Od nienawiści do "miłości" - potrzebujemy pomocy :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 24, 2009 0:55 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

kinga w. pisze:Uuuu... NIe miałam z nią tego problemu. Owszem, czasem podeszła, miauknęła, to było tak:
-miau
-co chcesz?
-miau
-no, dobra chodź! (klepnięcie w kolano dłonią, kotek wskakiwał, układał się i zapadał w drzemkę)
Spała na kolanach, albo na kanapie z maluchami, albo na łóżku. Jak nie spała to szalały sobie najczęściej ze Skarpeciarą bo ta najzdrowsza i w dobrym humorze. Nie miałam miaukolenia. Hino czasem łazi i miaukoli, ale ona ma powody - chce się miziać jednocześnie bojąc się dotyku.

Heh to juz wiem skąd jej się wzięło, że mówie hop, klepie w nogę i wskakuje :mrgreen:
Ogólnie to nie jest tak źle, tylko wczoraj w nocy dała nam tak troche popalic ;) Zobaczymy jak dzisiaj będzie :P W dzień drepcze przy mnie jak pies, więc nie czuje sie na tyle samotna aby miauczeć ;)

Aggi przepraszamy z Tosią za zaśmiecanie Twojego wątku :oops:
Mam nadzieję, że Leon dzisiaj juz Ci nie darł pysia i porządnie się wyspisz :P
Dobranoc :)
Obrazek Nasza miłość :1luvu:

Pyśku i Nosku [*] Kocham Was moje kociaczki i tęsknie :(

wiktoria26

Od: Sob paź 31, 2009 11:02

Post » Wto lis 24, 2009 9:20 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Witam Was serdecznie słoneczną rudbekią z mojego ogródka :) na przekór temu co za oknem :)

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto lis 24, 2009 9:40 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

dune pisze:
MaryLux pisze:Psot np. jest kastrowany, a mimo to jakoś wyczuwa kotki w rui

:ryk: moze byle jak wykastrowany?

No nie, bo on nie znaczy, reaguje tylko na kotki w rui, zresztą coraz słabiej, bo ukradli mu pomponili dobrze ponad 10 lat temu

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lis 24, 2009 11:58 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Hej ;)
Wyspałam się dzisiaj ;)
Albo Leoś był cicho-albo ja nie słyszałam :ryk: :ryk:
Maleńtasy i reszta już pojedli-teraz rezydenci śpią a maluchy buszują razem z córą po pokoju-wolę się nawet od kompa nie odwracać bo się wystrasze pewnie na ten bajzel co mi zrobili :D
Boena-dziękuję ci bardzo za propozycje,ale mam już plan-chyba znaczy się :mrgreen:
Mam taki pomysł że gdzieś na 13tą zamówię autko a sama z samego rana pojadę na nowe mieszkanie i zawiozę tam kociaki,zamknę je gdzieś w jakimś pokoju,porozdzielam ewentualnie (chyba rezydenci do małego pokoju) to z nimi,a z maleńtaskami jeszcze nie wiem,albo zostaną tutaj do końca i ja na samym końcu pojadę taksówką z nimi,albo coś innego wymyślimy...
To jeszcze kwestia dogrania,ale tdt nam raczej nie konieczny będzie,ale jakby coś-to napewno dam znać.
Chociaż chwila-ramzes może już będzie w swoim domku...Więc zostaje plamka,leon i maluchy...
Chyba że i maluszki do tego czasu już doopki w domku będą grzać :D

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Wto lis 24, 2009 13:02 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Czesć :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lis 24, 2009 13:50 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Chociaż chwila-ramzes może już będzie w swoim domku...Więc zostaje plamka,leon i maluchy...
Chyba że i maluszki do tego czasu już doopki w domku będą grzać :D

Oby :ok:
Obrazek Nasza miłość :1luvu:

Pyśku i Nosku [*] Kocham Was moje kociaczki i tęsknie :(

wiktoria26

Od: Sob paź 31, 2009 11:02

Post » Wto lis 24, 2009 14:26 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Dzieńdoberek wtorkowo.
I jak tam ?
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto lis 24, 2009 14:31 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Ehh...Siedzę nad ogłoszeniami dla maleńtasków :(
Roboty a roboty z tym...A obiad nie zrobiony :D
Zaraz coś muszę wymyśleć ;)

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Wto lis 24, 2009 15:58 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lis 24, 2009 16:07 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

A skąd ja to znam? Ogłoszenia. Dziś mi się odbił ktoś z Gumtree o Tosię - zapomniałam zdjąć ogłoszenie. :oops: Oczywiście natychmiast perfidnie wysłałam fotki Skarpeciary. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto lis 24, 2009 16:22 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

kinga w. pisze:A skąd ja to znam? Ogłoszenia. Dziś mi się odbił ktoś z Gumtree o Tosię - zapomniałam zdjąć ogłoszenie. :oops: Oczywiście natychmiast perfidnie wysłałam fotki Skarpeciary. :twisted:

:lol: :lol:
No i bardzo dobrze...

kristinbb

Post » Wto lis 24, 2009 16:22 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Ehh...Siedzę nad ogłoszeniami dla maleńtasków :(

makaron? :?:

kristinbb

Post » Wto lis 24, 2009 16:24 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

kristinbb pisze:

Polać ketchupem i zareklamować jako spaghetti? :mrgreen:
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lis 24, 2009 16:26 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

kinga w. pisze:
kristinbb pisze:

Polać ketchupem i zareklamować jako spaghetti? :mrgreen:

i parówkę...albo kiełbaskę... :lol:

kristinbb

Post » Wto lis 24, 2009 16:35 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

plasterek mortadeli! :twisted:
już mi niedobrze...
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]