Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 14:00 Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Na bazarku zawsze najważniejszy jest CEL.
Tym razem chciałabym wspomóc Kasę Kastracyjną, która popadła w tarapaty.
Jest wiele miejsc, gdzie sterylki nie są refundowane przez gminy. Kasa Kastracyjna finansuje zabiegi kotom, które bez wsparcia w postaci zabiegu nadal mnożyłyby nieszczęście.
Tu wątek:
viewtopic.php?f=1&t=88391
22 koty czekają na zabieg!!

Na ten cel wystawiam doskonały szampon do pielęgnacji włosów.
Obrazek

To ten dokładnie po środku.

Kosmetyk przeznaczony jest dla brunetek o odcieniach od orzecha laskowego aż do kasztanowego, zarówno naturalnych jak i farbowanych.

O firmie:
Eksperci John Frieda® rozumieją, że każdy typ włosów wymaga innej pielęgnacji. Dzięki szeroko prowadzonym badaniom tworzymy produkty, które odpowiadają indywidualnym potrzebom Twoich włosów. Niezależnie czy jesteś blondynką czy brunetką, masz szalone loki czy cierpisz z powodu niesfornych kosmyków John Frieda® Collection ma rozwiązanie właśnie dla Ciebie. Bazując na naszej wiedzy, rewolucyjnej technologii i najlepszej jakości składników, stworzyliśmy produkty, dzięki którym możesz zmienić fryzurę i podkreślić charakter swoich włosów.

O serii dla brunetek:
BRILLANT BRUNETTE ™
Pozwala światłu uwydatnić wielowymiarowy połysk ciemnych włosów.
Brunetki często skarżą się, że ich włosy wydają się szare i matowe. Dzieje się tak, ponieważ ciemne pigmenty będące we włosach mają tendencję do absorbowania światła. Jednocześnie częste stosowanie suszarki, prostownicy czy lokówki niszczy włosy, powodując szorstkość i porowatość struktury łusek. W rezultacie ciemne włosy mają tendencję do rozpraszania światła. To sprawia, że kolor wydaje się matowy, a włosy tracą gładkość i blask.

Profesjonaliści pracujący dla John Frieda® wiedzą, iż aby zoptymalizować blask ciemnych włosów każde pasmo musi odbijać światło od swojej powierzchni. Opatentowana, wielowymiarowa technologia połysku w linii John Frieda® Brilliant Brunette™ działa w głębi włosów, zapewniając skuteczną regenerację i przywracając im blask. Odbite światło jest zmaksymalizowane i ogromna gama ciemnych tonów lśni, dając niewiarygodny, wielowymiarowy połysk.

Na tej aukcji John Frieda BRILLANT BRUNETTE Chazelnut to Chestnut Enhancing Shampoo
Szampon do jaśniejszych odcieni „Orzech do Kasztana” zawiera ekstrakty naparu z liści herbaty i proteiny jedwabiu. Podkreśla złote refleksy i nabłyszcza włosy. Nawilża i pielęgnuje jednocześnie nie obciążając włosów, chroni je przed uszkodzeniami i szkodliwym wpływem czynników zewnętrznych. Włosy odzyskują energię i doskonały wygląd, blask i olśniewający kolor.

Cena wywoławcza 20 zł!!
Licytacja do najbliższej soboty, do godziny 21. abym przez weekend mogła przygotować wysyłkę!
Pokrywam koszty wysyłki!!

Szampon na tej aukcji dzięki zwyciężczyni innej mojej aukcji (Pchli Targ), która to osoba przekazała przedmiot na ratowanie bezdomniaków!! Dziękuję Marto!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 30, 2009 14:15 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Fajny...ale mi teraz własna kociarnia pochłania wszystkie fundusze. :(
Mogę tylko :ok:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Pon lis 30, 2009 16:04 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Kto używał, ten sobie chwali!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lis 30, 2009 16:16 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

To ja podziękuję za ten szampon... prosto z Londynu :wink:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lis 30, 2009 16:22 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Szkoda ze nie ma dla jasnych :roll: . dla jasny blond - to bym się biła :ryk:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Wto gru 01, 2009 0:43 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

22 :) wezmę dla mamy :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto gru 01, 2009 13:48 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Super wybór! Dzięki!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto gru 01, 2009 17:19 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

HOP!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto gru 01, 2009 22:18 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Zapraszamy :D :kotek: :kotek: Komu profesjonalny szamponik?? 8)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro gru 02, 2009 7:54 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Kto jeszcze szuka prezentu?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro gru 02, 2009 22:27 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Hop !
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw gru 03, 2009 11:13 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

HOP
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw gru 03, 2009 17:18 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Da ktoś więcej??
Ten szampon na rynku "chodzi" po 35 zł...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt gru 04, 2009 20:14 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

Jutro kończymy!
Powalczy ktoś?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto gru 08, 2009 2:35 Re: Profesjonalny szampon JOHN FRIEDA na KASĘ KASTRACYJNĄ

chiba wygrałam :wink:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[następna]