Tak, cioteczko Cameo, cioteczka kociczka zaciazyla

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:Tak, cioteczko Cameo, cioteczka kociczka zaciazyla
Kociara82 pisze:tzn krzywdy nie zrobia, ale nie zgodza sie na zwierza.Dobrze, ze do Justyny mam jakies 10-15 minut tylko, ze teoretycznie moge czesto tam wpadac i wymiziac mruczki moje kochane
Musze koniecznie odwiedzic 2 moje ukochane mruczki ktore mrucza w DS Alexa i Samancie. A mowiac szczerze najchetniej bym przygarnela jakiegos czarnucha i marzy mi sie tez syjam
A ogolnie, to wiecie, ze kocham wszytkie koty bez wyjatku, poprostu mam kota na punkcie wszystkich kotow, miauuuuuuuu
Cameo pisze:Może kiedyś dorobisz się własnego m4czego Ci z całego serca życzę
Cameo pisze: Czy ja dobrze zrozumiałam, ciocia kociczka będzie miała małe bobo?
Kociara82 pisze:moze kiedys sie dorobie, a najlepiej wlasnej chaty.Wtedy na pewno kotow bedzie ci u mnie w 3 i troche
Cameo pisze:Kociara82 pisze:Tak, cioteczko Cameo, cioteczka kociczka zaciazyla
O ja p...![]()
![]()
no to gratulacje
![]()
Standardowe pytanie: chłopiec czy...
Kociara82 pisze:chyba jeszcze za wczesnie by to stwierdzic. Byle zdrowe bylo, to najwazniejsze, a reszta to pikus. (PAN Pikuś)
Cameo pisze:Może kiedyś dorobisz się własnego m4czego Ci z całego serca życzę
Czy ja dobrze zrozumiałam, ciocia kociczka będzie miała małe bobo?
Kociara82 pisze::piwa: to za zdrowko dwupaku cioteczki kociczkii
za zdrowko glownych kocich bohaterek watku: Mysi i Inusi
MaryLux pisze:Cameo pisze:Może kiedyś dorobisz się własnego m4czego Ci z całego serca życzę
Czy ja dobrze zrozumiałam, ciocia kociczka będzie miała małe bobo?
Nie "będzie miała", tylko już ma, w brzuszku
Cameo pisze::1luvu:
Romas pisze:Nie mam cos dzis sily zeby pisac to Wam tylko powiem ,ze jak bylam w ciazy to jedyne co mnie obchodzilo to zdrowe dziecko. Jak ktos pytal o plec to zawsze tak jak Sylwia odpowiadalam "nie wazne chlopiec czy dziewczynka wazne zeby bylo zdrowe ".I dorobilam sie trojki ,wspanialych dzieciakow - dwie dziewczyny jeden chlopak.Czego i wszystkim pragnacym bobasa zycze
To ide dalej zalegac przed TV
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 200 gości