Oj super...odpowiedzi
Jak sie uda Ani, to tak. Ale na razie nie mam zadnej wiesci i nie wiem, czy w nowym roku bedzie wielkie pakowanie... Czekam i pisze podania od dwuch lat...
Ja bede piekla ciastka muszelki, wanilowe zwykle, wanilowe rozki, rogaliki z miesem - z marmelada - i z makiem, szwajcarskie talarki orzechowe no i jak by mi sie jeszcze chcialo to jakies na masle. Musze sobie jeszcze fajny przepis wyszukac.
No i, smaku narobilam?

Zakupy prezentowe tez musze jeszcze zrobic, ale liste co dla kogo, to juz przez caly rok robie. Ktos cos powie, co sobie zyczy, a ja zapisuje i pilnuje, zeby sobie sami nie kupili

Jestem "tajnos agentos"
Moja najlepsza kolezanka uwielbia czytac w lozku ksiazki i zeby miala wygodnie dostanie to:
http://www.leselotte.com/Moj Tata dostanie wreszcie pasek do spodni, ktory jego wielki brzuch naprawde moze objac

Moja Mama zyczy sobie jasna lampke do czytania, a ze sasiadka w meblowym pracuje na oddziale lamp, to bedzie z procentami. Moja siostra uwielbia herbate owocowa, ale jej zoladek nie trawi dobrze, tak ze dostanie specjalna, ktora nie wywoluje zgagi. Szwagier dostanie zbior piwa amerykanskiego albo cos w tym stylu. Moj braciszek uwielbia takie grube dlugie poduchy, zeby sie mogl o nich zawinac, wiem gdzie sa takie co maja 1,5 m dlugosci i taka dostanie. Ostatni prezent dla kogos specjalnego to zatrzymam dla siebie. Ale moze moje pomysly cos Wam pomoga. W takich rzeczach to chyba jestem dobra