Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Pisałam już wcześniej, ale jeszcze raz proszę o wysłanie plakatu o 1% na maila - wydrukuję i rozwieszę czarno-białe obok mnie, na Balickiej i na Grenadierów. Jeśli jest taka opcja, prosze o wydruk kolorowego - odbiorę np z Kocimskiej.
Tweety pisze:Liwia, czy udało Ci się dowiedzieć czegoś więcej tzn ile, w jakim stanie, czy kwestia drugiego pomieszczenia jakoś rozwiązuje sprawę?
Tweety pisze:milu pisze:Pisałam już wcześniej, ale jeszcze raz proszę o wysłanie plakatu o 1% na maila - wydrukuję i rozwieszę czarno-białe obok mnie, na Balickiej i na Grenadierów. Jeśli jest taka opcja, prosze o wydruk kolorowego - odbiorę np z Kocimskiej.
Milu, dorzucę 2 kolorowe dla Ciebie do zamówienia
Tweety pisze:Miszelina, wybacz brak informacji![]()
Co do soboty to byłoby miło gdybyś zastąpiła wislackiegokota, bo jutro odpracowuje łapankę w Krzeszowicach, w czwartek Myślenice i Natalka oraz Zielonki i Trisza, w piątek ma jechać z bernardynką do Częstochowy a w poniedziałek pewnie z Miko do Wrocławia, przynajmniej tak ustalił dr Ingarden z dr Niedzielskim, Miko będzie miał tam nawet szansę popływać (ciekawe co on na to). Jutro mam ustalić z doktorem koszt tej "imprezy"
![]()
miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelina, wybacz brak informacji![]()
Co do soboty to byłoby miło gdybyś zastąpiła wislackiegokota, bo jutro odpracowuje łapankę w Krzeszowicach, w czwartek Myślenice i Natalka oraz Zielonki i Trisza, w piątek ma jechać z bernardynką do Częstochowy a w poniedziałek pewnie z Miko do Wrocławia, przynajmniej tak ustalił dr Ingarden z dr Niedzielskim, Miko będzie miał tam nawet szansę popływać (ciekawe co on na to). Jutro mam ustalić z doktorem koszt tej "imprezy"
![]()
OK, zaczynam w tę sobotę. Przypominam, że jutro po południu mnie nie ma, jest (a raczej są) Leone
Akima pisze:Nowa rezydentka pięknaZołza ugryzla mnie. Nie ejst agresywna, można pogłąskać ale nie wyciagać z kontenera.
Towarzystwo w pokoju obok rozbawione. Wszystko w porządku. Ciesze się, że nic więcej dodawać nie tzreba. To oznacza spokój i ze jest dobrze
kastapra pisze:
Karaluch, Tweety wspominała że jest opcja, że przejmiesz ode mnie maluchy, czy to aktualne? Mam w poniedziałek wizytę państwa, którzy chcą oglądać moje mieszkanie, muszę wynieść klatkę z kotami ;/ więc byłoby dobrze,gdyby ktoś przejął je w niedzielę ode mnie. Dziś będą szczepione.
Dziękuję.
Aha, potem znów mogę wziąć coś małego, do klatki na kwarantannę (niestety nie na dłużej, żyję ostatnio jak cygan...nie wiem gdzie będę jutro....)
Tweety pisze:kastapra pisze:
Karaluch, Tweety wspominała że jest opcja, że przejmiesz ode mnie maluchy, czy to aktualne? Mam w poniedziałek wizytę państwa, którzy chcą oglądać moje mieszkanie, muszę wynieść klatkę z kotami ;/ więc byłoby dobrze,gdyby ktoś przejął je w niedzielę ode mnie. Dziś będą szczepione.
Dziękuję.
Aha, potem znów mogę wziąć coś małego, do klatki na kwarantannę (niestety nie na dłużej, żyję ostatnio jak cygan...nie wiem gdzie będę jutro....)
PODBIJAM.....czekam na info w sprawie DT dla Wełny i Kaszmir i w sprawie sterylek. Dziękuję
lutra pisze:Anna09, ekspres.
Może to oznacza, że mają znów pieniądze...
Tweety pisze:milu pisze:Pisałam już wcześniej, ale jeszcze raz proszę o wysłanie plakatu o 1% na maila - wydrukuję i rozwieszę czarno-białe obok mnie, na Balickiej i na Grenadierów. Jeśli jest taka opcja, prosze o wydruk kolorowego - odbiorę np z Kocimskiej.
Milu, dorzucę 2 kolorowe dla Ciebie do zamówienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości