K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 10:28 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

anna09 pisze:
lutra pisze:Anna09, ekspres.
Może to oznacza, że mają znów pieniądze...

Nie łudziłabym się :wink:

ja wysylam dzisiaj faksem, zobaczymy kiedy odpisza...
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro lis 25, 2009 10:31 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

anna09 pisze:

Akimie przyznano 2 i Jafusi też 2 w Arwecie, więc tam jesteśmy na czysto. Te od Anny09 sa juz do wykorzystania. O którego weta się starałaś?
Możemy też składać o ciachnięcia w Agamie, to na Mistrzejowicach, cena 80 zł za kotkę, 40 za kocurka. W razie czego można przetrzymać na miejscu. Cena przetrzymania zależna od ilości leczonych/ciachanych tam kotów

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 25, 2009 10:33 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Uff..., ze w Arwecie czyste konto.
Panikoto, ja chyba nie dostałam od Ciebie Twojej zgody na ciach u dra Szpeyera., a jeśli słałaś, to poślij raz jeszcze stp.
X
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 25, 2009 10:33 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

też dostałam dzisiaj info o sterylkach, przyznano mi 2 szału nie ma ale 2 jesteśmy do przodu! :D
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Śro lis 25, 2009 10:42 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:Uff..., ze w Arwecie czyste konto.
Panikoto, ja chyba nie dostałam od Ciebie Twojej zgody na ciach u dra Szpeyera., a jeśli słałaś, to poślij raz jeszcze stp.
X

Zaiste nie dostałaś, z tej prostej przyczyny, że jej jeszcze nie odebrałam :oops: ale ja człowiek pracujący jestem ;) i przed 16 to dla mnie jakaś abstrakcyjna godzina, żeby gdzieś zdążyć, a przez ostatni tydzień i ten również prawie zamieszkałam w pracy takie mam napięte terminy, ale może uda mi się odebrać jutro lub w piątek ... potem jeszcze będzie problem ze skanerem ale to już pewnie jakoś szybciej rozwiążę :)

Jafusia pisze:też dostałam dzisiaj info o sterylkach, przyznano mi 2 szału nie ma ale 2 jesteśmy do przodu! :D

Widzę, że po dwie przyznają ;) Jak w końcu dotrę to dowiem się kiedy można liczyć na więcej i za jakiś czas złożę ponownie podanie jako kontynuację tego, że chcę ciachnąć pozostałe koty.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro lis 25, 2009 10:43 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
anna09 pisze:

Akimie przyznano 2 i Jafusi też 2 w Arwecie, więc tam jesteśmy na czysto. Te od Anny09 sa juz do wykorzystania. O którego weta się starałaś?
Możemy też składać o ciachnięcia w Agamie, to na Mistrzejowicach, cena 80 zł za kotkę, 40 za kocurka. W razie czego można przetrzymać na miejscu. Cena przetrzymania zależna od ilości leczonych/ciachanych tam kotów

Pomyślałam o wet na Narwik to jest na Klinach. Ale na czym to polega, jest jakaś lista? Jak umotywować że właśnie ja mam dostać. Ma ktoś wzór?

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro lis 25, 2009 10:54 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

wysłałam przed chwilą podanie do tozu. (faksem: (12) 429-43-61)
z prośbą o sterylki w Agamie (os. mIstrzejowice nowe 9)
będę urabiać jeszcze kilka osób w pracy, no i brata.
:-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro lis 25, 2009 11:36 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

kastapra pisze:
Tweety pisze:

Pomyślałam o wet na Narwik to jest na Klinach. Ale na czym to polega, jest jakaś lista? Jak umotywować że właśnie ja mam dostać. Ma ktoś wzór?

wołałabym Agamę, bo wtedy dostaniemy taniej pobyt

Rozmawiałam z dr Niedzielskim, tak jak myślałam dzienny koszt rehabilitacji i pobytu to ok. 40-50 zł :( Żeby tę babę, przez którą wypadł przez okno, szlag, kur.., trafił na schodach albo ją węglarz z warszawskiej Pragi prze .. tentegował :evil:

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 11:40 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
kastapra pisze:
Tweety pisze:

wołałabym Agamę, bo wtedy dostaniemy taniej pobyt

Rozmawiałam z dr Niedzielskim, tak jak myślałam dzienny koszt rehabilitacji i pobytu to ok. 40-50 zł :( Żeby tę babę, przez którą wypadł przez okno, szlag, kur.., trafił na schodach albo ją węglarz z warszawskiej Pragi prze .. tentegował :evil:

Co trzeba przy nim dokladnie robic??
Obrazek

Patka_

Post » Śro lis 25, 2009 11:56 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Patka_ pisze:
Tweety pisze:

laser, magnetronic, pływanie, nagrzewanie, ćwiczenia

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 12:21 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
Patka_ pisze:
Tweety pisze:

laser, magnetronic, pływanie, nagrzewanie, ćwiczenia

to niestety nie pomoge:(
Obrazek

Patka_

Post » Śro lis 25, 2009 12:33 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Patka_ pisze:
Tweety pisze:laser, magnetronic, pływanie, nagrzewanie, ćwiczenia

to niestety nie pomoge:(

tutaj musi być fachowa siła, złamany kręgosłup to nie przelewki. Tylko, że tutaj jest to 1500 tysiąca miesięcznie :( Możesz pomóc, reklamując nasze kartki, kubki, kalendarze, samego Miko, gdzie tylko się da

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 12:34 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

laser, ćwiczenia, nagrzewania, pływanie - to wszystko jest do zrobienia w Krakowie.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro lis 25, 2009 12:51 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Liwia pisze:laser, ćwiczenia, nagrzewania, pływanie - to wszystko jest do zrobienia w Krakowie.

ale sumarycznie za tę samą cenę (DT dla małego przecież nie ma), sam laser 10 zł

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 12:56 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Dzowniła b. fajna pani Dominika w sprawie Czako lub Bono, ma kociaka po wypadku zabranego, który miał uszkodzony kręgosłu i miednicę i nosi pieluchę. Jej kotki go nie lubią, a on szuka towarzystwa i pani pomyslała o bono i czako, obu zareklamowałam, podałam numery. Pani ma numer do Kinyi.
Edit_f i Tweety, spodziewajcie się telefonu.
X
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]