anna09 pisze:lutra pisze:Anna09, ekspres.
Może to oznacza, że mają znów pieniądze...
Nie łudziłabym się
ja wysylam dzisiaj faksem, zobaczymy kiedy odpisza...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie łudziłabym się
Nie łudziłabym się
lutra pisze:Uff..., ze w Arwecie czyste konto.
Panikoto, ja chyba nie dostałam od Ciebie Twojej zgody na ciach u dra Szpeyera., a jeśli słałaś, to poślij raz jeszcze stp.
X
Jafusia pisze:też dostałam dzisiaj info o sterylkach, przyznano mi 2 szału nie ma ale 2 jesteśmy do przodu!
Tweety pisze:anna09 pisze:lutra pisze:Anna09, ekspres.
Nie łudziłabym się
Akimie przyznano 2 i Jafusi też 2 w Arwecie, więc tam jesteśmy na czysto. Te od Anny09 sa juz do wykorzystania. O którego weta się starałaś?
Możemy też składać o ciachnięcia w Agamie, to na Mistrzejowicach, cena 80 zł za kotkę, 40 za kocurka. W razie czego można przetrzymać na miejscu. Cena przetrzymania zależna od ilości leczonych/ciachanych tam kotów
kastapra pisze:Tweety pisze:
Akimie przyznano 2 i Jafusi też 2 w Arwecie, więc tam jesteśmy na czysto. Te od Anny09 sa juz do wykorzystania. O którego weta się starałaś?
Możemy też składać o ciachnięcia w Agamie, to na Mistrzejowicach, cena 80 zł za kotkę, 40 za kocurka. W razie czego można przetrzymać na miejscu. Cena przetrzymania zależna od ilości leczonych/ciachanych tam kotów
Pomyślałam o wet na Narwik to jest na Klinach. Ale na czym to polega, jest jakaś lista? Jak umotywować że właśnie ja mam dostać. Ma ktoś wzór?
Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:
Pomyślałam o wet na Narwik to jest na Klinach. Ale na czym to polega, jest jakaś lista? Jak umotywować że właśnie ja mam dostać. Ma ktoś wzór?
wołałabym Agamę, bo wtedy dostaniemy taniej pobyt
Rozmawiałam z dr Niedzielskim, tak jak myślałam dzienny koszt rehabilitacji i pobytu to ok. 40-50 złŻeby tę babę, przez którą wypadł przez okno, szlag, kur.., trafił na schodach albo ją węglarz z warszawskiej Pragi prze .. tentegował
Patka_ pisze:Tweety pisze:
Rozmawiałam z dr Niedzielskim, tak jak myślałam dzienny koszt rehabilitacji i pobytu to ok. 40-50 złŻeby tę babę, przez którą wypadł przez okno, szlag, kur.., trafił na schodach albo ją węglarz z warszawskiej Pragi prze .. tentegował
Co trzeba przy nim dokladnie robic??
Tweety pisze:Patka_ pisze:Tweety pisze:
Co trzeba przy nim dokladnie robic??
laser, magnetronic, pływanie, nagrzewanie, ćwiczenia
Patka_ pisze:Tweety pisze:laser, magnetronic, pływanie, nagrzewanie, ćwiczenia
to niestety nie pomoge:(
Liwia pisze:laser, ćwiczenia, nagrzewania, pływanie - to wszystko jest do zrobienia w Krakowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson i 186 gości