K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 22:16 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Pisałam już wcześniej, ale jeszcze raz proszę o wysłanie plakatu o 1% na maila - wydrukuję i rozwieszę czarno-białe obok mnie, na Balickiej i na Grenadierów. Jeśli jest taka opcja, prosze o wydruk kolorowego - odbiorę np z Kocimskiej.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto lis 24, 2009 22:22 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Miszelina, wybacz brak informacji :oops:
Co do soboty to byłoby miło gdybyś zastąpiła wislackiegokota, bo jutro odpracowuje łapankę w Krzeszowicach, w czwartek Myślenice i Natalka oraz Zielonki i Trisza, w piątek ma jechać z bernardynką do Częstochowy a w poniedziałek pewnie z Miko do Wrocławia, przynajmniej tak ustalił dr Ingarden z dr Niedzielskim, Miko będzie miał tam nawet szansę popływać (ciekawe co on na to :twisted: ). Jutro mam ustalić z doktorem koszt tej "imprezy" :roll:

Anna09 i Jafusia, świetnie, że złożyłyście podania :1luvu: , mam nadzieję, że skutecznie. Nie sądzę aby dali tyle o ile się prosi ale każda jedna na wagę złota.

We czwartek wieczorem zawozimy Triszkę do domu, zamieszka u państwa od Husse a w sobotę dwa czarnuszki od Miuti idą do domu, na szczęście niedaleko, bo w okolice Ikei. Jutro moja Daisy ma wizytę, ciekawe to będzie, oj ciekawe :twisted:

Liwia, czy udało Ci się dowiedzieć czegoś więcej tzn ile, w jakim stanie, czy kwestia drugiego pomieszczenia jakoś rozwiązuje sprawę?

Akima, dzięki za zajęcie się Mikołajkami, mam nadzieję, że uda się sprawę dopiąć w weekend, trzymam kciuki.

Kredki z Arwetu pojechały do p. Jasi, dwie poprzednie już przejawiają oznaki socjalizacji. Trzeba zawieźć p. Jasi karmę i żwirek, w końcu przygarnęła na DT 5 naszych podopiecznych.

Widzę, że na forum pojawił się Marek 8O czy Pan jeszcze z nami współpracujesz, bo jakoś zaginąłeś w akcji a szczególnie kierowców brak :roll: Zwłaszcza ostatnio ciągle jest mnóstwo jazdy i mój mąż praktycznie przestał bywać w pracy, co ma niestety realne przełożenie na dochody (nie pracuje - nie zarabia). Więc jako "sformalizowany" wolontariusz określ się, proszę, co dalej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 24, 2009 22:23 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

milu pisze:Pisałam już wcześniej, ale jeszcze raz proszę o wysłanie plakatu o 1% na maila - wydrukuję i rozwieszę czarno-białe obok mnie, na Balickiej i na Grenadierów. Jeśli jest taka opcja, prosze o wydruk kolorowego - odbiorę np z Kocimskiej.

Milu, dorzucę 2 kolorowe dla Ciebie do zamówienia

Tweety

Post » Wto lis 24, 2009 22:30 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:Liwia, czy udało Ci się dowiedzieć czegoś więcej tzn ile, w jakim stanie, czy kwestia drugiego pomieszczenia jakoś rozwiązuje sprawę?

nic nie wiem jeszcze.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Wto lis 24, 2009 22:40 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
milu pisze:Pisałam już wcześniej, ale jeszcze raz proszę o wysłanie plakatu o 1% na maila - wydrukuję i rozwieszę czarno-białe obok mnie, na Balickiej i na Grenadierów. Jeśli jest taka opcja, prosze o wydruk kolorowego - odbiorę np z Kocimskiej.

Dziękuję, w czwartek/piątek albo jakoś w weekend zabiorę :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro lis 25, 2009 5:51 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:Miszelina, wybacz brak informacji :oops:
Co do soboty to byłoby miło gdybyś zastąpiła wislackiegokota, bo jutro odpracowuje łapankę w Krzeszowicach, w czwartek Myślenice i Natalka oraz Zielonki i Trisza, w piątek ma jechać z bernardynką do Częstochowy a w poniedziałek pewnie z Miko do Wrocławia, przynajmniej tak ustalił dr Ingarden z dr Niedzielskim, Miko będzie miał tam nawet szansę popływać (ciekawe co on na to :twisted: ). Jutro mam ustalić z doktorem koszt tej "imprezy" :roll:

OK, zaczynam w tę sobotę. Przypominam, że jutro po południu mnie nie ma, jest (a raczej są) Leone :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lis 25, 2009 7:01 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

miszelina pisze:
Tweety pisze:Miszelina, wybacz brak informacji :oops:

OK, zaczynam w tę sobotę. Przypominam, że jutro po południu mnie nie ma, jest (a raczej są) Leone :)

Miszelinko, ty soboty ja niedziele ok

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Śro lis 25, 2009 7:50 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Nowa rezydentka piękna :1luvu: Zołza ugryzla mnie. Nie ejst agresywna, można pogłąskać ale nie wyciagać z kontenera.
Towarzystwo w pokoju obok rozbawione. Wszystko w porządku. Ciesze się, że nic więcej dodawać nie tzreba. To oznacza spokój i ze jest dobrze :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro lis 25, 2009 8:02 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Akima pisze:Nowa rezydentka piękna :1luvu: Zołza ugryzla mnie. Nie ejst agresywna, można pogłąskać ale nie wyciagać z kontenera.
Towarzystwo w pokoju obok rozbawione. Wszystko w porządku. Ciesze się, że nic więcej dodawać nie tzreba. To oznacza spokój i ze jest dobrze :-)

raczej nie będzie okazji, bo wraca za chwilę na swoje śmieci.

Lutra, byłaś się doszczepić czy mam Cię oddelegować służbowo? :wink:

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Śro lis 25, 2009 8:13 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

kastapra pisze:

Karaluch, Tweety wspominała że jest opcja, że przejmiesz ode mnie maluchy, czy to aktualne? Mam w poniedziałek wizytę państwa, którzy chcą oglądać moje mieszkanie, muszę wynieść klatkę z kotami ;/ więc byłoby dobrze,gdyby ktoś przejął je w niedzielę ode mnie. Dziś będą szczepione.

Dziękuję.

Aha, potem znów mogę wziąć coś małego, do klatki na kwarantannę (niestety nie na dłużej, żyję ostatnio jak cygan...nie wiem gdzie będę jutro....)

PODBIJAM.....czekam na info w sprawie DT dla Wełny i Kaszmir i w sprawie sterylek. Dziękuję[/quote]

w piątek popołudniu mogą przyjechać (Karaluch, bardzo dziękuję :1luvu: ). Rozumiem, że zawieziesz osobiście, tak?
Pismo o sterylkach już masz czy mam wysłać (mam w biurze)?

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 8:30 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
kastapra pisze:

Karaluch, Tweety wspominała że jest opcja, że przejmiesz ode mnie maluchy, czy to aktualne? Mam w poniedziałek wizytę państwa, którzy chcą oglądać moje mieszkanie, muszę wynieść klatkę z kotami ;/ więc byłoby dobrze,gdyby ktoś przejął je w niedzielę ode mnie. Dziś będą szczepione.

Dziękuję.

Aha, potem znów mogę wziąć coś małego, do klatki na kwarantannę (niestety nie na dłużej, żyję ostatnio jak cygan...nie wiem gdzie będę jutro....)

PODBIJAM.....czekam na info w sprawie DT dla Wełny i Kaszmir i w sprawie sterylek. Dziękuję

w piątek popołudniu mogą przyjechać (Karaluch, bardzo dziękuję :1luvu: ). Rozumiem, że zawieziesz osobiście, tak?
Pismo o sterylkach już masz czy mam wysłać (mam w biurze)?[/quote]

Dziękuję :) Zawoże sama oczywiście, ustalę wszystko z Karaluch. Pisma nie mam

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro lis 25, 2009 9:35 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Przed chwilą dzwonili z TOZu, że pozytywnie rozpatrzono moje podanie o sterylki, tylko nie powiedzieli ile tych sterylek przyznali. Popołudniu odbiorę, to będę wiedziała.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro lis 25, 2009 10:19 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Anna09, ekspres.
Może to oznacza, że mają znów pieniądze...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 25, 2009 10:20 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:Anna09, ekspres.
Może to oznacza, że mają znów pieniądze...

Nie łudziłabym się :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro lis 25, 2009 10:27 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:

Ja jednak nie mam kolorowej drukarki w pracy wiec poprosilam bym np. jeden do pracy, drugi na uczelnie, trzeci do krakvetu na zlotego wieku jelsi nikt nie zaniesie i czwarty gdzies jeszcze
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

[poprzednia][następna]