devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 14:01 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

Sterylka normalnie to mały pikuś ;)

Hestia miała cesarkę (poprzednim razem też) i sterylkę naraz, i nie można było zabezpieczyć kaftanikiem, bo musiała karmić maluszka. I nic się nie działo :mrgreen:

Kciuki :ok:
Z hodowlą żartowałam - trzeba mieć nerwy ze stali, być mocno zdeterminowanym i wiedzieć, co się chce uzyskać w danej rasie.
Aha, i trzeba mieć kupę kasy do stracenia :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lis 26, 2009 14:13 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

yogusia pisze:nie dziwię się, ja się też denerwuję sterylką Pati choć nie znam jeszcze terminu, ale co tam, wszystko będzie dobrze, musi być :ok: :D

to ja nie zdradzę terminu;) po co masz sie kobieto denerwować? wystarczy jedna zdenerwowana baba, czyli ja;) dostaniesz Pati już zdekompletowaną, bez wewnętrznej kobiecości i bez świerzbu :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw lis 26, 2009 14:20 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

nie rób mi tego, mów mów, wiesz już kiedy? bo się będę codziennie teraz denerwować :wink:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw lis 26, 2009 14:22 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

gosik, podaj termin o 1 dzień późniejszy :P

Kicorek

Post » Czw lis 26, 2009 14:23 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

yogusia pisze:nie rób mi tego, mów mów, wiesz już kiedy? bo się będę codziennie teraz denerwować :wink:

jeszcze nie wiem, spokojnie:) teraz mam na głowie wystawę, od poniedziałku działam w sprawie dziewczyn, obiecuję:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw lis 26, 2009 14:25 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) Mietek wyprany;)

spoko spoko, wszystko w swoim czasie, pośpiech jest najgorszym doradcą :)

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw lis 26, 2009 16:04 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Ja tam wolę wiedzieć kiedy mam trzymać kciuki. Cały czas nie mogę, bo się tak ciężko klepie w klawiaturę, a tym w sumie zarabiam na życie ;)
Gosiu, dostałaś mojego priva?

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Czw lis 26, 2009 16:05 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

na razie trzymajmy kciuki za Lunę :ok:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw lis 26, 2009 16:08 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

yogusia pisze:na razie trzymajmy kciuki za Lunę :ok:

Pamiętam, 15.30, trzymam :)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Czw lis 26, 2009 19:05 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

coś już wiadomo?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw lis 26, 2009 19:22 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Luna po sterylce, ale jeszcz została w lecznicy na obserwacji. Było trochę ciężko i długo, ponieważ miała olbrzymie zrosty po cesarce, macica zrośnięta z pęcherzem, jelitem i innymi organami, których niestety teraz nie pamiętam ze zdenerwowania :oops: Podobno w stanie fatalnym :(
ale wybudza się, próbuje wstać. Teraz będzie musiała dojść do siebie, mam nadzieję , że szybko..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw lis 26, 2009 19:25 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

no to nadal trzymamy kciuki :ok: będzie dobrze

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw lis 26, 2009 21:47 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Ojej... 8O :?
U mojej Hestii nic takiego nie było, a miała dwie cesarki.

Skoro się Luna wybudza, to już dobrze, może będzie tylko ciut dłużej "kołowata". Kciuki za szybką rekonwalescencję :ok:

Kicorek

Post » Pt lis 27, 2009 7:14 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

i jak Luna po nocy?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt lis 27, 2009 8:41 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) się stresuję ja......

Kicorek pisze:Ojej... 8O :?
U mojej Hestii nic takiego nie było, a miała dwie cesarki.

Podobno mogło się tak zrobić bo jest duże cięcie lub ktoś spie.....
:?

Luna ok..bardzo długo spała w transporterze opatulona, napiła się, dopiero nad ranem zaczęła protestować :)
Za godzinkę jedzie do wetki na kontrolę, która chciała ją jeszcze zobaczyć, zobaczymy co powie..

Dziękujemy za wszystkie kciuki :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

[poprzednia][następna]