Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 9:44 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Oj, ale się porobiło :(
Zbieraj się do życia chłopie :ok:

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro lis 25, 2009 9:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

MarciaMuuu pisze:Joasiu, a te wyniki masz?
Może wrzucisz w neta?

Wet dzwonił wczoraj, by mi je podać. Gdy usłyszałam, że są bardzo złe, już nie miałam głowy do notowania...
Jutro je wezmę przy okazji USG. Myślę, że zaufam naszemu wetowi. On prowadzi Sznycka prawie od początku i podchodzi do tego bardzo poważnie. Jeżeli będzie potrzeba, to je wkleję w necie, żeby zasięgnąć opinii doświadczonych forumowiczów. Myślę jednak, że ostateczny głos przy leczeniu Sznycka będzie miał jego wet.
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lis 25, 2009 9:57 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Tulinki dla Sznycusia
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro lis 25, 2009 10:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: my tu bardzo trzymamy kciuki!!!!!

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro lis 25, 2009 11:06 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

JoasiaS pisze:
MarciaMuuu pisze:Joasiu, a te wyniki masz?
Może wrzucisz w neta?

Wet dzwonił wczoraj, by mi je podać. Gdy usłyszałam, że są bardzo złe, już nie miałam głowy do notowania...
Jutro je wezmę przy okazji USG. Myślę, że zaufam naszemu wetowi. On prowadzi Sznycka prawie od początku i podchodzi do tego bardzo poważnie. Jeżeli będzie potrzeba, to je wkleję w necie, żeby zasięgnąć opinii doświadczonych forumowiczów. Myślę jednak, że ostateczny głos przy leczeniu Sznycka będzie miał jego wet.

ale wiesz czasem ktoś może mieć dobrą radę, która w razie czego pomoże
pogłaszcz tą łepetynkę ode mnie i dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Śro lis 25, 2009 11:09 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Joasiu tak mi przykro :cry: Wyobrażam sobie jak się martwisz :(
Kciuki za to USG-mam nadzieję że to nie guz ,a wątrobę da się jakoś zregenerować :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Głaski dla Papcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lis 25, 2009 11:16 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Dziękuję za dobre myśli, dziewczyny.
amyszka pisze:Kciuki za to USG-mam nadzieję że to nie guz ,a wątrobę da się jakoś zregenerować :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo bym chciała. Zgodnie z zaleceniem weta od wczoraj dodaję do gerberków hepatil.

A martwię się strasznie, Amysiu, strasznie... Usiłuję normalnie pracować, ale mam go cały czas przed oczami :(
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro lis 25, 2009 11:22 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Papulku kochany mój TY masz wyzdrowieć i już :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ucałuj Joaś to cudne pycho od ciotki wielbicielki :1luvu:
tulę Cie bardzo mocno :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lis 25, 2009 11:23 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Sznyc bądź dzielny :ok:
Wątróbka się ładnie regeneruje, Dalii Szagus miał pond 100-krotnie (!) przekroczone normy, na usg było widać jakieś złogi w wątrobie - teraz po roku kot jest zdrowy - czyli, musi być dobrze :ok:

JoasiaS pisze:
A martwię się strasznie, Amysiu, strasznie... Usiłuję normalnie pracować, ale mam go cały czas przed oczami :(

... mam tak samo ... chyba łyknę kolejny persen :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lis 25, 2009 11:33 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Trzymamy kciuki i łapki, żeby to nie był guz. :ok: :ok: :ok:
Dobrze, że bez problemu daje się karmić gerberkiem :)
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro lis 25, 2009 11:37 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Avian pisze:Sznyc bądź dzielny :ok:
Wątróbka się ładnie regeneruje, Dalii Szagus miał pond 100-krotnie (!) przekroczone normy, na usg było widać jakieś złogi w wątrobie - teraz po roku kot jest zdrowy - czyli, musi być dobrze :ok:

Dzięki za te słowa otuchy, Avian :1luvu:
Myślę o tobie :ok:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro lis 25, 2009 11:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Cicha podczytywaczka też trzyma mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowie Sznycusia
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Śro lis 25, 2009 12:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Joasiu, wysyłam Wam morze ciepłych myśli i całe stado kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Głaski dla Sznyculka!

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Śro lis 25, 2009 12:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Biedny Sznycek :(
Niech będzie dobrze...
Joasiu, trzymaj się.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw lis 26, 2009 9:14 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

I jak tam? :roll:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

[poprzednia][następna]