~~~Schron. w Milanówku~~~str98 - Ważne ! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 19:03 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Tajemniczy Wujek Z. pisze:
tillibulek pisze:
niech ktos wytarmosi ode mnie Felka jak tam bedzie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A może byś go chciała sama wytarmosić? Zapraszamy :)

trafiles w samo sedno, Wujku :P ale ja nie moge tak ulegac porywom serca, bo mialabym w domu kotow wiecej niz metrow kwadratowych powierzchni ;)

ja tak bardzo po cichu przymierzam sie do wziecia kota z innego schroniska, gdzie te biedaki naprawde maja ciezko.... na razie zbieram informacje o ewentualnych zagrozeniach, bo musze uwazac na moje dwa domowe wrazliwce, wiec nie wiem czy to ostatecznie dojdzie do skutku..... chcialabym...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon lis 23, 2009 19:28 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

tillibulek pisze:trafiles w samo sedno, Wujku :P ale ja nie moge tak ulegac porywom serca, bo mialabym w domu kotow wiecej niz metrow kwadratowych powierzchni ;)

Nie kombinuj, tylko przyjeżdżaj. Zrobimy Ci rewizję przy wyjściu :wink:
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon lis 23, 2009 19:44 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

tillibulek pisze:trafiles w samo sedno, Wujku :P ale ja nie moge tak ulegac porywom serca, bo mialabym w domu kotow wiecej niz metrow kwadratowych powierzchni ;)

Nie kombinuj, tylko przyjeżdżaj. Zrobimy Ci rewizję przy wyjściu :wink:

rewizje to ja moge miec blizej, na Okeciu ;) jakie jeszcze macie atuty w zanadrzu? ;)

tillibulek

Post » Pon lis 23, 2009 19:55 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Mamy dobrą kawę na miejscu i doborowe towarzystwo kocio-ludzkie :D

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon lis 23, 2009 20:06 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

tillibulek pisze:rewizje to ja moge miec blizej, na Okeciu ;) jakie jeszcze macie atuty w zanadrzu? ;)

Nie chodziło mi o atrakcje w postaci obmacywanek, tylko o sprawdzenie, czy nam kota nie wynosisz za pazuchą ;) Ale jak mówi przysłowie "głodnemu chleb na myśli" :P

:wink:
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Post » Pon lis 23, 2009 20:07 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

iskra666 pisze:Mamy dobrą kawę na miejscu i doborowe towarzystwo kocio-ludzkie :D

:D :D

jeszcze za bardzo by mi sie spodobalo i TŻ by mnie z domu pogonil ;) a tak serio, to troche daleko z naszego konca swiata, ale dziekuje za zaproszenie, niesamowicie mi milo :1luvu:

tillibulek

Post » Pon lis 23, 2009 20:10 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

tillibulek pisze:rewizje to ja moge miec blizej, na Okeciu ;) jakie jeszcze macie atuty w zanadrzu? ;)

Nie chodziło mi o atrakcje w postaci obmacywanek, tylko o sprawdzenie, czy nam kota nie wynosisz za pazuchą ;) Ale jak mówi przysłowie "głodnemu chleb na myśli" :P

:wink:

łeeee to Felka byscie nie dali :placz: :placz:
na pewno moje dwie kocie panny dobrze by sie nim zajely ;)

tillibulek

Post » Pon lis 23, 2009 23:08 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Przerażona Mała Kawka z Milanówka

http://www.youtube.com/watch?v=jIrTuAsUl1o

Zapraszamy na smutny film o Małej Kawce :(

Chyba będzie potrzebny tymczas. I to jak najszybciej :(
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Post » Pon lis 23, 2009 23:20 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Bardzo smutny film :(
Strasznie mi przykro, że nie mogę pomóc :(
Ale nawet, jeśli moja Melasia pojedzie w najbliższych dniach, to wiem, że Nemo nie toleruje dorosłych tymczasów.
Sóweczkę tłukł przez miesiąc.
Jedyne, co mogę zrobić, to podlinkować filmik na Facebooku.

Chyba gorzej z nią, niż było z Helenką, co?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon lis 23, 2009 23:27 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Napisałam na grupie kociarzy na Goldenline i na Facebooku: tam mam nieco znajomych z Miau, może zwrócą uwagę na wątek.

Koteńka jest śliczna!
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto lis 24, 2009 0:35 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Helenka nie bała się ludzi. Tęskniła do nich. A tu tylko strach i przerażenie.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Post » Wto lis 24, 2009 11:03 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Strasznie to smutne. U mnie maluchy nie zagrzeją miejsca, ludzie się dosłownie biją o nie! Wczoraj przyjechała para młodych ludzi po Misieńkę (chyba, tak mi się przynajmniej zdaje, bo mi się po przyjeździe pomyliło, która jest która - w każdym razie tą troszkę większą z białą kropką) - trochę niedoświadczeni, ale z dobrym nastawieniem, słuchający uważnie i zadający pytania i ogólnie sprawiający wrażenie pozytywne, więc oddałam im Misię. Dziś przyjeżdża Pani z Pruszkowa, która zakochała się w Mrusi i przez telefon rewelacja - sama o zabezpieczeniu balkonu mówiła, o toksoplazmozie poinformowana należycie itd., bardzo mi się spodobała i myślę, ze Mrusia bylaby zadowolona. Kciuki mile widziane. Niestety Krochmalka kiepsko znosi tymczasy, jest strasznie zdenerwowana i próbuje je bić. One są małe i spokojniutkie, nie wdają się w bójki na szczęście, więc jest względnie ale z dorosłym chyba by nie przeszło.:( Siostra mówiła o tymczasie dla Małej Kawki, ale nie teraz, bo jej kot jest w trakcie szczepien i uodparniania, więc dopiero za jakieś trzy tygodnie można.
Obrazek

Miria

Od: Pt sie 08, 2008 23:32

Post » Wto lis 24, 2009 11:11 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Może się okazać, że Małą Kawka dobrze dogada się z młodziakami z naszej izolatki. O tymczasie myślałem w kontekście oswojenia, a raczej ośmielenia jej przed ewentualną adopcją. Z młodziakami może czuć się dobrze.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Post » Wto lis 24, 2009 11:27 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Zastanawiam się, czy bym się przydała w niedzielę w schronie do oswajania Małej Kawki?
Może jakby ktoś (czyli np. ja) posiedział z nią na wyłączność przez parę godzin, to malutkiej by to pomogło?
Nie wiem, co jest dla niej najlepsze.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto lis 24, 2009 11:38 Re: ~~Schron. w Milanówku~~cud kociaki str.83..Królowa[*] str.82

Miria.. cudne wieści !!! :1luvu: Jesteś wielka kobieto :1luvu:

I zobaczcie.. to jest najlepsze potwierdzenie tego jakie niesamowicie większe szanse mają koty na tymczasie...
Fakt, że maluszki w schronie znajdują domy szybko... ale o maluszki z tymczasu domki się tłuką..

Aniu.. myślę, że pomoc w oswajaniu jak najbardziej by się przydała.. gdybyś posiedziała z nią ponad godzinę.. na spokojnie.. to może by się troszeczkę przełamała... :D

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

[poprzednia][następna]