S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 20:04 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

już zostałam sama w mieszkaniu.
No, nie sama bo zostały wszystkie trzy koty też ze mną.
meble jak na razie (na niecały miesiąc) też zostaną i mogę z nich korzystać
mam więc niecały miesiąc aby coś znaleźć dla siebie aby mieć gdzie żyć...
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pon lis 23, 2009 20:06 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Trzymaj się Ewa, będzie dobrze.... :ok:

wysłałam pw

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lis 23, 2009 20:57 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Trzymaj się Ewa życzę dużo siły na te ciężkie chwile :ok:

ann0106

Od: Czw lis 05, 2009 9:37

Post » Pon lis 23, 2009 23:32 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewa, przeczytaj wiadomośc na privie, może coś pomoże...............

Dziewczyny, może któraś ma z Ewą kontakt, zostawiłam jej wiadomość, ale chyba nie odczytała......... WAŻNE DLA EWY

some

Od: Nie lut 22, 2009 13:50

Post » Wto lis 24, 2009 0:08 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mala1,to ja niecierpliwie czekam na zdjeca :D
Ewa,nie znamy sie ,ale bardzo mi przykro z powodu sytuacji w jakiej sie znalazlas...
Wierze ze dasz sobie rade,dzieki wsparciu i pomocy ludzi z forum(niesamowicie zgrana ekipa jak widze...)
Ja bede cos slyszec o tanim mieszkaniu do wyjnajecia to dam znac,niestety w Katowicach ceny wynajmu kawalerek zaczynaja sie od 700 zl
Obrazek

hexx

Od: Pt sty 18, 2008 16:08

Post » Wto lis 24, 2009 6:29 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

bardzo dziękuję za wszystkie dobre, ciepłe słowa
to naprawdę wiele znaczy
co do kociastych to cała trójka została ze mną. przynajmniej na razie.
mam pytanie - czy moge sie pojawic na akcji w silesii? moze moglabym cos pomoc?
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Wto lis 24, 2009 7:50 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewa, pewnie, ze mozesz przyjechac do Silesii
pomocnicy mile widziani :D
szczególnie serdecznie zapraszamy naszych etatowych zbieraczy :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto lis 24, 2009 8:48 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mnie raczej nie bedzie na akcji w tym miesiacu:( cala sobote jestem poza katowicami a w niedziele to sie moge nie wyrobic:/

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto lis 24, 2009 9:14 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ja będę w weekend w SCC, bo już prawie ozdrowiałam. Puszki w dłoń! Zastanawiam się, czy jest szansa, żeby przed akcją w sobotę zajrzeć do schronu...?

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Wto lis 24, 2009 9:51 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

zastanawiam się, w który dzień lepiej, żebym była, bo w oba nie dam rady... - po weekendzie obrona pracy mgr...

nie będzie też piłeczek :oops: - nie zdążę ich w tym tygodniu zrobić (chyba, że mama zrobi parę sztuk, ale samych piłeczek pingpongowych mam w domu parę, a na zakupy nie zdążę dotrzeć... :( )

ale na następną akcję nadrobię, i będzie coś więcej niz tylko piłeczki...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lis 24, 2009 11:25 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Jutro będzie pan z mięsem.

Jakby ktoś chciał to dajcie znac.
10kg wołowo-indycze 32 zł
wołowe 40 zł.
Moje wolą wołowo-indycze

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 24, 2009 12:11 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

witojcie :)
( choc tak ogolnie to raczej mi nie do smiechu)

ewaa6-koniecznie przyjezdzaj, nie siedz sama w domu.
ja mam ten wekend tez bardzo, bardzo ciezki czasowo, nie wiem kiedy i ile bede na akcjii, bo ze wogole bede sie pojawiac to pewnie sie domyslacie.
Mam teraz takie zlecenie,ze moga mnie wzywac do pracy w kazdej porze, wiec naprawde nie moge byc ,,ostoją :wink: ,,
Tangerine i sistrzyczki mam nadzieje,ze beda , w kazdym razie zawsze ktos bedzie od nas

hexx-strasznie cie przepreszam, mam masakryczny czasowo tez tydzien-wkleje te fotki, ale to sie wiaze ze znalezieniem kabelka od telefonu i mocnym nadwyrezeniem moich resztek szarych komóre-jak to sie z telefonu wogole robi.
Przeslij mi na pw swój nr tel-to podesle mmms ktore dostałam

a doła mam giganta...bo
...w schronisku.....
od wczoraj kolejne 9 kotów, mamoooooo
juz znów trzeba łaczyc koty w klatkach :( :(
zupełnie nie ma juz miejsc :( :( :(
Sa i dorosłe i podrostki
i małe dwa kolejne totalne brudaski z tego samego miejsca co poprzednie-dzis je ,,wyprałam,,
Ech :( :( :(

u ..nowszej.. czwórki po zmarłym w zasadzie bez zmian, je tylko bezoczek :(
te koty nie przetrwaja rozstania z włascicielem i pobytu w klatce-mam takie przeczucie, tfu...tfu

na kociarnie trafił juz dzis Dago, bo jako jedyny bezjajeczny i zaszczepiony, a koty kjuz w małych klatach sa poupychane :(
martwie sie o niego, bo to tez wiekowy kot i w dodatku tez sie rozsmarkał

Linux dzis lepiej, wczoraj miał psikniety otrivin do nosa i chyba to pomogło
u reszty zbytnio nie wiem co sie dzieje na kociarni-za krotki dzien

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lis 24, 2009 13:59 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mała, czy skoro jesteś taka zajęta, to znaczy, że w sobotę rano nie będzie Cię w schronie? Czy wolontariuszy też nie będzie? Oczywiście nie naciskam, chciałabym tylko wiedzieć, czy mam po co przyjeżdżać...?
Poza tym, jeśli tak gonisz, to ja chętnie wezmę na siebie kwestię transportową. Mogę powozić kociaki ze schronu do SCC jeśli będzie trzeba.

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Wto lis 24, 2009 14:05 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

ja też, ja też :D
będziemy z małą w SCC (gdzieżby ona nie jechała :wink: ) i służę transportem ze/do schroniska
Obrazek

sabina_7

Od: Wto wrz 01, 2009 12:23

Post » Wto lis 24, 2009 14:37 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

dziwczyny-ja rano bede w schronisku-wiecie jak jest :wink:
ale wolontaroiuszy kocich chyba nie bedzie
Nov@-bede gdzies do 9.40, potem bede w silesii
chyba, ze mnie wezwą do roboty :roll:

bądzcie dziewczynki :mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]