Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 10:40 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

najbardziej w tym wszystkim mnie 'bawią' te uwagi personelu o dbaniu o higiene, o nie roznoszeniou zarazkow.... te pokazowki jak to coponiektorzy kochaja koty.....
wszystkie to sa puyste slowa - wczoraj wkladalam palce pomiedzy kraty boksow z kotami, szukajac tego pleksi, o ktorym wspominala ARKA :roll: Bo moze on niewidoczny golym okiem? niestety, nie zmacalam :roll:
I tak jak pisalam - chore koty obok kotow chorych na grzyba, obok kotow chorych przewlekle.. zarazaja sie jeden od drugiego. I do tego te pusty pawilon kociarni (chodzi o zdrowa czesc...)
Zenada.
Gratulacje i zloty medal dla dyrekcji, gdzie przy ponad 100 kotach nie ma zadnego do adopcji - wszystkie chore. Szczyt marnotrawienia pieniedzy publicznych i ewidentny dowod na nieudolnosc i nieradzenie sobie z zarządzaniem tego rodzaju placówką :?
A KOTY UMIERAJĄ.... ZAMKNIETE NA KLUCZ, CHORE, ODCHODZA W MILCZENIU....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon lis 30, 2009 10:46 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Moze jak walnę 'epiteta' to ten ktoś się ujawni ;)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon lis 30, 2009 10:49 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

koszmar

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 30, 2009 10:57 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

ja jeszcze przypomne o bazarkach - naprawde jest to teraz super wazne!!! Prosze podrzucajcie, bo niekt nie licytuje juz :(

Never

Post » Pon lis 30, 2009 11:01 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

mpogorzelski pisze:Moze jak walnę 'epiteta' to ten ktoś się ujawni ;)

To akurat niewiele da..

Jeśli macie dowody, to nie walić 'epiteta' tylko walnąć oficjalne pismo do jednostki nadrzędnej nad schroniskiem - czyli do Urzędu Miasta..
Suche fakty poparte dowodami i grzeczne pytanie co Urząd Miasta o tym myśli i co zamierza zrobić w tej sprawie..
Ja bym jeszcze wysłała kilka kopii do innych 'wszystkich świętych', żeby pismo nie utonęło bez odpowiedzi w masie innych urzędowych papierów..
Jeśli Urząd będzie wiedział, że nie są jedynymi adresatami, to może zdobędzie się na odpowiedź.. i może na jakieś działania..
Mam nadzieję, że to nie są tylko moje pobożne życzenia..

A jeśli chodzi o pleksi, to można sobie macać do upojenia..
Na 150% czegoś takiego tam nie ma..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon lis 30, 2009 11:05 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Moj post dotyczyl osoby, ktora 'zyczliwie' doniosla na mnie kierownictwu Palucha ;) Choc ma to tez zwiazek z tym co pisze never.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Pon lis 30, 2009 11:11 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

mpogorzelski pisze:Moj post dotyczyl osoby, ktora 'zyczliwie' doniosla na mnie kierownictwu Palucha ;) Choc ma to tez zwiazek z tym co pisze never.

na Paluchu czytaja watek i o wszystkim wiedza....
ale ja o tym doskonale wiem :lol:

Never

Post » Pon lis 30, 2009 11:12 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

mpogorzelski pisze:Moj post dotyczyl osoby, ktora 'zyczliwie' doniosla na mnie kierownictwu Palucha ;) Choc ma to tez zwiazek z tym co pisze never.

:o

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 30, 2009 14:59 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

A czy Paluch ma dotarcie do Kancelarii Prezydenta Państwa Polskiego. Tam jest osoba odpowiedzialna za zwierzęta. Może tam wysłać pismo( niech reagują) a resztę do wiadomości :evil:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon lis 30, 2009 15:16 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Ze strony wolontariatu:

"Awaria działu kwarantanny - komunikat o poniższej treści ukazał się 25 listopada br. na oficjalnej stronie Palucha. Nikt niestety nie napisał, że zdjęcia nowoprzybyłych psów można również obejrzeć na stronie www.psy.warszawa.pl.
To działanie na szkodę zwierząt i szukających ich właścicieli.
"Z przyczyn technicznych od kilku dni w dziale kwarantanny nie aktualizują się zdjęcia zwierząt, co nie oznacza, że Schronisko wstrzymało przyjęcia...
Dziękujemy wszystkim zgłaszającym problem i serdecznie przepraszamy. Staramy się jak najszybciej doprowadzić do usunięcia usterki. Jednocześnie zapewniamy, że do Schroniska nadal przyjmowane są bezdomne zwierzęta z m. st. Warszawy. a wszystkie aktualne zdjęcia są dostępne na miejscu, w Biurze Adopcji, w godz. 10-18. ""

Never

Post » Pon lis 30, 2009 17:58 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Przecież to jest jakaś paranoja...
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Pon lis 30, 2009 18:06 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Mozna miec duzo pleckow i nawet szerokie ale nie wszedzie :mrgreen: Jezeli pewne instytucje nie zareaguja na Wasze apele dotyczace bajzlu w schronisku ,gdzie nie prowadzi sie jak trzeba papierow dotyczacych zwierzat, gdzie zwierzaki chore ze zdrowymi trzymane sa itd itp to polecam napisac do TV np. do Faktow.Oni lubia takie ciekawe sprawy :evil: A program extra,pol Polski go oglada :twisted:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lis 30, 2009 18:55 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

kya, ja o tym dobrze wiem :D
poprosze o wrzucenie fotek - to prosba do pewnego pana i pewnej pani :D

Never

Post » Pon lis 30, 2009 19:01 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

i powtorze sie - prosba o podrzucanie bazarkow - niedlugo bedziemy w duzej potrzebie....
ale o tym pozniej

Never

[poprzednia][następna]