K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 14:16 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
lutra pisze:ale adresy aktualne :). ja cały czas myślę o podziale, ale nie mam czasu zwerbalizować. :(

albo niech panie od ogłoszeń prześlą tę informacje do mnie na PW albo, na podobieństwo Kosmy i jej bazy wolontariuszy i sympatyków, ktoś Ci w tym wyręczy i zrobi nowa listę. Wystarczy napisać do tych osób i ustalić

Ja sie tego chetnie podejme.
Tyle moge chociaz zrobic.

nowy plan kocimiakowania jest, regulamin tez juz jest ( tylko do aprobaty do prezes musze wyslac), dane osobowe przeslalo mi 18 osob z 41.

Czekam na dalsze informacje.
Wieczorem wysle do osob z pierwszej strony wiadomosci z prosba o update. Na podstawie odpowiedzi stworze nowa liste oglaszaczy.

bardzo dziękuje. Noemik i tym, którzy wysłali na PW do Lutry zgłoszenie do napisania podań też, mam nadzieję, że uda się jeszcze cokolwiek wyrwać.
Miszelina - wislackikot mówił, że wystarczy, że jeden poranek weźmiesz (a raczej, żeby wziął ktoś inny, bo Ty już masz swoje dyżury), można ustalić na stałe który albo wymiennie.

Wislackikot niańczył też Miko, chłopak wzięty za przednie łapki pedałuje tylnymi, macha ogonem, no jest rozkoszniak :1luvu:

Jerremu zrobią szczegółowe badania, chłopak ma żebra i kręgosłup na wierzchu, wygląda jak szkielet więc może ma problemy z wchłanianiem :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 23, 2009 14:24 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
lutra pisze:ale adresy aktualne :). ja cały czas myślę o podziale, ale nie mam czasu zwerbalizować. :(

albo niech panie od ogłoszeń prześlą tę informacje do mnie na PW albo, na podobieństwo Kosmy i jej bazy wolontariuszy i sympatyków, ktoś Ci w tym wyręczy i zrobi nowa listę. Wystarczy napisać do tych osób i ustalić

Ja sie tego chetnie podejme.
Tyle moge chociaz zrobic.

nowy plan kocimiakowania jest, regulamin tez juz jest ( tylko do aprobaty do prezes musze wyslac), dane osobowe przeslalo mi 18 osob z 41.

Czekam na dalsze informacje.
Wieczorem wysle do osob z pierwszej strony wiadomosci z prosba o update. Na podstawie odpowiedzi stworze nowa liste oglaszaczy.

Ja już gdzies komuś aktualizowałam taką informację - może z tydzień, dwa tygodnie temu.
Napisałam, że moje strony ogłoszeniowe sa wciąż aktualne. Nie mogę podjąc się natomiast niczego innego/nowego.

Potwierdzę tą informację również na pw oczywiście.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lis 23, 2009 14:28 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Ja moge napisac ale nie zloze bo nie moge wyjsc z domu. Potrzebuje dwoch sterylek dla kotek kolezanki (lada moment jej zaczna sie puszczac po osiedlu i bedzie wesolo), a tak poza tym to myslalam zeby napisac podanie o 4 sterylki. Jak cos zostanie to bedzie ok.

Ogocha, jesli bys jechala kolo Szpeyera, daj znac prosze mi na komorke, ok? Oko Fumika wyglada zle, Glus zaczyna coraz bardziej kichac... zaraz zwariuje. Jeszcze mnie siostra wqrwiła maksymalnie :evil:

PS. piekne to biale cudo :D
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 23, 2009 14:32 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:Miszelina - wislackikot mówił, że wystarczy, że jeden poranek weźmiesz (a raczej, żeby wziął ktoś inny, bo Ty już masz swoje dyżury), można ustalić na stałe który albo wymiennie.

Ale ja mogę wziąć jeden dyżur weekendowy, naprawdę :) Preferuję sobotę rano, przed pracą.
Tyle, że tylko do wiosny, bo od maja nie wszystkie weekendy mam wolne i w razie czego będę wołać głośno o pomoc.

Skoro nie służę już transportem, to chociaż tak pomogę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lis 23, 2009 14:34 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

solangelica pisze:Ja moge napisac ale nie zloze bo nie moge wyjsc z domu.

Możesz wysłać pocztą, priorytetem na adres TOZ-u na Floriańską. Albo ktoś może wysłać w Twoim imieniu oczywiście :wink:

Ja nie napiszę, bo juz pisałam dla Rustie.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lis 23, 2009 14:36 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

mahob pisze:
solangelica pisze:Ja moge napisac ale nie zloze bo nie moge wyjsc z domu.

Możesz wysłać pocztą, priorytetem na adres TOZ-u na Floriańską. Albo ktoś może wysłać w Twoim imieniu oczywiście :wink:

Ja nie napiszę, bo juz pisałam dla Rustie.

Wykorzystam TŻa w tej kwestii niech sie chlopak wykaze :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 23, 2009 14:43 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Podanie do TOZu zaniosę jutro.

Akima zrobiła nowe allegro dla Oczka. Dziękuję :1luvu: Teraz chętni powinni się o chłopaka bić :wink: http://www.allegro.pl/item827610476_ocz ... _domu.html
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon lis 23, 2009 15:10 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

anna09 pisze:Podanie do TOZu zaniosę jutro.

Akima zrobiła nowe allegro dla Oczka. Dziękuję :1luvu: Teraz chętni powinni się o chłopaka bić :wink: http://www.allegro.pl/item827610476_ocz ... _domu.html

chiopak wymiata na tym niebieskim kocyku :1luvu:

Anna09, dziękuje za pismo :)

Tweety

Post » Pon lis 23, 2009 15:26 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kto się zajmie bernardynką?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon lis 23, 2009 15:47 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Miuti pisze:Kto się zajmie bernardynką?

sama bym chciała wiedzieć :roll: mam dla niej miejsce w hotelu ale kto za to zapłaci?

Tweety

Post » Pon lis 23, 2009 15:48 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Do już ma allegro, zrobię też dla Re. To do quin_ink i ogłaszających na allegro.

Transport dla Shani mam, nawet 2 jak zechcę pojechać w jednym a Shani w drugim :-) Dziękuję edit i joli :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon lis 23, 2009 15:57 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Akima pisze:Do już ma allegro, zrobię też dla Re. To do quin_ink i ogłaszających na allegro.

Transport dla Shani mam, nawet 2 jak zechcę pojechać w jednym a Shani w drugim :-) Dziękuję edit i joli :1luvu:

Oki.
Ja wrzuciłam koty od Noemik.

Jak się czuje Shani?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon lis 23, 2009 16:03 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

queen_ink pisze:
Akima pisze:Do już ma allegro, zrobię też dla Re. To do quin_ink i ogłaszających na allegro.

Oki.
Ja wrzuciłam koty od Noemik.

Jak się czuje Shani?

właśnie wyjęli jej dren, jeszcze śpi. Ogólnie nastrój radosny i zabawowy. Trzeba odczekać aż płuca się rozprężą, do tego czasu jest zagrożenie odmy, ale im dalej od zabiegu tym lepiej. Jest niewielka ilość wody w płucach ale to normalne. Teraz powinno być już wszystkjo w porządku. Dzielna dziewczynka!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 23, 2009 16:15 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

RE-NAJTA JUZ TEZ OGŁOSZONA
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 23, 2009 16:49 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

czy wszyscy zgłosili się po plakaty pod 1%? Jeżeli ktoś nie ma możliwości wydruku w kolorze to niech zgłosi ile potrzebuje, zamówię wtedy, tylko to musi być zgłoszenie do środy.

Tweety

[poprzednia][następna]