Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Wto lis 24, 2009 21:39 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Dobra, ja idę do Królewny czytać i spać.

Gdyby ktoś reflektował na: Bezę x 2, Licho x 1, Namola x 1, Burego Złośliwca x 1 czy co tam jeszcze - uprzejmie proszę o privy.
Tylko się nie pobijcie :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 25, 2009 18:40 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Dziewczynom wyraźnie się poprawiło :D
Oczka odpuchły i nie są już zaczerwienione, dzieci przestały kichać... zaczęły za to nieco aktywniej szaleć :wink: Nie będę na nie skarżyć, bo i tak mimo wszystko są anielsko grzeczne - ale co fakt to fakt: dziś od mojego przyjścia z pracy klatka cały czas się chybocze :wink:
W dzień dostałam od Viktoriji sms-a, że dla jednej Bezy już na 100% jest dom i że dla drugiej być może też :)
No to kto chciałby dostarczyć mi następne kotki :rudolf: ?

Ale może chwilę się wstrzymajcie. Od co najmniej kilku tygodni mam ochotę położyć łeb na szynach albo w inny sposób się zlikwidować :twisted: , wystarczy, że Dranie trzeba będzie rozparcelować :roll:
:twisted:

EDIT: Beziunie właśnie się tłuką 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lis 26, 2009 21:02 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Na 100% są superdomy dla obu panienek :D
Wyprowadzają się ode mnie prawdopodobnie w pierwszy grudniowy weekend :)
Ostatnie zastrzyki zrobione.

Smutno mi, znów zbyt smutno, żeby napisać to słowami. Boli jak cholera - nie wiem co boli, ale boli i od tak dawna nijak nie chce przestać. Od lekarki dostałam dzisiaj kolejne wariackie leki, już piąte do koktajlu wszystkich leków, które teraz biorę, wariackie - już trzecie.
Czy jakakolwiek chemia może być w stanie oduczyć czucia za mocno...?

Wielbłądzio

Post » Czw lis 26, 2009 21:08 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Wielbłądzio pisze:Na 100% są superdomy dla obu panienek :D
Wyprowadzają się ode mnie prawdopodobnie w pierwszy grudniowy weekend :)
Ostatnie zastrzyki zrobione.

Super :)

Wielbłądzio pisze:Smutno mi, znów zbyt smutno, żeby napisać to słowami. Boli jak cholera - nie wiem co boli, ale boli i od tak dawna nijak nie chce przestać. Od lekarki dostałam dzisiaj kolejne wariackie leki, już piąte do koktajlu wszystkich leków, które teraz biorę, wariackie - już trzecie.
Czy jakakolwiek chemia może być w stanie oduczyć czucia za mocno...?

Nie wiem :( ja właśnie zaczynam odstawiać leki i zastanawiam się, czy wolę otępienie, 'nieczucie' i obojętność na wszystko, czy mniejsze otępienie ale za do więcej "czucia za dużo" które wiąże się z wpadaniem w kolejną studnię bez dna... ale u mnie przynajmniej leki jakkolwiek działają. :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw lis 26, 2009 21:28 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Kiedyś ZAWSZE wolałam czuć za dużo, niezależnie od tego, jak bardzo bolało - potrafiłam w tajemnicy przed wszystkimi wyrzucać leki nawet wtedy, kiedy nikt nie podejrzewałby mnie o trzymanie się bez nich. Tak, ale wtedy pamiętanie i czucie były warte każdego bólu, ponieważ z drugiej strony przypominały o czymś, co było piękne, szczere i prawdziwe. Teraz - czuję się tylko jak głupia, naiwna ścierka od podłogi - i co gorsza, takie nieustające poczucie wywiera ogromny wpływ na to, jak sama siebie od dłuższego czasu na co dzień traktuję, niemal pod każdym względem :( :( :(

Wielbłądzio

Post » Pt lis 27, 2009 20:52 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Wielblądzio , nie wiem czy pamietasz moja kotke Malutka z tego watku viewtopic.php?f=13&t=58277&start=60
Bywam tu czesto teraz na miau ,bo mam Toska na DT i jak zobaczylam Twoj nick na watku kociat piotrkowskich ( biedbe kocieta :( ) to bardzo sie ucieszylam ,ze Cie znalazlam.
Pozdrawiam :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt lis 27, 2009 21:07 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Aaa, bo mnie się czasami zdarza oprócz czarnych podbijać jeszcze pingwinki i szylkretki :wink:
A nawet marmurki :twisted: ;)

Witamy :D

Wielbłądzio

Post » Nie lis 29, 2009 22:36 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Bezy już zdrowe, zostały wypuszczone z klatki, szaleją z myszkami wzbudzając oszołomienie leniwych, spasionych i bardzo poważnych kotów, w tym nawet... Piotrusia :wink:

Chudzielec przespał wtulony we mnie całe dwa dni. Ona sprawia wrażenie, jakby WSZYSTKO rozumiała...

Przepraszam za zaniedbywanie wątku :(
DÓŁ. Jest coraz gorzej. Nie wiem, jak długo jeszcze dam radę tak ciągnąć, boję się każdego następnego dnia :(

Wielbłądzio

Post » Nie lis 29, 2009 23:01 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

To musi być atrakcją tak dla maluchów mogących pozwiedzać " wielki świat " jak i dla Twoich kociastych którym jakieś małolaty niespodziewanie zaczęły sie koło łapek plątać :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 29, 2009 23:09 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

To niby nie są takie straszne maluchy, mają co najmniej po 5 miesięcy... Niemniej jednak rozumki mają raczej bardzo małe: z dzikim zapałem mordują futerkowe myszki, bawią się własnymi ogonkami... no i oczywiście bardzo bardzo się boją moich Dużych, Groźnych i Bardzo Mądrych Kotów 8)
A kto na nie najbardziej bezlitośnie warczy i najwytrwalej zagania Młode w ciemne kąty...?
Rzecz jasna - Paluszki :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 29, 2009 23:14 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

U nas było podobnie jak w Kropusiowym świecie pojawiła sie młodziutka nieśmiała Dorcia , przez pierwszy tydzień nawet nie wyszła zza wersalki bo zaraz była napastowana przez nakrapianą zazdrośnicę :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 29, 2009 23:14 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Doberek Wielbłądku! Nie doczytam, nie mam siły, dwa dni mnie nie było. Mam nadzieje, że wszystko ok? W miarę.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lis 29, 2009 23:43 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

ja też się powoli zaczynam sypać... boję się, że będzie to samo, co w zeszłym roku. Walka o każdą minutę, żeby tylko nie wyjść i nie wpaść pod samochód, na przykład...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon lis 30, 2009 0:22 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Ech, życie wariata to naprawdę nie bułka z masłem, zawsze to powtarzam :(

Tylko że ja nie mogę rozsypać się tak do końca, bo Dranie mają tylko mnie. A sypię się z każdym dniem coraz gorzej, tego nie da się nie zauważać, dlatego strach też coraz większy :( Pieprzone życie, wariatom powinno się zabraniać mieć w domu zwierzęta :(

Wielbłądzio

Post » Pon lis 30, 2009 0:38 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Wielbłądzio pisze:No to kto chciałby dostarczyć mi następne kotki

ekhm...

ja...

10-15 grudnia wycofują mi się 2 DT, w których mam łącznie chyba 6 kotów. muszę z nimi COŚ zrobić...

co gorsza z jednego z nich na wszelki wypadek mogę dać tylko do domu gdzie wszystko jest szczepione, wprawdzie te koty są zdrowe, ale w domu była pp, potencjalnie może być na futrze.

w tym drugim dt wszystko zdrowe, szczepione i bezpieczne.

dasz radę?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]