Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 20, 2009 15:28 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kasia, to dobrze, ze twoja mama jeszcze przy tym ma poczucie humoru, bo na dluzsza mete takie wariactwo moze byc nieco wnerwiajace :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 20, 2009 17:07 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Podrzucajcie proszę! Czas do 21:00!!
viewtopic.php?f=1&t=103629
viewtopic.php?f=13&t=103768
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 20, 2009 19:34 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutkowa pisze:A potrafi skoczyć w sam środek drzwi, walnąć łbem, zjechać po drzwiach i zrobić dwa kółka wkoło pokoju w ciągu niecałej minuty? Jak nie to jeszcze nie jest tak źle :D :mrgreen:

Nie potrafi ... :mrgreen: ale wyłącznie z uwagi na rozkład mieszkania :mrgreen: preferuje "przeloty wzdłuż... z walnięciem łebem w jedne drzwi, potem w drugie... w ścianę ... nawrót i z powrotem ... zazwyczaj po trzecim :ryk: walnięciu w ścianę NA CHWILĘ mu przechodzi ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lis 20, 2009 22:37 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:A potrafi skoczyć w sam środek drzwi, walnąć łbem, zjechać po drzwiach i zrobić dwa kółka wkoło pokoju w ciągu niecałej minuty? Jak nie to jeszcze nie jest tak źle :D :mrgreen:

Nie potrafi ... :mrgreen: ale wyłącznie z uwagi na rozkład mieszkania :mrgreen: preferuje "przeloty wzdłuż... z walnięciem łebem w jedne drzwi, potem w drugie... w ścianę ... nawrót i z powrotem ... zazwyczaj po trzecim :ryk: walnięciu w ścianę NA CHWILĘ mu przechodzi ...

O kurde jaki top modell :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lis 24, 2009 12:44 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Jak tam nasze Tornado? Będzie odjajczany jakoś niedługo? Czy mi się znów coś pokręciło? Bo on te zęby ma do usunięcia jeszcze, tak?

Kasiuuuu... a mogę sobie zamówić prezent mikołajkowy w postaci zdjęć Kropulskiego? :oops:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lis 24, 2009 13:12 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutkowa pisze:

Kasiuuuu... a mogę sobie zamówić prezent mikołajkowy w postaci zdjęć Kropulskiego? :oops:

JA TEŻ KCEM,JA TEŻ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 25, 2009 21:44 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił... :mrgreen: Co do zębów, to na razie zostają ... stan zapalny nie wrócił, to może jeszcze trochę pochodzi z zębatą paszczą. Co do zdjęć to na razie kicha ... :( żeby zrobić, to ja muszę pojechać do Bielska, a póki co nie mogę ... i się boję... :roll: ... Kropek rodzicom zamordował telefon :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lis 25, 2009 21:53 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił... :mrgreen: Co do zębów, to na razie zostają ... stan zapalny nie wrócił, to może jeszcze trochę pochodzi z zębatą paszczą. Co do zdjęć to na razie kicha ... :( żeby zrobić, to ja muszę pojechać do Bielska, a póki co nie mogę ... i się boję... :roll: ... Kropek rodzicom zamordował telefon :twisted:

łomatko 8O
normalnie strach się bać
za jakiś czas to w domu Rodziców ino zgliszcza będą
Kropek Ty się Chłopcze opanuj kapeczkę :lol:

Czytam że głowe ma twardą :ryk:

Kasiu może jak straci klejnoty to się uspokoi troszkę?
a może ja tylko tak marzę sobie :roll:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lis 25, 2009 23:05 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Uuuuu.... no ja go chyba odjajczę własnoręcznie za to rozrabianie :evil:
Kropek... bo się tam do ciebie przejadę :twisted:

Pozwolę sobie na OT:
Pilna i UWAGA! drastyczna sprawa:
viewtopic.php?f=1&t=104031&p=5243626#p5243626

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lis 26, 2009 14:10 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutkowa pisze:Uuuuu.... no ja go chyba odjajczę własnoręcznie za to rozrabianie :evil:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
katarzyna1207 pisze:No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił... :mrgreen:
Kropek, koci wariacie jeden, uspokoj sie wreszcie!!!
katarzyna1207 pisze: Kropek rodzicom zamordował telefon :twisted:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ty morderco!! :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Sob lis 28, 2009 10:01 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociara82 pisze:
Gibutkowa pisze:Uuuuu.... no ja go chyba odjajczę własnoręcznie za to rozrabianie :evil:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
katarzyna1207 pisze:No chyba trzeba Kropkowatego odjajczać galopem .... bo sobie znowu nagrabił... :mrgreen:
Kropek, koci wariacie jeden, uspokoj sie wreszcie!!!
katarzyna1207 pisze: Kropek rodzicom zamordował telefon :twisted:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ty morderco!! :ryk: :ryk: :ryk:

Life is brutalll :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob lis 28, 2009 14:14 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Natenczas Kropek mógłby już wystąpić w reklamie papieru toaletowego ...jest w stanie zwędzić z łazienki każdą jego ilość ... :mrgreen: i wykorzystać do RÓŻNYCH celów... :ryk: :ryk: ... aczkolwiek żaden z tych celów nie jest celem właściwym do zastosowania tegoż papieru ... :twisted: : Jeszcze jedna taka akcja a Kropek źle skończy ... :mrgreen: nawet moja wyobraźnia szwankuje ...ale chciałabym zobaczyć ojca ryczącego z "wiadomego" miejsca .... że gada zabije albo na skórkę przerobi .....bo nie ma papieru ... :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob lis 28, 2009 14:39 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja widzę, że mój duecik demolujący jest wręcz anielsko spokojny przy Mistrzu Kropku :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob lis 28, 2009 14:57 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kropek-mistrz demolki :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Sob lis 28, 2009 17:38 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:Natenczas Kropek mógłby już wystąpić w reklamie papieru toaletowego ...jest w stanie zwędzić z łazienki każdą jego ilość ... :mrgreen: i wykorzystać do RÓŻNYCH celów... :ryk: :ryk: ... aczkolwiek żaden z tych celów nie jest celem właściwym do zastosowania tegoż papieru ... :twisted: : Jeszcze jedna taka akcja a Kropek źle skończy ... :mrgreen: nawet moja wyobraźnia szwankuje ...ale chciałabym zobaczyć ojca ryczącego z "wiadomego" miejsca .... że gada zabije albo na skórkę przerobi .....bo nie ma papieru ... :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Mój TŻ stwierdził że zawsze można użyć kota zamiast papieru tylko trzeba uważać żeby nie zaczął drapać podczas podcierania ;) :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]