A pogoda nie była najgorsza, w niedziele się popsuła ale dzisiaj to wiatr bije normalnie rekordy, coś strasznego!! Ciekawa jestem jak Iza i do tego ten deszcz brrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:mój Frutek za suche też by się obraziłMięsko czasem skubnie ale ogólnie na suchym jedzie
A pogoda nie była najgorsza, w niedziele się popsuła ale dzisiaj to wiatr bije normalnie rekordy, coś strasznego!! Ciekawa jestem jak Iza i do tego ten deszcz brrr
wiora pisze:fakt to musi byc okropne w taka pogode.
Afatima pisze:Faktycznie coś chyba w powietrzu jest. Nic mi nie idzie, Melania woli parapet ode mnie... wszystko do bani.
iza71koty pisze:wiora pisze:fakt to musi byc okropne w taka pogode.
Najgorsza pogoda Wiora ,to jest wtedy kiedy pada caly dzień. Nie ma szans aby sobie tak ułożyć, aby kociaki nie zmokły i abyś Ty nie przemokla do konca. Z kociakami jest o tyle lepiej ze przeczekaja pod samochodem, gdzies pod daszkiem. Wybiegna, zjedza i sie schowają. A człowiek musi niestety wszędzie dojechać i moknie cały czas. Kolejne czekają, samochody chlapia na lewo i prawo, wala w Ciebie i nie patrza.Wracasz przebierasz sie i jedziesz do nastepnych.Wiele tras pokonuje przy ulicach i wtedy nie ma zmiłuj sie. Wiele dróg którymi sie poruszam podczas opadów tonie w glębokich kałuzach, więc nie jest lekko.O ile duzy upał jest do wytrzymania o tyle ciężko też się karmi jak pada mokry śnieg. Rowerem jest bardzo cieżko jechać. Koła się kleja, blokują. Człowiek moknie, śnieg pada i topnieje na nim. Kociaki mokre. Swietne warunki do rozwoju kk. Zawsze powtarzam ze wilgoć jest mordercza.Przy tym obnizenie temperatury i zimno odczuwa sie wtedy dwa razy silniej niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, puszatek i 42 gości