WKoncu wywalczylam go!
W rodzinie zdarzyl sie "wypadek" czyli kotka "dzwinym " sposobem na zastrzykach zaszła.. Dluga historia, ile to prosilam o sterylke

No i przezyly dwa. Pregus i Rudy. Rudek to taki niedoróbek..

Dwa razy mniejszy od brata, maja ok 8 tygodni a on pije wciaz mleko.. No i ten duzy co juz je suche, wciaz mu dokuczal.. Rudy chcial sie napic mleka, ten go uprzedzal, a ze zeby ma juz spore matka ucieklaa- i rudy nie dostawal nic.. Dzieki temu wkoncu wywalczylam by mi Pregusa przekazano do adopcji.
Wczoraj pojechal jeden z moich kociat wiec miejsce sie zwolnilo;)
Kociak mysle znajdzie dom migiem bo jest niesamowicie ŚLICZNY!!
Nie dosc, ze masc sliczna to i wlos nieco przedluzany..
Kotki byly pozostawone same sobie wiec takie nie wychowany jest do konca

Dopiero mi go przywieziono wiec nie wiem czy kuwetkuje. Napewno lubi sobie posyczec jak mu cos nie pasuje

Ale tylko syczy, nie gryzie i nie drapie.. Obsyczal mi psa okrutnie wiec lepeij bez psich domek;)
Ogolnie jest duzy na swoj wiek. Albo moje znajdy male na swoj

Ogolnie rzecz biorac troche tygodni miedzy nimi roznicy jest- a procz takiej jeszcze kociej kluskowatosci nie rozni sie niczym zmoimi. Bawi sie, skacze po kanapach.
Wzielam go teraz polozylam sobie na nogach ( siedze po turecku;) ) i tak zostal jak go polozylam i lezy..

Mysle, ze trzeba mu poswiecic duzo czulosci i milosci, bo on poprostu nie zna jakotakiego miziania ..
Wiec siedzi a ja go miziam;)
Z moimi sie gania i leje- aczkolwiek w tych przepychankach z jego strony jest wiecej syczenia

Widac, ze nie zna kocich zabaw poprostu- ten jego brat maly rudy to taka ciapka podobno, jakby mial dopiero miesiac wyglada i sie zachowuje a ten tylko go prał i mu nie oddawał. Tutaj co innego

Tosia i Jedrek wzieli go w obroty i jest zdezorientowany
Ale mysle , ze jest super materialem na ukochanego pupila
Foty widze zupełnie nie oddaja go w rzeczywistosci..
No ale chyba widac , ze jest sliczny?

Tak jak siedzialam i wrzucalam fotki i mi tu spal.. Dorobilam te dwie i uwazam, ze jest mega pro ludzki miziak! Tylk omruczec trzeba go nauczyc;)

Czy moge prosic o ogloszonka jakies?
kontakt mialowy:
anna.kalkowska@o2.pl i tel. 511628538