Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 12:55 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

aniaf pisze:witam,jestem Waszym sympatykiem i podczytywaczem i chciałabym przesłać futerkom jedzonko w prezencie mikołajkowym.Poproszę tylko o podanie adresu dostawy,nazwiska i telefonu do osoby kontaktowej, dla kuriera.pozdrawiam, życzę siły i wytrwałości, bo to co robicie jest niezwykłe :wink:

Aniu bardzo dziękujęmy :lol: jesteś kochana :1luvu: na pw piszę Ci namiary na mnie :D jak tylko jedzonko przyjdzie damy znać

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 23, 2009 14:16 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

jak u was stan małych maluchów :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 23, 2009 14:41 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MartynaP pisze:jak u was stan małych maluchów :mrgreen:

A co chciałabyś maluchy :lol: :wink: pilnie szukamy DT bo u nas inwazja KK :cry:

terenia1

Post » Pon lis 23, 2009 14:44 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

terenia1 pisze:
MartynaP pisze:jak u was stan małych maluchów :mrgreen:

A co chciałabyś maluchy :lol: :wink: pilnie szukamy DT bo u nas inwazja KK :cry:

pytam narazie bo wiem ze u was zawsze duzo kociat.
U mnie nie byly by chyba bezpieczne bo sa te koty do sterylek u mnie
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon lis 23, 2009 14:52 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

OJ szkoda :cry: na już szukamy dla maluchów miejsca :cry:

terenia1

Post » Pon lis 23, 2009 14:57 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

terenia1 pisze:OJ szkoda :cry: na już szukamy dla maluchów miejsca :cry:

sa na pierwszej stonie??
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Pon lis 23, 2009 15:06 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Sama nie wiem bo część to jest z tych 8 maluszków co przyszły z burą-kotką ich matką polką :( a jeszcze chyba jest 1 albo 2 co przywiozłyśmy ze schroniska. Są buraski, czarne i srebrniak szary.

terenia1

Post » Pon lis 23, 2009 17:19 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Witam Sosnowiec!
To forum coś nie chce ze mną współpracować – napisałam takiego długiego ładnego szczegółowego posta :wink: i przy wysyłaniu wyskoczył błąd, wszystko się skasowało... :(
No to teraz w skrócie napisze tyle, że Kuna ma się bardzo dobrze, została niezwykle szybko zaakceptowana przez moje futra, nawet Buńka nie miała dużego focha 8O Kotka jest świetna, straszny miziak i pieszczoch, nie boi się ludzi, chce, żeby każdy ją pomiział :1luvu: Podaję jej teraz tabletki to na mnie trochę focha zarzuca, ale ogólnie w domu panuje pełna harmonia :D Także szukamy dla dziewczyny super domku!
Pozdrawiam ja i moje towarzystwo :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

kessie

Od: Wto gru 02, 2008 18:52

Post » Pon lis 23, 2009 17:24 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Obrazek
Pamiętacie tego gościa...?
To Lech.
Właśnie gościu pojechał do Domku Stałego :D
Lechu niech Ci się dobrze wiedzie :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon lis 23, 2009 17:33 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Kropeczka13 pisze:Obrazek
Pamiętacie tego gościa...?
To Lech.
Właśnie gościu pojechał do Domku Stałego :D
Lechu niech Ci się dobrze wiedzie :ok:

Super wieści ,oby wiecej bylo takich wiadomości.To co?Ściągam ogloszenia Lecha.Duzo szczęścia w nowym domku :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 23, 2009 17:35 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

kessie pisze:Witam Sosnowiec!
To forum coś nie chce ze mną współpracować – napisałam takiego długiego ładnego szczegółowego posta :wink: i przy wysyłaniu wyskoczył błąd, wszystko się skasowało... :(
No to teraz w skrócie napisze tyle, że Kuna ma się bardzo dobrze, została niezwykle szybko zaakceptowana przez moje futra, nawet Buńka nie miała dużego focha 8O Kotka jest świetna, straszny miziak i pieszczoch, nie boi się ludzi, chce, żeby każdy ją pomiział :1luvu: Podaję jej teraz tabletki to na mnie trochę focha zarzuca, ale ogólnie w domu panuje pełna harmonia :D Także szukamy dla dziewczyny super domku!
Pozdrawiam ja i moje towarzystwo :mrgreen:

Kuna i Ajax zostali przedstawieni (zdjęciowo)pewnemu domkowi.Zobaczymy co domek zdecyduje.Adopcje pilotuje Hidi ,bo to jej znajoma chce się dokocić:)Podałam HIdi twoje i Dorotki namiary,trzymam kciuki :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 23, 2009 19:59 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Oż kurcze to fajne wieści :D a ja od 16 godziny jeżdżę jak powalona :mrgreen: 2 wory żwiru 20 kg wtaszczyłyśmy ledwo,ledwo z Beatką do kociarni, przywiozłam na kociarnię ze 12 puszek jedzonka, na troszkę wystarczy :mrgreen: zabrałm kociaki z klaty tak że dużą klatę można złożyć, pojechałam z nimi do weta dostały zestaw lekarstw i zainstalowałam je w garażu w klacie którą odebrałam od p. ELI - jeszcze czeka mnie podanie kroplówy tygrysi, mała dziś w nocy, że tak powiem wysrała część robactwa, ale chyba to jeszcze nie koniec, niestety z apetytem niedobrze, szczykawą trzeba karmić :( czego szczerze nienawidzę. Jeszcze jadę po klatę dla szylkreci i będzie siedziła w więzieniu niestety, leje i sra z przeproszeniem wszędzie tylko nie do kuwety :twisted: a tak ogólnie to kota jest supper oprócz tego, że piękna to jeszcze straszny miziak, gaduła i barankuje 8O oj tylko żeby się jej odmieniło z tą kuwetą bo katastrofa :(

terenia1

Post » Pon lis 23, 2009 20:06 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki
.

Zapraszam wszystkich i przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:
Korciaczki -

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 23, 2009 23:46 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Kroplówa podana :) nawet mi się udało :) szylkrecia w klacie, ale chyba się jej to nie za bardzo podoba 8O strasznie się awanturuje no ale cóż musi się nauczyć co to kuwetka :) sorki ja w tym miesiącu chyba sie nie dorzucę do naszej składki :oops: 2 tymczasy schroniskowe i dzisiejsza trójka z Kociej Chatki dziś za samą wizytę i lekarstwa dla trójeczki maluchów z Kociej Chatki zapłaciłam 23 zł i to po cenach bardzo, bardzo promocyjnych, za niedzielną wizytę z buraską i szylkrecią zapłaciłam 85 zł więc sorki ale już nie jestem w stanie dorzucić się :oops: a leczenie trójeczki maluchów z kk to dopiero początek :oops:

terenia1

Post » Pon lis 23, 2009 23:55 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dorota Wojciechowska pisze:Witam niedzielnie lecz pracowo :(
Dzisiaj miałam tel w sprawie Elzy, opiszę to bo trochę śmiesznie było.
Zadzwonił Pan z ogłoszenia Alegro z pytaniem o Elzę właśnie.
Więc pytam czy dzieci i jakie warunki i takie tam.
Okazało się że pan szuka kotka statecznego dla swojej starszej mamy ktorej niedawno zmarł mąż i dobrze by było żeby miała towarzysza.
:D Więc domek taki jak mi się marzył dla Elzy, wyjaśniam co i jak że Elza taka troszkę indywidualistak że będzie trzeba trochę czasu zanim te kolanka itd.
Umawiamy się na spotkanie przedadopcyjnie. Ja podaję adre a pan zaczyna się śmiać.
Okazuje się że potencjalna duża mieszka dokładnie w tym samym bloku co ja tylko 3 piętra niżej :ryk:
Ale zbieg okoliczności :lol:
Jesteśmy umówieni na jutro żeby porozmawiac o Elzie jej potrzebach i potrzebach Dużej a później...... napiszę jak było :D
Ciekawe jakie oczy zrobi Elza jak jej to opowiem
Obrazek
Obrazek

To Dorotka napisała wczoraj :) dziś o 18 tak około Elzunia trafiła do nowego domku, kciuki bardzo potrzebne ,żeby koleżanka Elza się zaaklimatyzowała :) no cóż Elzia to jeden z naszych najdłuższych tymczasów chyba około 8 miesięcy, Dorotka rozpacza :(

terenia1

[poprzednia][następna]