tyle ze to moze trwac kilka miesiecy, bo koty sa juz dorosle i adopcja trudniejsza
i powinny byc zaszczepione, to oczywiste

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Maryla pisze:tak byloby najuczciwiej - aby koty trafily do domu tymczasowego a obecna wlascicielka pokryla koszty utrzymania do czasu adopcji
tyle ze to moze trwac kilka miesiecy, bo koty sa juz dorosle i adopcja trudniejsza
i powinny byc zaszczepione, to oczywiste
Tweety pisze: chciałaby się pozbyć całkowicie problemu tzn i kotów i konieczności finansowej opieki nad nimi.
Maryla pisze:nie wiem czy to w tej chwili ma znaczenie
ale od kogo miala te koty?
bo moze trzeba tego kogos poinformowac o sytuacji
Tweety pisze:rozmawiałam z panią. Ma się zastanowić na możliwością tymczasowania w zamian za poniesienie kosztów utrzymania. Jednak powiedziała wprost, że chciałaby się pozbyć całkowicie problemu tzn i kotów i konieczności finansowej opieki nad nimi.
zebra12 pisze:To jest naprawdę poważna choroba dziecka. Dlatego koleżanka nie ma czasu ani gowy myśleć o kotach. Znam ja od lat i znam też problemy zdrowotne jej syna. Nic nie koloryzuję, jest bardzo chory, a dzis się sytuacja zaostrzyła. Dlatego ona chce się pozbyć problemu z kotami. Bo jest to dla niej problemem. Dzwoniła do mnie z prośbą o pomoc. Przecież mogla je zwyczajnie zawieźć do schronu. Ale tego nie zrobiła.
zebra12 pisze:To jest naprawdę poważna choroba dziecka. Dlatego koleżanka nie ma czasu ani gowy myśleć o kotach. Znam ja od lat i znam też problemy zdrowotne jej syna. Nic nie koloryzuję, jest bardzo chory, a dzis się sytuacja zaostrzyła. Dlatego ona chce się pozbyć problemu z kotami. Bo jest to dla niej problemem. Dzwoniła do mnie z prośbą o pomoc. Przecież mogla je zwyczajnie zawieźć do schronu. Ale tego nie zrobiła.
te koty nie mają prawa bytu w tym domu,
AnielkaG pisze:te koty nie mają prawa bytu w tym domu,
no właśnie
żadna tam alergia, alergeny będą w tym domu wiele lat
zdaje się że koty za dużo kosztują
Tweety, 30-40 zł miesięcznie za kota? jeśli masz dla nich DT ja zasponsoruję jednego, może znajdzie się sponsor dla drugiego (normalnie coś mi się w środku wywraca jak o tym czytam)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości