JoasiaS pisze:alus1 pisze:to teraz Papulek będzie już rozpieszczony na maxa, ale należy mu się tyle pięknych dzieci spłodził![]()
![]()
![]()
Ciii.... Alu... To zdanie jest kompletnie niepoprawne politycznie na tym forum
Ale wybaczone

Moderator: Estraven
JoasiaS pisze:alus1 pisze:to teraz Papulek będzie już rozpieszczony na maxa, ale należy mu się tyle pięknych dzieci spłodził![]()
![]()
![]()
Ciii.... Alu... To zdanie jest kompletnie niepoprawne politycznie na tym forum
AYO pisze:Może i niepoprawne ale za to PRAWDZIWE
JoasiaS pisze:AYO pisze:Może i niepoprawne ale za to PRAWDZIWE
No tak... Bujną miał przeszłość zanim go udomowiłam delikatnie mówiąc
JoasiaS pisze:Dzień dobry poniedziałkowe![]()
Wieści z frontu: podajemy leki, po których Sznyc samodzielnie je![]()
![]()
![]()
W sobotę chlipnął tylko trochę mleczka, ale w niedzielę zjadł już kilkanaście chrupek. Poza tym zauważyłam, że bardzo się rozleniwił i uwielbia jak podaję mu strzykawką gerbera. A kiedy jeszcze nie musi się do tego fatygować osobiście do misek, to już w ogóle jest super
. Leży sobie na moich kolanach i oblizuje strzykawkę, aż mu się uszy trzęsą
. Gerberek podany łyżeczką też ostatecznie może być, ale ze strzykawki zdecydowanie smaczniejszy
.
Dziś przyjdzie z Animalli paczka z pasztetami Hillsa, które polecała Avian. Urozmaicimy tym sposobem menu, żeby nasz pacjent nie miał powodów do narzekań na swój personel.
Lżej mi na sercu po tym weekendzie![]()
Rośnie nadzieja, że uda mu się pomóc
Avian pisze:Juz widzę, jak Sznycek będzie się oblizywał po pasztetachBleee
JoasiaS pisze:Avian pisze:Juz widzę, jak Sznycek będzie się oblizywał po pasztetachBleee
Avian, te pasztety są REWELACYJNE![]()
![]()
. Bardzo ci dziękuję, że zasugerowałaś, by je kupić
![]()
Wczoraj wieczorem Sznyc zjadł samodzielnie całą puszeczkę (85g)![]()
![]()
![]()
![]()
Dziś rano też nie musiałam go karmić. Gerber został zlizany z łyżeczki w zadowalającej ilości. Po południu ma zdecydowanie lepszy apetyt (wyraźnie widać działanie leków), więc znów podam pasztecik. Wieczorem zabierzemy go też na kroplówkę, żeby znów dziada wzmocnić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 344 gości