alareipan pisze:Kinia jak bedziemy czekać z ugadywaniem, to się ciotki nie wysterylizuje do wiosny
oooo, to i takimi sprawami się zajmujemy? Natrętnego adoratora mogę dopisać do listy?

mam w domu trochę fantów do przekazania, chętnie się podzielę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Kinia jak bedziemy czekać z ugadywaniem, to się ciotki nie wysterylizuje do wiosny
alareipan pisze:Kotika nie będziesz musiała spłacić długu sama. Posłałam Ci 150 zeta dzisiaj - ja jestem w mbank,u Ty jesteś w m banku, więc na pewno są juz u Ciebie. Na drugą juz prawie jest, jutro może coś przyjdzie, to od razu Ci wyślę. Najpóźniej w środę.
Sama łapie koty na talony, wiem jak jest z dzikami. Nie chodzi mi o konkretne terminy, ale choć o info, że planujesz i jaka będzie cena, albo chociaż ile dni daje Ci wetka. Po prostu w 2 dni trudno coś wykombinować. W 6 dni jestem w stanie wystawić bazarki, uzbierać, ale w 2 dni nieW Kasie są momenty, że mamy np. 500 zeta, ale w ciągu kilku dni możemy spaść do 5 zeta.
alareipan pisze:Po czwarte: XAgaX jak zwykleza bazarek. Wzięłabym fanty... ale kiedy my się spotkamy...
Ledwo sptykam się sama ze sobą
Jak masz jakię zapotrzebowanie... to numerek masz od ręki
Tylko czy uda się go do weta dotargać, bo nie widziałam jeszcze takiej klatki, w którą chłop by się zmeścił
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: gnanvofredy, Patrykpoz i 98 gości