śliczności i farciara

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dellfin612 pisze:dodam, że niewykluczone, iż w najbliższym czasie może być ds dla srebrnego maleństwa, jeśli jest do adopcji, a nie np. na dłuższej kwarantannie
miniboni17 pisze:Tillibulek dzięki za wklejenie fotekCieszę się ,że malutki whiskasek może znajdzie domek,ekstra maluszek
tillibulek pisze:moniboni przeslala kilka zdjec Kasi, wiec wklejam![]()
![]()
![]()
i troszke newsow: "wczoraj Kasia się wymknęła z pokoju i moje koty zaczęły na nią syczeć i doszło do łapoczynów ,ale nic się nie stało,to moje dwa kocury były sprawcami bójki. Byłyśmy dziś z Kasią u weta,wszystko ok, odpchliłam ją i wyczyściliśmy uszy."
ARKA pisze:Kasia to sliczna kocica i chyba duza jak na kotke, taka sie wydaje duza kobitka.A chlopaki takie niegoscinne?
Moze sie jej boja bo wyglada,ze duza i zrownowazona,pelen spokoj kobita.
Jak przylozy to tylko raz ale dobrze, jak ją bardzo wkurzą,na taka wyglada
justynaz87 pisze:Jakby były jakieś kłopoty, że któraś z was nie wolontariuszka to ja w którąś niedzielę mogłabym porobić zdjęcia, niestety jestem ograniczona czasowo i aparat mam tylko w ładną - nie padającą - pogodę(nie mam go gdzie przechowywać a nie chce zalać).
Może zacząć od tych kotów, które długo siedzą i nie są dość widoczne, np. w tym pokoju koło weta. No i musi to być kot adopcyjny (bez statusu chory).
Ja niestety nie znam kotów, ale jak będziecie miały propozycje to można iść do dyr i porozmawiać.
tillibulek pisze:ARKA pisze:Kasia to sliczna kocica i chyba duza jak na kotke, taka sie wydaje duza kobitka.A chlopaki takie niegoscinne?
Moze sie jej boja bo wyglada,ze duza i zrownowazona,pelen spokoj kobita.
Jak przylozy to tylko raz ale dobrze, jak ją bardzo wkurzą,na taka wyglada
niestety fotki nie ukazuja jej wdzieku - Kasia jest przesliczna, ma kontrastowe futerko - sliczny bialy sliniaczek i skarpeteczki i lśniace futerko - do tego jest przemiła i proludzka do granic mozliwosci - taki koci ideał![]()
![]()
i jesli chodzi o rozmiar to duza zdecydowanie nie jest - jest niewielki i drobna, choc brzuszek ma okraglutkia charakterem urzeka
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 133 gości