Jana pisze:Bo bardzo byłoby fajnie gdyby ktoś nauczył Całkę jak rzygać bez zachłystywania się
Pogadam z Gumkiem, może się zgodzi. Jest w tym naprawdę dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Bo bardzo byłoby fajnie gdyby ktoś nauczył Całkę jak rzygać bez zachłystywania się
Jana pisze:Tja, wy se jaja robicie, wstręciuchy, a ja wczoraj w środku nocy miałam w domu wiotkiego kota, który robił pod siebie, nie mógł oddychać i wyglądał, jakby miał umrzeć za chwilę![]()
Jana pisze:Muszę się dowiedzieć czy można sobie kupić jakąś mini butelczynę z tlenem na użytek domowy
Jana pisze:Muszę się dowiedzieć czy można sobie kupić jakąś mini butelczynę z tlenem na użytek domowy
Jana pisze:Wyniki badania krwi Gryzeldy ok, w środę będzie ciach. Najwyższy czas, bo mała chyba bardzo chce mieć dzieci z MłodymAdoruje go pięknie, subtelnie i romantycznie, żadne wypinanie tyłka, miauczenie i podreptywanie, o nie. Gryzelda Młodego barankuje, przytula się i miłośnie obejmuje go ogonkiem...
Agn pisze:Fajna 'loża'.![]()
A mnie naszło takie zupełnie pragmatyczne pytanie - ile czasu zajmuje Ci odkłaczenie tych pięknych poduszek w loży?[Wiem, walnięta jestem...
]
Jana pisze:Poduszki i koc z "loży" od czasu do czasu po prostu piorę. I zbieram garści futra z bębna pralki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości