Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Swietny pomysł AnakoladaPodoba mi sie imię Bajka.
No to jak dajemy kicie na 1 stronę do Adopcjii Wirtualnej? Sliczna jest tylko trzeba ja wiosna szybciutko wysterylizować.
iza71koty pisze:Fajne WioraTo musiało komicznie wyglądać?Ja to kiedyś miałam taką kotkę. Kotka choć była po sterylce dostała pokarm. Przyniosłam wtedy do domu trzy Maluchy po Julci, tej co ma teraz ten Dom wychodzacy.No i moja kicia im mamkowała. Dostała mleko i uznała za swoje. I kiedyś tak sobie latem leżały rozleniwione przyssane do kotki na skraju łozka.Jak się zaczęły zsuwać to kicia nie zauważyła . A potem nagle bach!!!!I poleciały wszystkie przyssane nadal. Jakie było ich zdumienie, ze sie nagle na podłodze znalazly. Ale kotki trzymały się mocno i nie puściły do samego konca. Też miałam wtedy kupę śmiechu jak to zobaczyłam.
wiora pisze:kurcze ale mam nowego otylego kota na dzielnicy
masakra-chyba najwiekszy jakiego do tej pory widzialam
az Niunia z wytrzeszczem oczu na niego patrzyla.chodzil sobie po murku na ogrodku obwachiwal galazki po czym obsiuisal galazki po czym chcial przeskoczyc do sasiada na murek i niestety nastapilo przeciagniecie i masa pociagnela go na dol![]()
a taki dumny szedl...
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf i 22 gości