009 11:21 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

bubor pisze:Do góry Kocia Chatko :wink:
Fajnie że szylkretowa panna załapała o co z kuwetką chodzi :ok: :D

No pewnie że fajnie bo nie wyobrażam sobie zamykania jej w lazience(tylko tam mogę odizolować kota)
Dziewczyna super i tobie Paweł podobala by się nie tylko z urody ale i z tego że myziasta i mrucząca, a jak fajnie się bawi.
Ostatnio nawet w rozpędzie skoczyła na Alfika, a raczej tego nie robi - 8O ale się chop zdziwił i oburzył na taki brak respektu.
W końcu to facet- co z tego że bez jajec :ryk:
Pysia troszkę taka jeszcze wyploszona i jak się schylam żeby pogłaskać, lub przechodzę obok niej to daje drapaka, ale jak kucnę to od razu przychodzi się myziać i barankować :lol: (być może jak stoję to ją przytłaczam :ryk: kto mnie zna to wie o czym mówię :ryk:
No i niestety panna na zabawę uznaje najlepszą godz. 3-4 w nocy. Dzisiaj to nawet Alfik załapał że całkiem fajnie się gonić po ciemku - a co tam ludzie będą spać.........hoplala i już.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro gru 02, 2009 11:34 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Dziewczyny mam poważne problemy z netem, jakby co :wink: proszę dzwonić.
Bie wim jak przeżyje ta abstynencje :mrgreen:

Nie wiem też co z bazarkami, które miałam wystawiać na początku grudnia, no du....pa :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro gru 02, 2009 13:05 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

aniaf pisze:witam,jestem Waszym sympatykiem i podczytywaczem i chciałabym przesłać futerkom jedzonko w prezencie mikołajkowym.Poproszę tylko o podanie adresu dostawy,nazwiska i telefonu do osoby kontaktowej, dla kuriera.pozdrawiam, życzę siły i wytrwałości, bo to co robicie jest niezwykłe :wink:

Aniu paczuszka dla naszych kociaczków właśnie dziś dotarła :1luvu: samo pyszne jedzonko dla naszych kociastych, będą miały wyżerkę :mrgreen: jak pisałam na PW przyszło 27 puszeczek zamówiłaś 30 (niestety 3 zginęły w trakcie transportu)
Jedzonko do Kociej Chatki przywiozę dopiero w sobotę, bo paczkę odebrałam w pracy w Katowicach, a jestem bez samochodu od wczoraj do piątku naprawia się :mrgreen:

terenia1

Post » Śro gru 02, 2009 13:16 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

hopsa
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro gru 02, 2009 13:30 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

viewtopic.php?f=1&t=104287&start=15

Maluchy są szt.3,wczoraj wieczorem było ich 5.Podchodzą tylko do Pana Karmiciela,ale mieszkają w szałasiku na terenie szkoły,więc wiecie jak to jest .Jeden przepiękny buraś,jeden elegancik,jedna krówka.Prze-pięk-ne!Upasione,błyszczące,puchate kulki-tylko kokardkę i na pocztówkę.Dla mnie niedotykalskie,więc nie wiem,jaka płeć,ale na pewno nie mają więcej,niż 2,5m-ca.Mają dwie matki-krówkę i elegancikowatą,oraz młodego brata-podobnego do Hunika,ale z pomarańczowymi centkami.Pan Karmiciel udostępnił swój nr telefonu,ale jednak zainteresowanych proszę o pw.Kotki znajduję się w Czeladzi ,oś 35-lecia,naterenie szkoły podstawowej,naprzeciwko bloku nr4(ul.35-lecia nr 4)
Zdjęcia mam z komórki,wkleję wieczorem!

Tymczas,a jeszcze lepiej DS!
PS.Pan jest uświadomiony co do sterylizacji koteczek,dysponuje miejscem na czas rekonwalescencji.To dobry człowiek.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro gru 02, 2009 13:37 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

2em pisze:Witajcie, mam na imię Marek, wraz żoną mieszkam w Sosnowcu - Pogoni. Mamy jedną śliczną kotkę. Coraz poważniej zastanawiamy się nad stworzeniem domu tymczasowego dla 1,2 kociaków, zaporowe są dla nas ewentualne koszty weterynaryjne dla dodatkowych kociaków, napiszcie proszę czy można się podpiąć w formie wolontariatu (dom tymczasowy) pod jakąs sosnowiecką organizację, gdzie jest możliwość zwrotu kosztów weterynaryjnych? Mam też pytanie czy na terenie Sosnowca są jacyś weci, którzy chętnie świadczą usługi dla tymczasów po obnizonych cenach a przy tym są kompetentni.

O jaki fajny święty Mikołaj:))
I jak tu w niego nie wierzyc, nawet przed czasem przyszedł:))
Rzeczywiście nie mógł trafic lepiej.
A problemyy myślę, że da sie rozwiązac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]