kosma_shiva pisze:Tweety pisze:lutra pisze:ale adresy aktualne. ja cały czas myślę o podziale, ale nie mam czasu zwerbalizować.
albo niech panie od ogłoszeń prześlą tę informacje do mnie na PW albo, na podobieństwo Kosmy i jej bazy wolontariuszy i sympatyków, ktoś Ci w tym wyręczy i zrobi nowa listę. Wystarczy napisać do tych osób i ustalić
Ja sie tego chetnie podejme.
Tyle moge chociaz zrobic.
nowy plan kocimiakowania jest, regulamin tez juz jest ( tylko do aprobaty do prezes musze wyslac), dane osobowe przeslalo mi 18 osob z 41.
Czekam na dalsze informacje.
Wieczorem wysle do osob z pierwszej strony wiadomosci z prosba o update. Na podstawie odpowiedzi stworze nowa liste oglaszaczy.
bardzo dziękuje. Noemik i tym, którzy wysłali na PW do Lutry zgłoszenie do napisania podań też, mam nadzieję, że uda się jeszcze cokolwiek wyrwać.
Miszelina - wislackikot mówił, że wystarczy, że jeden poranek weźmiesz (a raczej, żeby wziął ktoś inny, bo Ty już masz swoje dyżury), można ustalić na stałe który albo wymiennie.
Wislackikot niańczył też Miko, chłopak wzięty za przednie łapki pedałuje tylnymi, macha ogonem, no jest rozkoszniak

Jerremu zrobią szczegółowe badania, chłopak ma żebra i kręgosłup na wierzchu, wygląda jak szkielet więc może ma problemy z wchłanianiem