Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:dobry gleborzut sponiewiera i zresetuje
a oto opis - recenzja trunki marki wino , który nam proponujesz. BOŻOLE - wymięka
WINO
Etykieta nie robi zbyt dobrego wrażenia. Jednak znany od wielu lat napis Wino informuje, że mamy do czynienia z trunkiem o długiej i wspaniałej tradycji.Wersja z Ostrowina jest zamykana standardowym plastikowym niby-korkiem. Już po pierwszych łykach zdajemy sobie sprawę, że zakup to strzał w dziesiątkę. Bez goryczy, nie skręca, słodkie i nie śmierdzi - po prostu pyszne. Jest to jedno z najlepszych tanich winek dostępnych na rynku. Jedno powinno zapewnić każdemu lajtową zabawę. Po drugim jest OK. Polecam.
dagmara-olga pisze:jak napiszą że po trzecim znika cellulit to lecę do monopolowego
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:a dla mniej wybrednych![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od razu mi sie przypomnialo , jak to z TZ-em poszliśmy pierwszy raz kupowac Beaujolais.
Niby w domu se nazwe zapamiętałam ,ale zanim doszliśmy do sklepu to, zapomniala![]()
Rozglądam sie po połkach , a widziałam je wczesniej w necie , no i cene ok 30 zł też. Ale nic mi sie takiego na oczy nie rzuciło.Pytam więc grzecznie pani , czy jest to wino, ktore sie dzisiaj pije
, bo to sie tylko wtym dniu pije
. A pani zdecydowanym ruchem stawia mi na ladzie...i mówi 3,20 prosze
![]()
Niemal uciekłam z tego sklepu,a TZ miał ze mnie ubaw przez poł roku
o matko, trawko, oplulam monitor...pewnie sie w tym sklepie takie wino najczesciej kupowalo, no
Kociama pisze:Witojcie Plaskatki kochane i Mosiu![]()
Kasieńko serdeczne życzenia imieninowe posyłamy![]()
![]()
![]()
moc całusów i przytulanek
moś pisze:Kociama pisze:Witojcie Plaskatki kochane i Mosiu![]()
Kasieńko serdeczne życzenia imieninowe posyłamy![]()
![]()
![]()
moc całusów i przytulanek
Kociako kochana, dziekuje bardzo, goralskie zyczenia to takie z przytupem sa![]()
to z przytupem dziekuje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sihaja i 78 gości