Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 30, 2009 19:42 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Smutno :cry: :cry:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lis 30, 2009 21:24 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Dzięki Wam Kropeczko , Jadziu Karmi miał wspaniałych Dużych , miał swój dom , odszedł kochany a nie zapomniany .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 30, 2009 21:39 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki
.

Zapraszam wszystkich i przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł - jest wpłata :s4:
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -50 zł - jest wpłata :s4:
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:
Korciaczki - 25 zł - jest wpłata :s4:
Mikuś - 10 zł - jest wpłata :s4:
Filomen - 200 zł - jest wpłata - :s4:

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!

Ewa dziękuje :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 30, 2009 22:59 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Boję się........strasznie się boję o życie Bruna :|
Pieprzony FIP - nie daje mi spokoju :cry: :cry: :cry:

Ma taki duży brzuszek :roll: Już sama nie wiem. Karmi, Billy, Misiaczek, Krążek, Kali..........................bezsens jakiś.

PANICZNIE SIĘ BOJĘ :|
MIKUŚ

Post » Pon lis 30, 2009 23:34 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Boże, ale ten cholerny FIP zbiera żniwo :( ale co sie dziwić w naszym schronie to nie są zwykłe wirusy i bakterie tylko jakaś cholerna mega wybuchowa, pieprzona mega-bomba :evil: z opóźnionym zapłonem :evil:
Dziś zawiozłam Szylkrecię Habibi na tymczas do Dorotki :) było spotkanie z Ajaxem :D u mnie pozostałę 2 maluszki w miarę dobrze - tygrysek dziś ostatni dzień antybiotyk, natomiast srebrniak będzie wymagał jeszcze leczenia, ale na szczęście wrócił mu apetyt dziś przy karmieniu go strzykawą, omal nie popłakałam się ze śmiechu, wcinała jak najęty, a strzykawę łapał łapkami i wpychał sobie do pyszczka :) oczka po zakrapianiu kropelkami też ciut lepiej jutro przyjedzie Pani chętna na adopcę tygryska no zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Na kociarnię przyjechałą koteczka od Patrycji jutro sterylka , kicia to siostrzyczka Japoneczki, taka krówka okrągłą jak kuleczka.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 01, 2009 7:11 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

hopsa z rana :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto gru 01, 2009 8:56 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Witam grudniowo. Gdzie ten śnieg się pytam :evil:
MIKUŚ

Post » Wto gru 01, 2009 9:24 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

MIKUŚ pisze:Witam grudniowo. Gdzie ten śnieg się pytam :evil:

Tak tęsknisz za śniegiem?

Hmmmmmm, będzie przez to ślisko, korki, zasypane drogi ...zima jest fajna jak siedzisz w domku i za oknem pada śnieg :mrgreen: a nie jak musisz jeździć do pracy 30 na godzine bo jest ślisko :(
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto gru 01, 2009 9:42 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

To ja jeszcze z prozą życia.

jutro będzie pan z mięsem z ecokarmy. Jeśli ktoś chce to trzeba zadzwonic.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 01, 2009 10:23 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Lidka pisze:To ja jeszcze z prozą życia.

jutro będzie pan z mięsem z ecokarmy. Jeśli ktoś chce to trzeba zadzwonic.

Lidziu nie wiem jak tam stoimy z mięskiem :o Marta wróci z dyzuru w Kociej Chatce to się pewnie odezwie. Ja w sobotę wybieram się do schroniska trzeba zobaczyć jak wygląda sytuacja, niestety zabierać nic nie możemy do Kociej Chatki bo jeszcze u nas końcówka kociego kataru, ale może jest jakiś kociak wymagający nagłej interwencji, chociaż tak na prawdę to one wszystkie wymagają nagłej interwencji bo niestety nie patyczkują się tam z tymi biedakami, ale cóż my same nic na to nie poradzimy, robimy co się da ale żył sobie też nie wyprujemy :( niestety domków tymczasowych brak praktycznie odkąd działamy w takiej większej grupce żaden nowy tymczas nam nie przybył :( no cóż może słabo sie staramy i takie jesteśmy nieudolne :?

terenia1

Post » Wto gru 01, 2009 13:26 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Witamy wsystkich.
Martwią nas złe informacje, więc my trochę dobrych.
Dokocenie przebiega nadzwyczaj dobrze. Chociaz uśmiałam się bo Alfi (kiedyś Ajax) ofukuje nową kolerzankę i się stroszy :ryk: .
Przypominam mu że niedawno on byl tak samo traktowany przez Elzę, ale co tam CHOP musi trzymać fason i już. Widać że trochę się boi tej kolorowej panienki.
A panienka cudna (tylko to imię :evil: )
Ja tam na nia mówię PYSIA :D
Panienka bez stresu wczoraj wyszła z kontenerka i zaczeła bawić się zabawkami, o zgroza zabawki Alfika- facet się wkurzył- fuknął i od razu zwiał.
Nocka w miare spokojnie, chociaz mijali się z daleka, a Pysia o 4 zaczeła zabawy z myszką. IOgólnie lubi się bawić i śmiga po pokojach.
A żre :evil: - że......... z torbami pójdę.
A jak śmiesznie wygląda jak Pysia siedzi nic sobie nie robiąc z Alfika - zaczyna się myć . Alfik patrzy, patrzy stroszy się fuka i ...... tez zaczyna się myć :ryk:
Tereniu, Pysia zrobiła kupkę do kuwety i siku, więc zaryzykowałam i zostawilam ją na pokojach.
Jutro jak mi się uda to wkleję parę zdjęć.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto gru 01, 2009 13:30 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Kropeczka13 pisze:Karmi [*] (2:30) :( :( :cry: :cry:
Obrazek

przykro mi bardzo :( taki czarnulek jak ta moja kotka
czy to ten z którym byłas jak się spotkałyśmy u weta?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto gru 01, 2009 13:59 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Tak, to był ten koteczek :( niestety przegral z chorobami, miał ich za wiele, ujawniała sie jedna po drugiej :(
Ktoś powiedział kiedyś:
"To prawda, że po smutku przychodzi radość, ale po radości znów przychodzi smutek".
Ostatnio edytowano Wto gru 01, 2009 14:23 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto gru 01, 2009 14:08 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

Dorotko to kamień z serca mi spadł :D że szylkrecia załapała co to jest kuwetka :D
viewtopic.php?f=1&t=104287 Dziewczyny zajrzyjcie do tego wątku, niepiszę u nas bo niestety zginie to w tłumie różnych informacji - apel do osób z forum z CZELADŹI te kociaki potrzebują pomocy :!:
My już niestety nie damy rady :twisted:

terenia1

Post » Wto gru 01, 2009 14:26 Re: Sosnowiec domki tymczasowe poszukiwane!!!

To proszę o pw,bo to moje okolice 8O
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

[poprzednia][następna]