MBBS - walczymy!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 20:44 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Mogę zajrzeć? *zagląda*
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 24, 2009 20:57 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Ale gdzie :?:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lis 24, 2009 21:02 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

villemo5 pisze:Ale gdzie :?:

Ajj no, do Waszego wątku. Jak zajrzę to już nie wylezę :smokin:
Ciężko pisać sensownie, jak Mścisiu leży na klawiaturze i co minutę zmienia język w kompie :roll:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Wto lis 24, 2009 21:08 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Przeciez w tytule jak byk stoi: ZAPRASZAMY! Siedz ile chcesz i kotki podziwiaj!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lis 24, 2009 21:11 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

No i komentarze dodawaj :-)

Akurat wynalazlam, ze moj ulubiony sklep dla zwierzat teraz tez ma sklep internetowy, to chyba tylka juz wcale nie rusze z domu :ryk:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto lis 24, 2009 21:20 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Sklepy internetowe to błogosławieństwo :lol: Nie wyobrażam sobie pielgrzymek po wetach, żeby kupić karmę dla alergików. A wory żwiru...brrrr :strach:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Wto lis 24, 2009 21:37 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Akurat przejrzalam, czy maja to samo co ja kupuje. No i chyba skusze sie na to. Ten sklep jest naprawde nie daleko ode mnie, ale niektorej karmy tam nie ma.
No i wiem od Agi, ze w Polsce naprawde jest trudno o fajna albo specjalna karme, jak sie mieszka gdzies na zapidowie. A u weta wszystko kupic jest strasznie drogie. 8O

Ide dalej szperac...do jutra!

SecretFire

Post » Pt lis 27, 2009 11:33 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Gdzie sie wszyscy chowacie? Praca? Dom? Brak motywacji napisac pare slow?

Ale mi tez brak natchnienia, bo mam nerwy. Czekam na wiesci ze Szwajcari, czy szykowac sie na nastepny wyjazd czy nie i mnie to troche gnebi. Mam nadzieje, ze w poniedzialek wreszcie sie cos dowiem. Albo tak, albo nie. Jest to takie trudne?
Nie chce mi sie jechac, bo droga daleka a w te jesienne wichury trudno jest samochod na autostradzie prosto utrzymac. Ale co sie nie jest w stanie zrobic dla nowej pracy?! 8O

Jak bedziecie spedzac stojacy przed dzwiami weekend? Piekl ktos z Was juz ciastka na swieta? A ma moze ktos super fajny przepis, ktory jest i latwy i dobry?

SecretFire

Post » Pt lis 27, 2009 17:28 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Kochana kuzynko spieszę donieść, że dopiero wróciłam z roboty. Stojący przed drzwiami weekend też tam spędzę. Bez kompa i bez zasięgu sieci komórkowej. Ale wypas. :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lis 27, 2009 19:47 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Ja zajmuję się jedzeniem, a nie pieczeniem :mrgreen: Tzn.nie gotuję (wolałabym już zlew odtykać), za to lubię sobie zjeść ;) Gotuje i piecze TŻ.
Weekend...cóż, mamy stawiać płot u rodziców (korzystając z ładnej pogody) i mam zamiar zacząć robić prezentowe zakupy - kompletnie nie mam pojęcia co kupić :(
SecretFire - będziesz pracować w Szwajcarii? Jeśli tak, to zazdraszczam :)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pt lis 27, 2009 21:47 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Oj super...odpowiedzi :ryk:

Jak sie uda Ani, to tak. Ale na razie nie mam zadnej wiesci i nie wiem, czy w nowym roku bedzie wielkie pakowanie... Czekam i pisze podania od dwuch lat...

Ja bede piekla ciastka muszelki, wanilowe zwykle, wanilowe rozki, rogaliki z miesem - z marmelada - i z makiem, szwajcarskie talarki orzechowe no i jak by mi sie jeszcze chcialo to jakies na masle. Musze sobie jeszcze fajny przepis wyszukac.
No i, smaku narobilam? :-)

Zakupy prezentowe tez musze jeszcze zrobic, ale liste co dla kogo, to juz przez caly rok robie. Ktos cos powie, co sobie zyczy, a ja zapisuje i pilnuje, zeby sobie sami nie kupili 8) Jestem "tajnos agentos" :mrgreen:
Moja najlepsza kolezanka uwielbia czytac w lozku ksiazki i zeby miala wygodnie dostanie to: http://www.leselotte.com/
Moj Tata dostanie wreszcie pasek do spodni, ktory jego wielki brzuch naprawde moze objac :lol: Moja Mama zyczy sobie jasna lampke do czytania, a ze sasiadka w meblowym pracuje na oddziale lamp, to bedzie z procentami. Moja siostra uwielbia herbate owocowa, ale jej zoladek nie trawi dobrze, tak ze dostanie specjalna, ktora nie wywoluje zgagi. Szwagier dostanie zbior piwa amerykanskiego albo cos w tym stylu. Moj braciszek uwielbia takie grube dlugie poduchy, zeby sie mogl o nich zawinac, wiem gdzie sa takie co maja 1,5 m dlugosci i taka dostanie. Ostatni prezent dla kogos specjalnego to zatrzymam dla siebie. Ale moze moje pomysly cos Wam pomoga. W takich rzeczach to chyba jestem dobra :-)

SecretFire

Post » Sob lis 28, 2009 11:42 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Moja siostra - koniara dostanie chyba rękawiczki do jazdy konnej, takie profesjonalne ;) Brat składa "zabytkowy" samochód, no ale nie kupię mu kawałka auta :lol: Wiem co dostanie TŻ, bo sam powiedział co chce. Na tym koniec, więcej nic nie wiem :roll:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon lis 30, 2009 7:54 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Hey Ani!
Bratu mozesz ale kupic cos na pozniej, jak juz skonczy remontowac to auto. N. p. do polerowania karoseri albo tapicerki w srodku. Moj brat mi do dzis caluje rece za takie cos do szyb na zewnatrz, zeby deszcz szybko schcodzil i nawet nie potrzebujesz wycieraczek.

Twojej Mamusi kup ze cztery rozne kawy i do tego napisz, ze bedziesz raz w miesiacu przychodzila z ciastem, zebyscie razem posmakowali ta kawe i spedzili czas razem. Co Twoj Tata lubi, to nie wiem, ale posluchaj o czym duzo opowiada i sie znajdzie. Nawet jakies dobre haczyki do wedki, o ile to lubi, byly by cos fajnego.
A te rekawiczki, to sie pozbedziesz moze troche kasy, bo skora od takich jest bardzo miekka i droga. Ale moze sie myle.

http://www.prezenty4you.pl/ Moze to pomoze. Nie znam tej strony, ale na szybkiego...

SecretFire

Post » Pon lis 30, 2009 14:12 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

Czas na zeznania...
No to po kolei, wg starszeństwa.
Maciek nadal chudy jak nie wiem co... Odrobaczyłam go aniprazolem, żadnej zmiany. Sika po kątach :evil:
Blanka - oczko nadal się paprze, zdarza jej się także kichnąć.
Brunuś - złoto nie kot. Grzeczny, kochany... Zdrowy.
Saszka... Wciąż u nas. Ojca kocha na zabój. Nie zostawia go na krok, czym mocno podpadła psu i nie ma już między nimi miłości.
Ja... Zapracowana, zalatana, przemęczona... Mój los wciąż niepewny. Okres próbny do połowy grudnia. Dość wyczerpujący to dla mnie czas. A potem się zobaczy.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lis 30, 2009 15:05 Re: MBB&EL - Wątek siostrzany ZAPRASZAMY!

To miejmy nadzieje, ze i Ty i koty czas dobrze przejdziecie!
A praca nie zajac, nie ucieknie... I dlatego moje biurko wyglada jak po wojnie... Nerwy mnie tez biora, bo na dniach albo godzinach powinni sie u mnie tez zameldowac.

Ale jak juz mowilas, czas na nas przyszedl!

SecretFire

[poprzednia][następna]