Moderator: Estraven
Dulencja pisze:Moniko, co oznacza "no ale jak nie będzie w domu jedzenia, to pójdzie sobie na dwór i sobie coś upoluje"![]()
Czyżby dla kotów brakowało jedzenia![]()
![]()
I po raz kolejny powtórzę, podaj mi wyniki badań swojego kota... Może mój wet wpadnie na to dlaczego w ciągu 20 dni przytył tak, ze nie ma siły się ruszać... Skoro Twój wet nie umie![]()
Jeśli istnieje
![]()
![]()
P.S. Twój kot wyjadł chyba myszy z całego województwa, skoro tak przybrał na wadze
AnielkaG pisze:To złe dziecko i kompletnie nieodpowiedzialna matka.
Anda i koty 
Dulencja pisze:wiesz, ja już nie zamierzam spokojnie...
Monika próbuje przygarniac inne koty, w sytuacji, kiedy na leczenie własnego nie ma pieniędzy... Ile razy prosiłam (najpierw delikatnie i na PW) o wyniki badań... ich nie ma nie będzie, a mega agresywny kot w ciągu 20 dni przytył tak, że nie ma siły się ruszać, i nie jest to objawem niepokoju... Leśna.. podam Ci na PW numer Mamy Moniki... Może jak porozmawiasz, zrozumiesz, że nic w tej sprawie nie zostanie zrobione...Kot cudownie ozdrowiał... Ten wątek powinien zostać zamknięty a Monika dostać bana na IP![]()
![]()
I jeszcze raz powtórzę, szkoda kota... Miał szansę na dom...Ale Monice cudem ozdrowiał![]()
I już nie szuka domu
AnielkaG pisze:To złe dziecko i kompletnie nieodpowiedzialna matka.
martaslupsk pisze:Jak będzie dostawał odpowiednią karme w odpowiednich ilościach w domu to nawet jak coś upoluje to i tak nie zje bo nie będzie głodny.Dziwisz się ,że głodny kot poluje?Sama napisałaś ,że jak w domu nie ma jedzenia to poluje na dworzu.Zadbaj by dostawał pełnowartościową karmę w dawce jakiej potrzebuje.Najedzony ,zadbany i przedewszystkim zdrowy kot to podstawa.Czy to dla Ciebie osiągalne?
cypisek pisze:to ja teraz zamiast obiad gotować pójdę coś upolować!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 81 gości