Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 9:53 Re: Przykra sprawa...

Piszę coś ze wstydem, ale nie mam wyjścia :oops: :(
Mam trochę zaległych rzeczy do wysłania. Pamiętam o tym i nie ukradłam tego. Problem jest taki, że mam po prostu dramat finansowy. Straszny. Powoli rozwiążę go, bo już bardzo konkretnie dążę do zmiany mieszkania na mniejsze. Dramat w tym, że po śmierci rodziców zostałam sama w mieszkaniu, na które absolutnie mnie nie stać.
Ale w tej chwili jest tak, że wszystko cokolwiek mi spływa na konto, pożerają z automatu zaległości, a ja nadal nie mam także na wysyłki.
Czy osoby zainteresowane mogą poczekać. Proszę. Pamiętam, mam adresy zapisane, wiem co komu, tylko jeszcze nie w tej chwili, dobrze?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lis 12, 2009 9:55 Re: Przykra sprawa...

wiem, rozumiem, poczekam, naprawdę nie ma sprawy .
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 12, 2009 13:00 Re: Przykra sprawa...

Spoko, zaczekam :ok:

LU

Od: Śro sty 31, 2007 19:10

Post » Sob lis 21, 2009 21:41 Re: Przykra sprawa...

Bez pośpiechu, ja spokojnie czekam :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lis 22, 2009 21:29 Re: Przykra sprawa...

Dziewczyny!

Tak czytam ten watek i posty niektórych kociar że bezskutecznie próbują wysłać paczke- to ja mam nieśmiała propozycje :1luvu:

Otóż, w regulaminie bazarku mogłoby sie zapisać, że jeżeli osoba wysyłająca bezskutecznie próbuje wysłać paczke a ta uporczywie wraca to np po 2 (choć to duże koszta) próbach, i bez owocnych kontaktach na pw, wystawić fanty jeszcze raz.

Dałoby sie termin 2/3 miesięcy- jezeli paczka wróci, osoba nie skontaktuje sie, osoba wysyłająca wyśle dowód że adresat sie po nia nie zgłosił to moderatorki dadzą zgodę na wystawienie fancików jeszcze raz... To może trochę zdyscyplinowało by nas, żeby dokładnie pisać adresy/ interesować sie paczuszkami, bo to naprawdę sa koszta po 3 razy wysyłać paczkę za 5zł..

Co wy na to? :oops:

Depka

Od: Czw cze 21, 2007 17:24

Post » Pon lis 23, 2009 9:55 Re: Przykra sprawa...

Depka, pomysł dobry, bo np.ja mam takie jazdy z pocztą, że zastanawiam się nad sensem zamawiania czegokolwiek przez tą "instytucję" :evil: Ciężko odebrać paczkę, która nie została nawet awizowana i przeleżała na poczcie ze 2 tygodnie. A potem głupio dowiedzieć sie, że wróciła do nadawcy :oops:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 24, 2009 8:29 Re: Przykra sprawa...

A może zorientujcie się gdzie w waszych miastach znajdują się kioski InPost. Jest to konkurencyjna firma Poczty Polskiej. Przesyłkę można cały czas śledzić, za pomocą nr przypisanego do niej. Ceny też nie są szczególnie wygórowane i moim zdaniem nieco niższe niż u państwowego usługodawcy. Ja korzystam z usług InPost'u już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona.
Więcej szczegółów można dowiedzieć się z ich strony: http://www.inpost.pl/

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie lis 29, 2009 18:27 Re: Przykra sprawa...

Czy ktos wie co się dzieje z riru? Wylicytowałam na jej bazarku dla tymczasów Matahari (viewtopic.php?f=20&t=96355) kilka książek, pieniądze wysłałam, wymiana pw szła sprawnie, aż pw z 19 sierpnia zawisło nieodebrane, a książki nadal do mnie nie dotarły :(

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Czw gru 03, 2009 2:22 Re: Przykra sprawa...

Dyktatura pisze:A może zorientujcie się gdzie w waszych miastach znajdują się kioski InPost. Jest to konkurencyjna firma Poczty Polskiej. Przesyłkę można cały czas śledzić, za pomocą nr przypisanego do niej. Ceny też nie są szczególnie wygórowane i moim zdaniem nieco niższe niż u państwowego usługodawcy. Ja korzystam z usług InPost'u już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona.
Więcej szczegółów można dowiedzieć się z ich strony: http://www.inpost.pl/

A ja skorzystałam raz i nie jestem.
viewtopic.php?f=8&t=84404&hilit=inpost
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Czw gru 03, 2009 17:29 Re: Przykra sprawa...

W pewnym sensie masz rację. Dużo osób może się zrazić przez niemiłą obsługę. Ja jednak nie miała z tą firmą nigdy kłopotu dlatego właśnie ją poleciłam. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt gru 04, 2009 14:33 Re: Przykra sprawa...

No też czy ja mówię, że to źle, że u Ciebie jest dobrze. Nie, to dobrze :)
Ogólnie warto znać zdania pozytywne jak Twoje i negatywne jak moje, czy paru innych osób, które opisały swoje przygody :)
A swoją drogą straszne OT tu robimy :)
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Pt gru 04, 2009 21:51 Re: Przykra sprawa...

Zmuszona jestem naskarżyć na siebie :oops: 10 dni temu zakończyłam bazarek z ciuchami... 30.12 miałam juz komplet wpłat, ale paczki wysłałam dopiero dziś po pracy. W tym tygodniu namnożyło mi się troche niespodzianek prywatnych, kocich i zawodowych. Paczki więc dotrą na początku przyszłego tygodnia. Przepraszam Marynę, Moś i Magic.b :oops:

PS. Razem poleciały też paczki z moich późniejszych bazarków.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt gru 04, 2009 23:29 Re: Przykra sprawa...

Spokojnie....
bez pośpiechu :lol:
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Pon gru 07, 2009 12:17 Re: Przykra sprawa...

A ja już nie wiem co robić? Kocia Dusza zniknęła z netu 23 listopada, a ja czekam od początku listopada na paczkę z opłaconymi przeze mnie, wygranymi na bazarku opieńkami :( . Zasadniczo minął miesiąc. Czy ktoś wie co się z Nią dzieje?
edit:literówka
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Wto gru 08, 2009 21:48 Re: Przykra sprawa...

z Kocią Duszą mam podobny problem
wylicytowałam bursztyny na nalewkę i nic .... :(
Kocia Dusza zniknęła
czy ktoś ma z nią kontakt?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia][następna]