OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 12:16 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

ja marze o czarodziejski ołówku :lol: To bym sobei wszystko załatwiła!

u nas bez zmian. No moze jedna ale istotna. Bury Pikuś zmienił miejsce pobytu. nabrał odwagi i przemieścił sie do...szafy :lol: Ale zcasem spotykam go w innych miejscach mieszkania. jest bardzo podobny do Angela i trwa chwile zanim go rozpoznamy.
Za duze zwierza w domu cholerka i nie ma zcasu dla niego. On tak zaczał ciągnąc do nas. I mruczec tez zaczał. To kot wymagajacy wiele uwagi a kiedy mu ja dać.

Bombel szaleje i zamecza starszaki. Tysonek wyleguje sie i powarkuje na skaczacego po nim gówniarza.
Caeę obce :mrgreen: (czytaj:nie domowe) towarzystwo obcieło sie z jedzeniem i tylko co lepsze wyjada :twisted:
nawet podworkowce nerki wyzeraja a chrupki to beee! Chyba je rozpuściłam za bardzo!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lis 30, 2009 12:23 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

"chyba" ? :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lis 30, 2009 12:25 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

Agneska pisze:"chyba" ? :lol:

:!:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 30, 2009 12:58 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

hanelka pisze:
Agneska pisze:"chyba" ? :lol:

:!:

No,nie :mrgreen: skad te usmieszki półgebkiem :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 30, 2009 15:15 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

Dobrze maja te kotki u Ciebie , oj dobrze , zasadniczo to one pewno nie chca zebys im szukala innego domu .I ja im sie nie dziwie :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon lis 30, 2009 15:54 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

one chca tylko nie wiedza o tym, zacofańce jedne :mrgreen:
małe rozumki maja widać!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 01, 2009 9:23 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

Caluje na szybko Bombelka rozrabiake w łepek i znikam robic zdjecia Toskowi :-) Przydalo by sie zeby czas byl troche bardziej gumowaty i mi sie rozciagal :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto gru 01, 2009 10:15 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

bombel szaleje i wczoraj podjal proby wyjecia sobie niteczek. Ja nie wiem jak go utrzymać w ryzach. Corka go skarcila to jak przyszlam do domu to lezal i gapil sie tylko na mnie. Juz przestraszylam sie,ze chory a on byl obrazony na caly siwat!

Tysonek adoruje meza stale i niezmiennie. Probuje pchac mu sie na kolana i podlizuje sie bardzo. Jest zawiedziony jak cos innego zajmuje te kolanka. nawet noski,noski robil z Bomblem. Ale nie mam zludzen to byl przypadek.
Wczoraj bawil sie ale mala zabaeka zginela mu gdzies pod nogami. Dostal wieksza, konkretniejsza i bylo ok. Tupot,churgot i przewroty.
Danka wczoraj przyniosla wedke z zabawka na koncu. jak sie wszystkie bawily dzwoneczkiem i sznureczkami to bylo ok. Jak Danka zaczela kijkiem sie z nimi bawic to Bombel szalał a Tysonek sie...przestraszyl. Nie wiedzial co ma zrobic i bardzo sie zdenerwował. Ten kijek go zaniepokoil.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 01, 2009 12:44 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

ASK@ pisze:bombel szaleje i wczoraj podjal proby wyjecia sobie niteczek. Ja nie wiem jak go utrzymać w ryzach. Corka go skarcila to jak przyszlam do domu to lezal i gapil sie tylko na mnie. Juz przestraszylam sie,ze chory a on byl obrazony na caly siwat!

W dyby smarkacza, ot co! :mrgreen:

A Tysonek biedniutki, wygląda na to, że go nieźle życie skopało do tej pory :(
Serce się pęka, jak się widzi takie reakcje u zwierza.

A teraz uwaga, uwaga!
Przedstawiam dwie ślicznoty na swoich śmieciach.
Wyglądają na zadowolone :1luvu:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Takie cuda, panie, chodzą po świecie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto gru 01, 2009 13:25 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od 24-szykuje sie w drogę do DT:)

dziekuje ci hanelko bardzo za umieszczenie koteczek!

Masz racje! Bombelek to bezstresowy gowniarz! On wie ,że jest najpiekniejszy na swiecie i mu sie wszystkie łaski swiata należą. Podrósł troche i nozynki bardzo mu sie wyciągnęły.A przy wygolonym brzuniu jeszcze bardziej wydaje sie wyższy!
Mruczy przepieknie i płacze też przepieknie :mrgreen: No i ma chyba mniejszy apetyt. Moze szwy mu ciągną trochę!
No i Bombelek tęskni za dziewczynami. On nie wie co jest ale brakuje mu ich!

A Tysonek taki duzy a taki przestraszony misiek! Duzo mu jeszcze brakuje do takiego wyluzowania pełnego. On jest madry i wie jak cos jest nie tak. Wczoraj pacnał w zabawie łapa TZ. Ale łapę ma wielka i TZ burknął.A Tysonek co zrobił?Dał nogę do przedpokoju i zaczał płakać. Jak TZ poleciał za nim i uspokajał to rozpaczał ciagle i kulił sie.
On chyba tylko siłowe rozwiazania sprawy zna!

Burego Pikusia można już czasem zastać w przedpokoju lub w kuchni. Pędzą go moje niestety! Ale on robi sie taki niewidoczny,że czasem przechodzą obok i jakby go nie widziały. I raptem staną, obejrzą sie i wielkie ździwko na pysiach sie maluje. Opanował tą sztuke do perfekcji! W tej szafie to chyba mu jest lepiej. Zasłałam mu miekkie posłanko i siedzi.
Szkoda go, bo on wcale nie zaznał dobroci człowieka. Sam kłębek nerwów i spietych kończynek. Jest u nas juz ponad 2 miesiace a postepy znikome bardzo! Nie wiem kiedy bedzie z nim ok!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 01, 2009 23:00 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od24-Szukamy DS/F+W foty str.35

Pogubiłam się. Przy okazji spróbuję poszukać zdjęcia Bohaterów tego wątka :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 02, 2009 8:12 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od24-Szukamy DS/F+W foty str.35

No troche poplatało sie, fakt!

Watek został założony dla Bombelka. Ale w miedzyczasie dołączył Tysonek i dosłownie przykleił sie do nego. A ze miałam jeszcze szylki Wiki i Fibi to nie dało rady o nich nie pisać przy okazji chłopaka. No i w podobnej sytuacji jak Tysonek trafił do mnie BuryPikuś.Jest wczesniejszej daty przybycia że tak powiem :wink: Pikuś ma smutna historie i wymaga dlugiej aklimatyzacji wiec decyzja co do jego losow nie zapadla jeszcze. Ale na podworko nie wroci! I on tez czasami polacze sie po stronach :mrgreen:
W miedzy czasie złapała sie Fokus ale zaraz poszła do domu ku naszej wielkiej radości.Nie wprowadziła wiec wielkiego zamieszania.
Te powyzej to wszystko tymczasy podarowane mi przez los w tak krótkim czasie i przy okazji przyklejone do Bombelka.Wyjatkowo zywego chłopaka , który dokucza pozostałym kociastym i psu!A ze nie mam watku na nie osobnego to tak sie placza na tych stronach.
Stali rezydencci to:koty Angel,Rudolf,Wojtek i pies Pikuś.
No to tak pokrótce gwoli wyjasnienia co,jak i kiedy :lol:

U nas ok! Jeśli mozna tak powiedziec majac cały dom zwierza!
W pracy szykuje mi sie super kontrola wiec zcacha mi juz paruje a nogi miekną.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 02, 2009 10:07 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od24-Szukamy DS/F+W foty str.35

:lol: przypominamy sie z Jasiem i Daszkiem!
Prosze obejrzeć "moje" cuda wyadoptowane w dwupaku. Kocham ich bardzo a Daszek to facet mojego życia!
http://kwiatek5.fotosik.pl/albumy/713192.html
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 02, 2009 13:36 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od24-Szukamy DS/F+W foty str.35

Fajnie się chłopakom wiedzie. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 02, 2009 14:10 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od24-Szukamy DS/F+W foty str.35

Agneska pisze:Fajnie się chłopakom wiedzie. :ok:

To domek ma fajnie,że do nich trafiły!
Dasio jak zawsze skupiony ma pysio.Podobno mizia sie i ślini zapamietale. Ale pańcia mocno szczęsliwa z tego.A Jaś poczynił postepy włażąc na kolana pańcia. U nas przestał to robic majac tyle futer! Jasiek dobrze dogaduje sie z Lenka!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]