*Kręcioł z Opola. Zostaje już na zawsze w domku u AVILD! *

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 20:33 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Rewelacja :mrgreen:
Ależ Młodego czeka podróż... :mrgreen:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pon lis 30, 2009 21:02 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

A ja nadal mogę tylko ohy i ahy pod adresem Kręciołkowej dupki ;) Wielkim hobby Piździka jest wykradanie papci i chowanie "gdzieś". Uwielbia jeść mokre jedzonko, chrupki trochę kłują w zęby :? Kuweta - najlepiej kryta, okropny górnik z niego :?
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon lis 30, 2009 21:34 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

I tak mieliśmy kupić nową kuwetkę :D
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Wto gru 01, 2009 10:24 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Tak się cieszę że sie mu udało szkoda ze mój TŻ jest nie przejednany narazie w temacie 2 kota bo bym sama wzięła Garego, tyle o nim myślałam szkoda, że nie trafił do mnie bo bardzo bym chciała miałabym 2 czarne futra:( ale strasznie się cieszę że go weżmiesz. tak sie o niego bałam że wszystkie domki sie będą bały tego kręcenia i ADHD a tu taka niespodzienka. to tylko trzeba zyczyc powodzenia :ok: :) i Buziale i mizianki dla Garego
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Wto gru 01, 2009 20:36 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Kręcioł to ani kręcący się ani ADHD. To kochany, mądry i spokojny słodziak :) Do końca tygodnia pójdziemy do weta na przegląd generalny. Mam nadzieję, że Piotr w niedzielę będzie jechał :) Gary ma dziwne gusta kulinarne. Puszki - nie Feline Porta, nie Cosma, najlepszy pasztet Winston z Rossmanna :) Za to suche - przynajmniej RC! Puriną One dla kastrowanych wzgardził totalnie :? Musiałm mu dosypać trochę Urinary (bo tylko taką mamy na stanie) od razu futrował :lol: Papcie nadal kradnie :evil: W kuwecie nadal kopie jak górnik :evil: Ale tak naprawdę to taka Perełka kocia :)
Obrazek

Boo

Post » Śro gru 02, 2009 1:17 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

No to kto mu zrobił taką reklamę? :twisted:

Biedactwo... strasznie musiało się męczyć w tej klatce. Ale wkrótce już będzie kolejnym miziakiem w naszym, niestety niewielkim, mieszkanku :)
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Śro gru 02, 2009 7:28 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

A ja żem się troszkę zgubiła :oops:

Maluch jest na tymczasie na razie u Boo77 po czym jeszie na STAŁE CZY na DT do avild? :roll: :?:
MIKUŚ

Post » Śro gru 02, 2009 8:58 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Słodziak u mnie tymczasuje do dnia wyjazdu do avild. Zrobiliśmy tak, by jak najszybciej zabrać go z transporterka psiego. A u avild będzie na razie na tymczasie a później życie samo pokarze 8) Tak między nami, żeby avild nie słyszała ;) , myślę, że Kręciołek podbije ich serca w niecałą dobę :D
Obrazek

Boo

Post » Śro gru 02, 2009 9:26 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Ja obstawiam godzine :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro gru 02, 2009 9:40 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Jaka jestem zła na mojego TŻa tyle myślałam o Garym nadałby sie idealnie dla mojego Oskara jeden kradnie papcie, drugi watróbkę z garnka... :roll: smutno mi że nie mogę go wziąść ale cieszę się że ma nowy domek i tez myślę ciii że tam zostanie słodzinek mały.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Czw gru 03, 2009 15:42 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Dziś idziemy na przegląd do weta. Uszy przedmuchać i takie tam 8)
Obrazek

Boo

Post » Czw gru 03, 2009 18:51 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Noo, kręciołku, czeka Cię niezła przeprawa... :mrgreen:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pt gru 04, 2009 9:19 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Przeprawa przesunięta na dziś. Wczoraj odwiedziła nas mama.

Avild, mam nadzieję, że ktoś u Was w domu ma kosmate papucie, bo bez nich Kręcioł nie da rady. Choć dziś ujawnił swoją kolejną słabość - skarpetki, używane :roll: Złapał moją nie pierwszej świeżości skarpetkę i biegał z nią w zębach po domu. Skarpetka długa, kot niewielki więc majtała mu się między łapami a czasem sobie ją przydeptywał ku wielkiemu zaskoczeniu, że nie może się ruszyć :lol: Myślę, że to taki mały fetyszysta ;)

Z dnia na dzień, mały Pierdzielnik zdobywa nasze serca, jest tak niesamowity!

Dziś rano, po raz pierwszy od kiedy Mały jest u nas, poległa pierwsza ofiara porannych galopad - szklanka Coca Coli. Młody jak wpada w galopek to biega po wszystkim, po meblach, ścianach - dosłowny matrix :lol: no i dziś nie wyhamował przed kuchennym stołem i wskoczył na niego z impetem. Pech chciał, że wczoraj nie chciało nam się zmywać :oops: Brudy poleciały na podłogę. Szklanka zginęła marnie :lol: Reszta garów ocaliła swoje życie.
Obrazek

Boo

Post » Pt gru 04, 2009 9:20 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

A ha, mam kilka nowych zdjęć, postaram się wieczorkiem wkleić.
Obrazek

Boo

Post » Pt gru 04, 2009 9:57 Re: *Schr. Opole-Gary "Kręciołek" BŁAGAMY O RATUNEK!!!*

Cieszę się, że Gary jest taki szczęśliwy :)
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

[poprzednia][następna]