OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 23:15 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Trzymam kciuki za niewywalenie :ok: :ok: :ok:

Aśka, dzięki za ten telefon. Już wiedzą dziewczyny z Woli, nawet znaja Agnieszkę i pomogą. Żeby się tylko Mikitka znalazła. Co ta biedna kicia przeżywa, bardzo się o nią boję.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto lis 24, 2009 8:12 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Dziś dzwoniłam do p.Agnieszki ale nikogo nie było. Gdyby sie znalazłą to pewnie by zadzwoniła. Nie tylko ty o nią sie boisz. Bardzo sie martwie o Mikitke. Wierzę,że dobrze sie skończy.

Tysonek ok. Tylko te jego strach! Dziś zapalalam rano światło w pokoju.Wyłącznik jest nad oparciem fotela i Tyson na nim siedział. Oboje sie przestraszylismy ale Tyson uciekł do przedpokoju i próbował z piskiem wcisnąc sie pod szfke na buty. Glowa sie zmiescila tylko a jak zajrzałam to oczy mial mocno zamkniete i popiskiwal tylko. Ja nie wiem, co z nim robili. Te jego "napady"na nas to tylko strach powoduje.
Wogle Tysonek wybral sobie TZ. Pcha mu sie na kolana,robi baranki i udeptuje. Mruczy przy tym głośno i ma blogą mine. Komicznie wyglada. kazdy sposo dobry by wlezc mu na kolana. I pzreze mnie, przez stół...
maluchy go troche denerwuja, a raczej ich dzikie gonitwy przez niego! Choć dziś były próby zabawy z Wiki. No i zabawką sie pobawił jak go juz ugłaskałam po ataku paniki.Straszny tumult robi przy ganianiu za mysia.

Bombelek idzie jutro o 8,15 na zabieg. No i ciezka noc nas czeka bo to trzeba ograniczyc jedzenie. Jeden maluch do weta a reszta głoduje. Makabra. Uprosiłam, by rano zrobic ale stanęło na tej godzinie. Byłam gotowa i o 5 go zanieść. Tyle par głodnych oczu i nienazartych pysiów. Toz to horror :mrgreen:

Mały+dziewczyny rankami robia dzikie galopady a potem padaja nieprzytomni. Dobrze ze sasiedzi maja problemy ze słuchem. :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lis 24, 2009 8:24 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Mikitka uciekła.Warszawa Wola ulica Czumy!!!
Proszę każdego o podrzucanie wątku poszukiwawczego a jesli ktos może to o pomoc w poszukiwaniach
viewtopic.php?f=1&t=103928&p=5233588#p5233588
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 24, 2009 8:28 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Za Bombla wielkie kciuki :ok: Czyli to jutro tak ! Bede sie denerwowac .
Czytalam w necie ,ze sa takie koty co jedza welne. Zeby temu zapobiec wlasciciele dodaja im do karmy podarte skraweczki recznikow papierowych .One potrzebuja celulozy do lepszego trawienia . Moze jak bede miala wiecej czasu to odszukam tamta rozmowe ...bo byc moze jakis dodatek do jedzenia ukrucilby te praktyki Wiki z wyciaganiem nitek .
Mi kiedys moja kotka w najlepszym swetrze wyjadla ogromna dziure na biuscie :evil: i nawet krzyczec nie bylo co na nia ,bo odkrylam to dawno po fakcie .
Dla Tysonka mizianki, biedna chlopaczyna ....
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto lis 24, 2009 10:34 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

mls-żyjesz ty dziewczyno jeszcze?
Nie widać ciebie wcale :cry:

Szukamy nadal transportu do Łodzi. odnowiłam sie na wątku transportowym.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 24, 2009 13:35 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

przypominamy sie z Bombelekiem, że czeka na DS
I z Tysonikiem ,że czeka na DS

no i o dziewuchach sie przypominamy Wiki i Fii. One także czekają!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 24, 2009 15:26 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

To do gory w poszukiwaniu Domu :-)
A ja trzymam kciuki ,trzymam mocno za Bombelka .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Wto lis 24, 2009 15:32 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

do jutra do 11 nie ma mnie w necie. O tej porze dopiero przybędę i zacznę prace ...na miau :lol:
Wszystkie kciuki potrzebne!
Za wszystkiego zwierza!
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 25, 2009 8:35 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Trzymam kciuki od samego rana .Bombelek dzis ma zabieg , oby wszystko bylo dobrze ! :ok: :ok:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro lis 25, 2009 11:25 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

ASK@ pisze:do jutra do 11 nie ma mnie w necie. O tej porze dopiero przybędę i zacznę prace ...na miau :lol:
Wszystkie kciuki potrzebne!
Za wszystkiego zwierza!

Przejrzałam wątek Mikitki - toż to prawie Twój adoptuś!

Kciuki wielkie i nieustanne. Za wszystkich!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 25, 2009 11:48 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

Mikitka poszła z mojego ogłoszenia i jakoś czuje sie odpowiedzialna za nia. Wiem, głupie nie przewidzisz losu,ale...

Bombel po operacji. Zniósł to dzielnie. TZ w domu to go przypilnuje.

[*] Jak byliśmy w lecznicy to akurat starsza,schorowana,niesprawna pani usypiała swego psa. Schorowanego biedaka. Jak strasznie płakała,że została sama na świecie. Zawieźliśmy ja do domu, bo ciagneła go po ziemi w reklamówce. Jak mi jej szkoda.I szkoda pieska. Czul,że cosnie tak. Światełko dla biedaka[*]
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 25, 2009 12:12 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

['] ech... wyć się chce...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 25, 2009 12:13 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

ASK@ pisze:Mikitka poszła z mojego ogłoszenia i jakoś czuje sie odpowiedzialna za nia. Wiem, głupie nie przewidzisz losu,ale...

Bombel po operacji. Zniósł to dzielnie. TZ w domu to go przypilnuje.

[*] Jak byliśmy w lecznicy to akurat starsza,schorowana,niesprawna pani usypiała swego psa. Schorowanego biedaka. Jak strasznie płakała,że została sama na świecie. Zawieźliśmy ja do domu, bo ciagneła go po ziemi w reklamówce. Jak mi jej szkoda.I szkoda pieska. Czul,że cosnie tak. Światełko dla biedaka[*]

To nadal trzymam za Bombla kciuki . Zeby bez komplikacji i szybko sie goilo . :ok:

Biedna pani i biedny pies , usypialam moich dwoch ukochanych zwierzecych przyjaciol wiem jak to boli. Po smierci Orinki przez chwile nawet myslalam ,ze juz nigdy zadnego kota , ze nie zniose wiecej ....
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro lis 25, 2009 12:18 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

sama musiałam podjąć taką decyzje 2 razy. Z kotem Tigerem i psem Lusią. Nigdy nikomu nie życze. I nie jest łatwo. Strasznie tej pani współczuje.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 25, 2009 13:49 Re: OTW-Bombel+gościnnie Tyson od str.24 PILNIE dla niego DT/DS

nie napisalam jeszcze jednej wiadomości, fajnej i pocieszającej ale czekałam na maila, by wiedzieć co i jak!

WIKI I FIBI OD WCZORAJSZEGO WIECZORU SA NA SWOIM!!!
RAZEM!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dom pisał i jest ok. Tylko jak zwykle niewyspani bo nad wyraz przejęci. Kciuki poprosze o trzymanie, bo ja zawsze sie boje pierwszych dni!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]