Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:A potrafi skoczyć w sam środek drzwi, walnąć łbem, zjechać po drzwiach i zrobić dwa kółka wkoło pokoju w ciągu niecałej minuty? Jak nie to jeszcze nie jest tak źle![]()
walnięciu w ścianę NA CHWILĘ mu przechodzi ...katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:A potrafi skoczyć w sam środek drzwi, walnąć łbem, zjechać po drzwiach i zrobić dwa kółka wkoło pokoju w ciągu niecałej minuty? Jak nie to jeszcze nie jest tak źle![]()
Nie potrafi ...ale wyłącznie z uwagi na rozkład mieszkania
preferuje "przeloty wzdłuż... z walnięciem łebem w jedne drzwi, potem w drugie... w ścianę ... nawrót i z powrotem ... zazwyczaj po trzecim
walnięciu w ścianę NA CHWILĘ mu przechodzi ...

Gibutkowa pisze:
Kasiuuuu... a mogę sobie zamówić prezent mikołajkowy w postaci zdjęć Kropulskiego?

katarzyna1207 pisze:No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił...Co do zębów, to na razie zostają ... stan zapalny nie wrócił, to może jeszcze trochę pochodzi z zębatą paszczą. Co do zdjęć to na razie kicha ...
żeby zrobić, to ja muszę pojechać do Bielska, a póki co nie mogę ... i się boję...
... Kropek rodzicom zamordował telefon
Gibutkowa pisze:Uuuuu.... no ja go chyba odjajczę własnoręcznie za to rozrabianie![]()
Kropek... bo się tam do ciebie przejadę![]()
Kropek, koci wariacie jeden, uspokoj sie wreszcie!!!katarzyna1207 pisze:No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił...![]()
katarzyna1207 pisze: Kropek rodzicom zamordował telefon![]()
ty morderco!!

Kociara82 pisze:Gibutkowa pisze:Uuuuu.... no ja go chyba odjajczę własnoręcznie za to rozrabianie![]()
Kropek... bo się tam do ciebie przejadę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kropek, koci wariacie jeden, uspokoj sie wreszcie!!!katarzyna1207 pisze:No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił...
katarzyna1207 pisze: Kropek rodzicom zamordował telefon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty morderco!!
![]()
![]()

... aczkolwiek żaden z tych celów nie jest celem właściwym do zastosowania tegoż papieru ...

katarzyna1207 pisze:Natenczas Kropek mógłby już wystąpić w reklamie papieru toaletowego ...jest w stanie zwędzić z łazienki każdą jego ilość ...i wykorzystać do RÓŻNYCH celów...
![]()
... aczkolwiek żaden z tych celów nie jest celem właściwym do zastosowania tegoż papieru ...
: Jeszcze jedna taka akcja a Kropek źle skończy ...
nawet moja wyobraźnia szwankuje ...ale chciałabym zobaczyć ojca ryczącego z "wiadomego" miejsca .... że gada zabije albo na skórkę przerobi .....bo nie ma papieru ...
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości