Plaskata konsekwencja- rosniemy w sile

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 19:59 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

dla dziewczat..
Obrazek :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lis 25, 2009 20:00 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

dobry gleborzut sponiewiera i zresetuje :-)

a oto opis - recenzja trunki marki wino , który nam proponujesz. BOŻOLE - wymięka

WINO
Etykieta nie robi zbyt dobrego wrażenia. Jednak znany od wielu lat napis Wino informuje, że mamy do czynienia z trunkiem o długiej i wspaniałej tradycji.Wersja z Ostrowina jest zamykana standardowym plastikowym niby-korkiem. Już po pierwszych łykach zdajemy sobie sprawę, że zakup to strzał w dziesiątkę. Bez goryczy, nie skręca, słodkie i nie śmierdzi - po prostu pyszne. Jest to jedno z najlepszych tanich winek dostępnych na rynku. Jedno powinno zapewnić każdemu lajtową zabawę. Po drugim jest OK. Polecam.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 25, 2009 20:07 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Mosieńko :D
Spóźnone życzenia przyjmij :D
Wszystkiego naj, naj, naj!Obrazek

I gratuluję samochodziku :ok: Piękny :ok:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lis 25, 2009 20:09 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

dagmara-olga pisze:dobry gleborzut sponiewiera i zresetuje :-)

a oto opis - recenzja trunki marki wino , który nam proponujesz. BOŻOLE - wymięka

WINO
Etykieta nie robi zbyt dobrego wrażenia. Jednak znany od wielu lat napis Wino informuje, że mamy do czynienia z trunkiem o długiej i wspaniałej tradycji.Wersja z Ostrowina jest zamykana standardowym plastikowym niby-korkiem. Już po pierwszych łykach zdajemy sobie sprawę, że zakup to strzał w dziesiątkę. Bez goryczy, nie skręca, słodkie i nie śmierdzi - po prostu pyszne. Jest to jedno z najlepszych tanich winek dostępnych na rynku. Jedno powinno zapewnić każdemu lajtową zabawę. Po drugim jest OK. Polecam.

Boski opis :ryk: szczegolnie zakonczenie że po drugim jest Ok, a po trzecim? :ryk:

moś

Post » Śro lis 25, 2009 20:10 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

jak napiszą że po trzecim znika cellulit to lecę do monopolowego :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 25, 2009 20:11 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Nelly pisze:Mosieńko :D

dziekuje Nelly, wcale nie spoznione :D
i dla ciebie takie :twisted:
Obrazek

moś

Post » Śro lis 25, 2009 20:11 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

dagmara-olga pisze:jak napiszą że po trzecim znika cellulit to lecę do monopolowego :twisted:

etam, ja swoj pokochalam, bedzie mi go brakowac wiec zachowam trzezwośc :mrgreen:
Obrazek

moś

Post » Śro lis 25, 2009 20:28 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:
trawa11 pisze:
moś pisze:a dla mniej wybrednych 8)
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Od razu mi sie przypomnialo , jak to z TZ-em poszliśmy pierwszy raz kupowac Beaujolais.
Niby w domu se nazwe zapamiętałam ,ale zanim doszliśmy do sklepu to, zapomniala :oops:
Rozglądam sie po połkach , a widziałam je wczesniej w necie , no i cene ok 30 zł też. Ale nic mi sie takiego na oczy nie rzuciło :( .Pytam więc grzecznie pani , czy jest to wino, ktore sie dzisiaj pije :?: , bo to sie tylko wtym dniu pije :P . A pani zdecydowanym ruchem stawia mi na ladzie...i mówi 3,20 prosze 8)
Niemal uciekłam z tego sklepu :oops: ,a TZ miał ze mnie ubaw przez poł roku :twisted:

:ryk: o matko, trawko, oplulam monitor...pewnie sie w tym sklepie takie wino najczesciej kupowalo, no :twisted:

ale dobre Trawko.... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lis 25, 2009 20:30 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:
Nelly pisze:Mosieńko :D

dziekuje Nelly, wcale nie spoznione :D
i dla ciebie takie :twisted:
Obrazek

Ach dziekuję! :D
Lubię wino, ale mnie przeważnie od wina zaczyna boleć głowa. Nie od nadmiaru nie, nie :lol: Tak po prostu. I muszę chlać gorzołę :mrgreen:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lis 25, 2009 20:37 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Witojcie Plaskatki kochane i Mosiu :1luvu:
Kasieńko serdeczne życzenia imieninowe posyłamy :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:

moc całusów i przytulanek

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lis 25, 2009 20:38 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

:lol: Nelly, w takim razie sie poprawiam
gorzola :mrgreen:
Obrazek

moś

Post » Śro lis 25, 2009 20:44 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Kociama pisze:Witojcie Plaskatki kochane i Mosiu :1luvu:
Kasieńko serdeczne życzenia imieninowe posyłamy :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:

Kociako kochana, dziekuje bardzo, goralskie zyczenia to takie z przytupem sa :mrgreen:
to z przytupem dziekuje :wink:
Obrazek

moś

Post » Śro lis 25, 2009 20:45 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

ide na Haussa 8)

moś

Post » Śro lis 25, 2009 20:47 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:
Kociama pisze:Witojcie Plaskatki kochane i Mosiu :1luvu:

Kociako kochana, dziekuje bardzo, goralskie zyczenia to takie z przytupem sa :mrgreen:
to z przytupem dziekuje :wink:
Obrazek

Dziękuje Słońce ino zapómniałaś że jo nie chlastóm gorzołki :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lis 25, 2009 20:50 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

ups :oops: ..piwa z cola nie znalazlam :mrgreen:

moś

[poprzednia][następna]