martaslupsk pisze: filmik super,zdjęcia niemalże profesjonalne, a kociaste przesłodkie
Nic dodać, nic ująć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martaslupsk pisze: filmik super,zdjęcia niemalże profesjonalne, a kociaste przesłodkie
Satyr77 pisze:Cudowny film, cudowni ludzie![]()
Fajnie było zobaczyć jak wyglądacie
rybcie pisze:CoolCaty - filmik rewelacyjny! Pięknie oddaje to co robicie! Spłakałam się, kilka razy obejrzałam. Link na pewno zachowam.
Dokładnie jak piszesz Dama Ya - ja dziewczyny znam tylko z forum, to prawie jak by zobaczyć twarz radiowca i do głosu dopasować oczy i uśmiech. Fajne uczucie!
Dama Ya pisze:rybcie pisze:CoolCaty - filmik rewelacyjny! Pięknie oddaje to co robicie! Spłakałam się, kilka razy obejrzałam. Link na pewno zachowam.
Dokładnie jak piszesz Dama Ya - ja dziewczyny znam tylko z forum, to prawie jak by zobaczyć twarz radiowca i do głosu dopasować oczy i uśmiech. Fajne uczucie!
O nie, nie, twarzy radiowca się widzieć nie powinno. Ja tak nieopatrznie zrobiłam z moimi bożyszczami trójkowymi i mało by brakło, a czar trójkowy by prysnął![]()
Georg-inia pisze:wielki Hulk
EDIT: zapomniałam przekręcić fotkę, ale i tak widać, jaki jest duży
pisiokot pisze:Ale Magic brakuje w filmiku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 612 gości